bugün
- yazarların özlediği şeyler11
- kadınınız mini etek giyebilir mi10
- datça8
- sözlükte kız var mı10
- şort mevsiminin açılması8
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- anın görüntüsü13
- darwinin ateist olmaması9
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri13
- ellerim bos gonlum hos11
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- batman vs superman10
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler9
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8

entry'ler (18)
Sadece Jeff Murdock karakteri için bile izlenesi dizi.
Ross-Rachel karakterinin ikircikli ilişkisinden gına getirse de genel olarak keyifle seyredilen dizi.
Sherlock Holmes gibi ütopik bir karakterin yanında sırf insani yönleri daha ağır bastığı için daha sevilesi olan kıymeti bilinememiş karakterdir. (bkz: sherlock)
Garip bir şekilde insanı rahatlatan filmdir. Başından sonuna kadar karakterler üzerinde oluşan değişimi izlerken insan mutlak gerçeğin karşısında hissettiği acziyetin rahatlamaya dönüştüğünü farkediyor. Ayrıca dünya üzerinde gerçekleşen her duruma hakimiyetin söz konusu olmadığını hatırlatan filmdir.
Şiir gibi bir dildir. Türk şiirinin böylesine gelişmesinin en büyük sebeplerinden biridir.
Daha ilk cümlesinden kendisine aşık eden, tekrar tekrar okunması gereken muhteşem eser.
Edebiyat eleştirisi dizini muhteşem olan yayınevi. Çeviri romanlarının çevirilerinin pek başarılı olmadığını düşünmekle beraber türk romancılığında basılan kitapları başarılıdır.
Yabancı şarkıları daha güzel coverladığını düşündüğüm dünya tatlısı minnoş müzisyen. Sesi de ayrı güzeldir.
"Seni kaybetmek beylikdüzünde yaşamak gibi" benzetmesi ile gülümseten şarkı.
"Bak nolursun dinle beni gitme sana muhtacım, peki ben bana muhtaç adamı ne yapayım." kısmındaki ritm de ayrı güzeldir ayrıca.
"Bak nolursun dinle beni gitme sana muhtacım, peki ben bana muhtaç adamı ne yapayım." kısmındaki ritm de ayrı güzeldir ayrıca.
Kırmızı kedi yayınlarından çok büyük keyifle okunan kitap.
muhteşem gürcü türküsü seslendiren, şarkıdan şarkıya şive değiştirebilen muhteşem müzisyen. ahmed arif'in içerde adlı şiirini şahane yorumlamıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=8y2Pbs0QEm4
https://www.youtube.com/watch?v=8y2Pbs0QEm4
hayattan istifa etmektir. gereksiz gurur göstergesidir.
meslek seçimini insan kişisel yeteneklerine ve zevklerine göre yapmalıdır. meslek seçiminde maddiyat ilk planda olunca insan ömrünün yarısını sevmediği ve beceremediği işi yaparak kendi kendini bilinçli olarak mutsuzluğa itmiş olur. zor bir coğrafyada yaşıyor olmamız bu gerçeği değiştirmemelidir.
sosyal medya üzerinden ülkenin en civcivli zamanlarında yazarlığı bıraktığını ilan ederek sükse yakalamaya çalışan şişirilmiş kişi. zaten çok da iyi bir yazar sayılmazsın canım bence de bırak denilesi eski yazar.
bir kişiye, yaşanan bir ana, herhangi bir şehre ya da ülkeye, zamanında sahip olunup kaybedilen bilimum her şeye duyulabilen his. bazen acı verir, bazen tatlı bir sızı hissettirir.
hiçbir şeye yeterince hakim olamama hissidir. zaman zaman ehli olmak, ustası olamamak durumudur. insana acayip koysa da daha çok koyanı bir yeteneğe sahip olup pratikte bundan yararlanamamaktır.