bugün

entry'ler (21)

28 şubat 2011 mp antalyaspor beşiktaş maçı

beşiktaş'ın 17 maç üst üste 4 gol yeme rekoruna bir adım daha yaklaşacağını umduğum maç.

fenerbahçe

kendi taraftarlarından başka seveni olmayan,kıskanılan,sadece futbol değil 'spor kulübü' olan özerk cumhuriyettir.

erman toroğlu nun oscara gitmesi

dün gece telegolde duyduğum ve televizyonda son dakika haberi olarak geçmeyen;kırmızı halı ziyaretidir.

necmettin erbakan

'kör ölür badem gözlü olur' sözünün son temsilcisi.

türk telekom

internet kullanabilmek için telefon hattına sahip olduğum;bırak telefonla konuşmayı evde telefon olmadığı halde 19 20 tl civarında her ay bana geçiren güzide kurum.

denize fettullah mı düşse kurtarırsın tayyip mi

balıklarda mutasyona sebebiyet vermemek için balıkları kurtarmanın yollarını ararım.

muhteşem yüzyıl

kanuni sultan süleyman' ın 'birinci pompacı süleyman' olduğunu öğrendiğim dizi.

ismail yk yı idol olarak görmek

alkolü fazla kaçıran insanlarda rastlanan geçici davranış bozukluğudur.

atari

sevgilime sevgililer gününde hediye alarak hem nostalji yapmamızı sağlayan hem de ' oh lan bu sevgililer gününü de az zararla kurtardım' dedirten efsane, yeri dolmayacak oyun konsolu.

türkiye nin en güzel illeri

büyükşehir beledeyileri içerisinde en az bütçeye sahip olmasına rağmen bu kadar gelişmiş olan ve yobaz içanadolu şehirlerini kıskandıran,avrupa şehri Eskişehirdir.

islamdan soğuma nedenleri

tüm dünyanın müslümanlığı 'terör dini'olarak tanımasıdır.

federasyon baskanına fasist diyen halk kahramanı

babasının hediye ettiği bjk başkanlığını taşıyaman tüpçü.

serdar ortaç

her yaz kaset çıkarmasından dolayı,doğalgaz faturası çok gelcek olmasına rağmen,kış mevsimine kanımı kaynatan şarkıcı.

14 şubat 2011 fenerbahçe kayserispor maçı

fenerbahçe için ak götün kara götün belli olacağı maçtır.

17 de 17

beşiktaş'ın kalan 13 maçta 13 puan toplarsa ulaşacağı hedeftir.biraz gayret...

sevgililer günü

uzun yıllar aynı sevgiliyle kutlandığında kıymeti anlaşılan gün.

ineni beklemeden metroya yönelen tip

ankara'ya gittğimde karşılaştığım;insanların metrodan inmesini survivor haline getiren tiplerdir.

adını feriha koydum

'evde üç kişi çalışırken;şu feriha kızımızın babasının ayakkabısı niye yırtık' diye kendime sormaktan alamadğım dizi.

hayatı anlamlı kılan şey

sevdiklerinin olması ve sevildiğini bilmektir.

topuklu ayakkabı giyemeyen kız

gece eğlenmeye çıkıldığında;topuklu giyen hemcinsleri jubile yaparken inadına dans eden kızdır.
© copyright 2005 - 2026