bugün
D
devrimer8 yıl önce
satılık enrty
satılık enty olurmu demeyin bakın. helal olsun walla. yakın zamanda köşeyi dönecek olan yazardır. (img:#1489164)
D
devrimer8 yıl önce
satılık enty
D
devrimer8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
devrimer8 yıl önce
arapça reklamlar
sokakda görmeye alıştığımız bu dil artık internet ortamına kadar geldi. kim dur diyecek bana merak ediyorum. (img:#1485709)
D
devrimer9 yıl önce
cumhuriyet gazetesinin göz yaşartan şehit haberi
https://www.haberler.com/cumhuriyet-gazetesi/ işiniz gücünüz yalan amk!
D
devrimer9 yıl önce
hanife kayıp
(img:#1349202) benim türbanlı bacımı kaybediyorlar diye bağırasım geldi.
D
devrimer9 yıl önce
böyle giderse
Bunun adı gelişmiş bir toplum olduğumuzu göstermez. Daha kötüsü gerilediğimizin göstergesidir. böyle giderse.... (img:#1329788)
D
devrimer9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
devrimer9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
devrimer9 yıl önce
3 boyutlu resim çizmek
(img:#1213954)çizemesekte kalemle pc bir şeyler yapabiliyorum sanki.
D
devrimer9 yıl önce
nasa uzaylıları araştırırken türkiye ne yapıyor
Teknoloji ilerledikçe avrupanın, amerikanın ve diğer ülkelerin sürekli başka gezegenleri araştırması, uzaylıların varlığının olup olmadığını araştırması, başka gezegenlerde yaşam olup olmadığını araştırması ile birlikte, türkiyenin bu araştımalara da… devamını gör
D
devrimer9 yıl önce
D
devrimer9 yıl önce
D
devrimer9 yıl önce
kitaplarda geçen güzel satırlar
'' çok mutlu olanlar görmezler; dalarlar; düşünürler. '' mithat cemal kuntay - üç istanbul
D
devrimer9 yıl önce
bir sigara da sen yak
(img:#1071312) Yakılmaz mı? Eheheh.
D
devrimer9 yıl önce
can sıkıntısından yapılan şeyler
efendim gezmek,dolaşmak,oturup pc karşısından vakit geçirmek..
D
devrimer10 yıl önce
çöpçü babamdan utanıyorum
çöpçülük mesleğinde yıllarını heba etmiş, toplumun baba benim de çöpçünün biri işte diye adlandırdığım insandan utanma durumum. ya düşünün ki bu adam doğduğum gün elinde çöpçü süpürgesiyle koşa koşa hastaneye gelmiş, bi de mikroplu mikroplu ağlamış … devamını gör
D
devrimer10 yıl önce
an itibariyle
(bkz:AN İTİBARİ İLE)
© copyright 2005 - 2026