bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- evrene bir mesaj bırak7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- kızla konuşmaya çalışmak2
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- nagihan'a üzülmek2
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- muhafazeküler4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- kilo verdiren gıda4
- hocalı katliamı2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- şu anda ne yapıyorsun19
- linkedin4
- işi düşünce aramak2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- org vs synthesizer4
- bugün ne yedin10
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- 2026 dünya kupası13
- yıllık yazısı3
- eski eş2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- vedat muriqi3
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- samara morgan2
- en iyi yanık kremi5
- koyun yoğurdu3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- en iyi terapi6
entry'ler (97)
Bir kuaför broşürüyle karşılaşan baba kıkır kıkır gülmektedir.sonra evladına döner ve der ki:
-sana bir şey göstereceğim, bak şimdi.( ve kuaför broşüründeki şu yazıyı okumaya başlar:) "salonumuz sadece bayanlara özeldir.kaş,bıyık alınır,ağda yapılır." (Ve baba evladına dönerek şöyle der:) - salonları bayanlara aitse niye buraya bıyık da yazmış.bayanlarda bıyık ne arar. (Ve gülmeye başlar.)
Evlat şaşkınlıkla babasına bakar,ne diyeceğini bilemez, utanır ve cesaretini toplayarak cevap verir: - e baba bayanlarda da bıyık oluyor ya hani kaş-bıyık aldırıyorlar hep.seninki gibi değil belki ama oluyor yani. :/ :/ :/
Not: Anneye teşekkürü bir borç biliriz efendim, ki o bakımlı bir kadın ki bıyıklarını kocasına hiç fark ettirmemiştir.
-sana bir şey göstereceğim, bak şimdi.( ve kuaför broşüründeki şu yazıyı okumaya başlar:) "salonumuz sadece bayanlara özeldir.kaş,bıyık alınır,ağda yapılır." (Ve baba evladına dönerek şöyle der:) - salonları bayanlara aitse niye buraya bıyık da yazmış.bayanlarda bıyık ne arar. (Ve gülmeye başlar.)
Evlat şaşkınlıkla babasına bakar,ne diyeceğini bilemez, utanır ve cesaretini toplayarak cevap verir: - e baba bayanlarda da bıyık oluyor ya hani kaş-bıyık aldırıyorlar hep.seninki gibi değil belki ama oluyor yani. :/ :/ :/
Not: Anneye teşekkürü bir borç biliriz efendim, ki o bakımlı bir kadın ki bıyıklarını kocasına hiç fark ettirmemiştir.
Doktor civanım.
Saygı duruşu.
Kadında avukatlık, erkekte doktorluk en karizmadır.
Belki bile bile ladestir, aptallıktır ama dönmek istese kesinlikle ikinci şansı vereceğim. çünkü aşk daima tamamlanmayı ve yaşanmayı hak eder.
Yarın akşam gitmeyi düşündüğüm film. özcan denizin varlığı önyargılı olmama neden oldu ama umarım yanılırım.
Psikopata dönüşmemi sağlayan uygulamadır kendisi. Lakin eski sevgilim en son ne zaman online olmuş diye günde 1 milyon defa kontrol etmemi sağlayan uygulama.
Kendi yastık kılıfım olmadıkça başımı koyamam o yastığa. Klozete oturmadan önce kendi evimde olsam bile mutlaka önce oturulan yeri silerim sonra otururum. Dişlerimi fırçalarken kendimi zor kontrol ediyorum, saatlerce diş fırçalayabilirim.
Ayrılalı 3 hafta oldu tam bugün. çok özledim. Deli gibi özledim. Ya da az mi demeliydim? Evet evet az. Seni az özledim. Ve seni az seviyorum. (bkz: azın anlamı için hakan günday-az)
" birden kaldırımdan taşan kalabalıkta onun da olabileceği aklıma geldi. içimdeki sıkıntı eridi. " yusuf atılgan- aylak adam.
Seni çok özlemişim.
Bekleme benim mesaj atmamı bekleme. Madem benden kopamıyorsun o zaman daha fazla bekleme at artık mesajını da barışalım. Ayrılmayı bildiğin gibi o barış mesajını atmayı da bileceksin şekerim. Bak yeni bir ay yeni bir başlangıç getirsin bize, haydi durma daha fazla yaz mesajını.
6 kişilik bir yurt odasında uyumaya çalışıyor olmak. Dün gece evimdeydim sıcacıktı ve çift kişilik yatağımda tek kişilik hükümdarlığım vardı. Ah ah.
Onu düşünmek.
Tam şu an çıktı. Izleyin de on parmakta on marifeti görün.
Birazdan gangnam style dansıyla yetenek sizsinizde eğlendirecek. Yeteneği o zaman görelim.
(bkz: açmayın lan şöyle başlıklar. Duygusala bağlatmayın adamı.)
Ayrılırken söyleyen nedenleri, hataları sürekli sorgulamanızla devam edecek olan durumdur. Eskisi gibi olunamayacak durumdur. Olanları unutmanın zor olduğu ve yeniden başlamanınsa daha zor olduğu bir durumdur. Yine de çok sevmişsen ikinci şansı tanımalısın, aşk belki unutturur diyebileceğim bir durumdur.