bugün
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması8
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- sevişilen en ilginç yer5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- biraderikos6
- cehennem korkusu12
- geliyorum diyen kız5
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- sevişmek istediğiniz yazarlar4
- penis boyuna göre sıralama yapmak2
- mesajlara geç cevap veren kız5
- zara'nın müşteriden giysi askılamasını istemesi2
- gulmekicinyaratilmis2
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı4
- ölü balık eli7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- arkadaşlar bitlendim3
- ona bir şey söyle9
- cuckold4
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- nato3
- hardcore ne demek sorunsalı7
- sözlükte kadın yokluğu3
- muz yiyen kızın amacı3
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- severus snape4
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- anın görüntüsü19
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- en büyük değişimler alkış istemez2
- karışık kızartma6
- deniz göktaş25
- küçükken sıçtığınız yerler3
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- avustralya3
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
entry'ler (23)
hala da öyle görenler var! bir insan niçin putlaştırılır? seversin, sayarsın tamam da ilahsal özellikler yüklemek niye.(!)
herkes genel itibariyle imam oğlunu dindar ve islami manada üstün olacak zanneder. lakin imam oğlu olup yemediği halt kalmayan adamlar da var. allah muhafaza etsin tabi. baba adına üzücü bir durum!
ne kadar da aptal bir tabir! peygamberler de insan. yaratıcının emir ve yasakları dahilinde onlarda bir evlilik hayatı geçirdiler.
Taciz haberleri ne yazikki..
Sevduguni alamaysan aldugini sevecesun..
Bence Chace Crawford' tur o.. Musluman olsun nikahi basicam. O kadar yani. O da beni bekliyor zaten..
Eger parilti varsa yuregin carpiyorsa bu dunyada senden guzel mi var? Ogun sanlisoy-hadi beni guldur biraz-
Hz. Aise birgun Efendimiz s.a.v 'e mutlu olacagini dusunerekten uzerinde suret resmi olan bir yastik turu birsey hediye eder. Efendimizde Hz. Aise ye o yastigi almasi yonunde bir cumle sarfeder. Yani uzun lafin ozeti suret resmi bulunan seyler dinimizce uygun degil. Cizmeside zannimca ayni kapiya cikiyor..
Guzel olup sevgilisi olmamakta var. Misal; bahsettigimiz kizimiz iffetli olup, ona gore bir es sahibi olmayi isteyebilir. Bu da her guzelin sevgilisi olur tezini ortadan kaldirir haliyle. Ayrica kisinin karsi cinsle mutlu ve huzurlu bir hayat yasamak gibi bir amaci varsa sevgilisi olmasi yerine helali olmasi gerekir. Beserler sadece bu sekilde mutlu olabilir. Yani anliyacagin sevgili mevgili bos is. Sen iffetli olup dua yoluyla hayat arkadasina ulas. Mesela ben bir kiz olarak ne yapiyorum ? Dua ediyorum..
Gulsenden nazar degmesin pek fena gidiyor hani..
Al al bir firt ta sen cek denilebilir babaya mesela. Ama tabi o anda fiziken hangi uzuvlarin infilak edeceginide bilmiyorum. Tabi sakaydi sigara icilmez pederlerin yaninda ayiptir yahu. Hem sigara da neymis git zemzem ic be mubarek. Sevaptir hem. Sagliga da faydali. Oh daha ne olsun..
Rabbimiz, kainati peygamber efendimiz Hz.Muhammed s.a.v. Yuzu hurmetine yaratmistir. islami kaynaklarda da bu bilgi vardir. Bunu kaldiramayan beserlere ise Allah sizi iyi etsin diyorum. Fazlasi zannimca bana yakismaz.
Sadece bir kizla idare edememe korkusu var cogunda. Parasi olmayanda var tabi. Bir kizla tum hayatlarini geciremeyeceklerini dusunmeleri de var. Valla zor isler be Allah topumuzun yardimcisi olsun. Hepten evlenin. Malum 3 cocuk muhabbeti. Bir kiz olarak zor isler be kardo diyorum..
Gereksiz insan grubuna dahil ettigim kisilerdir bunlar. Nesilleri bir tukenmek bitmedi gitti iste.
Ahmet Kaya' dan metrisin onunde dinliyorum. Bu saatlerde bana cok iyi gelir.
Davaynan vurmak istedigim hemcinslerimdendir. Genelde bunlar guzel olur, bu yuzden de kimse laf sokmaz bu tiplere.
Kaliteli sese sahip olan ablalardan. Ayrica sesinin cok gizemli oldugunu dusunenlerdenim. Bir de illuminati dedigimiz orgute uye olan ve bunu gizlemeyen bir sanatcimizdir. Bir roportajinda okuduguma gore "Onlarin(illuminatinin) dedigini yapmiyor olsam bir daha da beni dinleyemezsiniz." dedigine sahit olmustum. Ee haklisin Rihannacigim illuminatiye giris var cikis yok. Cikis yapmak icin olumude goze alman gerek.
inanç eksikliği sonucu ortaya çıkan bir durum aslında. Bu tür konuları islami olarak değerlendirmek gerekir. Göz harama baka baka ona dokunma arıyor. Bu yüzden yılanın başını küçükken ezmekte fayda var. Önce gözünü koru haramdan sonra bedenini.
Efendimize farkli hitaplarda saygisizca konusan tipler asla amaclarina ulasamayacaklar. Ayrica bunu yaparak dusunce ozgurlugunu savunuyorlar. Milyonlarca insanin inandiklari dinin peygamberine seviyesizce isimler takmak dusunce ozgurlugunun degil ahmakligin gostergesidir.
Necip Fazil Kisakurek icin soylenilir genelde. Gecmisinden ders alip; soranlara ise "Ben gecmisimi cope attim. Copu ise sadece kopekler karistirir" diyen gercek bir insan. Gercek bir Adem.