bugün
- arjantin mısır maçı13
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- yazarların mezun olduğu okullar11
- ctrlx'in ayakları13
- ankara da nato zirvesi12
- adana sokak lezzetleri5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yenilenebilir enerji3
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- 23 yaş8
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- tüm sözlükte saygı gören bir yazarsınız2
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- 2026 dünya kupası27
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- yıldırım bayezid2
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- türkiye komünist partisi4
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- dövmesi olan erkek9
- gülüyorum ama mutlu değilim3
- ikinci abdulhamid2
- yoğurt11
- 7 temmuz 2026 deniz göktaş'ın cezaevi mektubu3
- sohbet2
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- mısır3
- psikoloji bilim midir6
- arjantin3
- sağ liberalizm3
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- ursula2
- ülkenin kendi içinde liberal ekonomi olması3
- lionel messi6
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- sol liberal ne amk3
- saraca finch house21
- aylık 342 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
entry'ler (259)
ulan bir manga salak asker yürüyemedi diye koca bin yıllık Türk ordusuna bitti dediniz vizyonsuz adi herifler, bitti dediğiniz ordu suriye ırak sınırını tutmada başarılı olamasa götünüze bombalı araç sokarlardı hergün mk nankör oç leri sizi.
2326 tl.
ambargoyu dinlemeyen kıbrısa giren ecevit'den sonrasını okumadım, ecevit yurt dışında iken erbakan başlattı kıbrıs harekatını, tarih bilgini gözden geçir özdil abi.
Türkiye siyasi tarihine Atatürk'ten sonra adını en etkili devlet adamı olarak yazdırmış politikacı, siyasal islamcı lider.
bari boşuna ayağa kalkma kemal ketılın tuşuna basıver bebeğim.
kılıçdaroğlu, rte geberdi diyecek olan vatan haini orospu çocukları, apo.
puhahahahahah fena sikecek bunları reyiz.
oy kullandığı sandıkta erdoğan birinci çıkmıştır.
inceye kalın kalın giydiriyor şuan recep.
edit: ince'ninki artık ince değil %54 daha genişledi haha
edit: ince'ninki artık ince değil %54 daha genişledi haha
bu başlık ve entryler sayesinde içimizdeki fransız'larıda görmüş olduk toşokorlor sozlok.
benim anlamadığım mesele şu; hdp denen siyasi terör şubesinin müdahil olduğu harekete neden atatürkçü chp , ne olduğu henuz belli olmayan iyi partililer ekseri bunları destekleyen kitleler destek verir? mesele erdonun gitmesi ise terör yandaşlarına, vatandaşını askerini polisini şehit edenlere destek çıkanlara kol kanat gerenlere çanak tutacak kadar alçaldılar mı? bu nasıl çelişkidir?
sözlükte ne kadar ırkçı pislik olduğunu gösteren başlık, bu arkadaşlara bütün samimiyetim ile sesleniyorum tedavi alın ruh haliniz bozuk.
oo bütün sözlük kurmay heyeti kesilmiş tsk daki disiplin sorununu ayıplıyorlar, güzel algı yaptınız ama hala gerizekalısınız.
ellerini havaya kaldırmış binlerce Fransız'a ne denir? Fransız ordusu. Fransız askerlerine askeri eğitim olarak ilk ne öğretilir? 10 dilde "teslim oluyorum" demek.
alıntı edit: tanklarında daha hızlı geri çekilmek için 5 geri vites bulunduğu söylenir. tabii ki bir de ileri vites vardır o da düşman arkadan gelirse diye.
alıntı edit: tanklarında daha hızlı geri çekilmek için 5 geri vites bulunduğu söylenir. tabii ki bir de ileri vites vardır o da düşman arkadan gelirse diye.
zeytini amerika ve rusya'ya dalı ise ypg'ye girecek olan operasyon, allah ordumuzu daima muzaffer eylesin askerimizin ayağına taş değdirmesin inşallah.
dominos pizzayı odun ekmeği fırını sanıyorum ben, odun gibi pizzaları var çünkü.
don't feed the troll.
vahşi barbar cengiz ve en az babası kadar vahşi gaddar hülagü türk değildir, bu insan kesmeyi keyif bilen adamlar hiçbir zaman hiçbir yerde bizi temsil edemezler, türkün atası mete han dır, bilge kağan dır, oğuz kağan dır attila dır, fatih tir, yavuz dur, atatürk tür, ama asla vahşet elçisi cengiz ve hülagü değildir.
beyler ırkçılık ruhsal hastalık belirtisidir, sokakta kağıt toplayan suriyeli mülteciden farkımız yok, neden götünüz başınız oynuyor anlamadım? tamam atalarımız büyük işler yaptı ama onların yaptıkları onlara bizim yaptıklarımız bizlere, bizler ise ancak bordo klavye olduğumuz için şurda yazdıklarınız inanılmaz samimiyetsiz geliyor, yok burası laik devlet burası arabistan değil falan filan.
atam atam diyorsun a be amk çocu, atan çanakkale de sakarya da inönü de büyük taaruzda allah allah diye düşman üstüne koşup bizim için kendilerini feda ettiler, çoğunluğu samimi inançlı müslümandı, yarın öteki tarafda yüzlerine bakıp burası arabistan değil diyebilecek misin?
atam atam diyorsun a be amk çocu, atan çanakkale de sakarya da inönü de büyük taaruzda allah allah diye düşman üstüne koşup bizim için kendilerini feda ettiler, çoğunluğu samimi inançlı müslümandı, yarın öteki tarafda yüzlerine bakıp burası arabistan değil diyebilecek misin?
uzuna "faşist diktatör" demiştir kendileri, patlamış mısırları aldık izliyoruz.