bugün
- kadınların ilgisiz yaşayamaması4
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- petek dinçöz bam bam2
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- risale-i nur3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- patrona kurulmak2
- karabağlar2
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- teen slasher film klişeleri6
- göbek eritme taktikleri5
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- yazar k2
- amfetamin4
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- fas4
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- netflix üyelik iptali2
- ariel şaron2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kemal kılıçdaroğlu15
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- gulmekicinyaratilmis4
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sosyal medya2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
entry'ler (97)
Bir kuaför broşürüyle karşılaşan baba kıkır kıkır gülmektedir.sonra evladına döner ve der ki:
-sana bir şey göstereceğim, bak şimdi.( ve kuaför broşüründeki şu yazıyı okumaya başlar:) "salonumuz sadece bayanlara özeldir.kaş,bıyık alınır,ağda yapılır." (Ve baba evladına dönerek şöyle der:) - salonları bayanlara aitse niye buraya bıyık da yazmış.bayanlarda bıyık ne arar. (Ve gülmeye başlar.)
Evlat şaşkınlıkla babasına bakar,ne diyeceğini bilemez, utanır ve cesaretini toplayarak cevap verir: - e baba bayanlarda da bıyık oluyor ya hani kaş-bıyık aldırıyorlar hep.seninki gibi değil belki ama oluyor yani. :/ :/ :/
Not: Anneye teşekkürü bir borç biliriz efendim, ki o bakımlı bir kadın ki bıyıklarını kocasına hiç fark ettirmemiştir.
-sana bir şey göstereceğim, bak şimdi.( ve kuaför broşüründeki şu yazıyı okumaya başlar:) "salonumuz sadece bayanlara özeldir.kaş,bıyık alınır,ağda yapılır." (Ve baba evladına dönerek şöyle der:) - salonları bayanlara aitse niye buraya bıyık da yazmış.bayanlarda bıyık ne arar. (Ve gülmeye başlar.)
Evlat şaşkınlıkla babasına bakar,ne diyeceğini bilemez, utanır ve cesaretini toplayarak cevap verir: - e baba bayanlarda da bıyık oluyor ya hani kaş-bıyık aldırıyorlar hep.seninki gibi değil belki ama oluyor yani. :/ :/ :/
Not: Anneye teşekkürü bir borç biliriz efendim, ki o bakımlı bir kadın ki bıyıklarını kocasına hiç fark ettirmemiştir.
Doktor civanım.
Saygı duruşu.
Kadında avukatlık, erkekte doktorluk en karizmadır.
Belki bile bile ladestir, aptallıktır ama dönmek istese kesinlikle ikinci şansı vereceğim. çünkü aşk daima tamamlanmayı ve yaşanmayı hak eder.
Yarın akşam gitmeyi düşündüğüm film. özcan denizin varlığı önyargılı olmama neden oldu ama umarım yanılırım.
Psikopata dönüşmemi sağlayan uygulamadır kendisi. Lakin eski sevgilim en son ne zaman online olmuş diye günde 1 milyon defa kontrol etmemi sağlayan uygulama.
Kendi yastık kılıfım olmadıkça başımı koyamam o yastığa. Klozete oturmadan önce kendi evimde olsam bile mutlaka önce oturulan yeri silerim sonra otururum. Dişlerimi fırçalarken kendimi zor kontrol ediyorum, saatlerce diş fırçalayabilirim.
Ayrılalı 3 hafta oldu tam bugün. çok özledim. Deli gibi özledim. Ya da az mi demeliydim? Evet evet az. Seni az özledim. Ve seni az seviyorum. (bkz: azın anlamı için hakan günday-az)
" birden kaldırımdan taşan kalabalıkta onun da olabileceği aklıma geldi. içimdeki sıkıntı eridi. " yusuf atılgan- aylak adam.
Seni çok özlemişim.
Bekleme benim mesaj atmamı bekleme. Madem benden kopamıyorsun o zaman daha fazla bekleme at artık mesajını da barışalım. Ayrılmayı bildiğin gibi o barış mesajını atmayı da bileceksin şekerim. Bak yeni bir ay yeni bir başlangıç getirsin bize, haydi durma daha fazla yaz mesajını.
6 kişilik bir yurt odasında uyumaya çalışıyor olmak. Dün gece evimdeydim sıcacıktı ve çift kişilik yatağımda tek kişilik hükümdarlığım vardı. Ah ah.
Onu düşünmek.
Tam şu an çıktı. Izleyin de on parmakta on marifeti görün.
Birazdan gangnam style dansıyla yetenek sizsinizde eğlendirecek. Yeteneği o zaman görelim.
(bkz: açmayın lan şöyle başlıklar. Duygusala bağlatmayın adamı.)
Ayrılırken söyleyen nedenleri, hataları sürekli sorgulamanızla devam edecek olan durumdur. Eskisi gibi olunamayacak durumdur. Olanları unutmanın zor olduğu ve yeniden başlamanınsa daha zor olduğu bir durumdur. Yine de çok sevmişsen ikinci şansı tanımalısın, aşk belki unutturur diyebileceğim bir durumdur.