bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- türk müsün6
- normal sozluk7
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır3
- mavi gözlü erkek4
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- azgın türbanlı10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pazartesi diyete başlıyorum3
- alttaki yazara aşık ol11
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- nermin3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- el alemin köpekliğini yapmak2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- velvet ile revani yemek7
- sözlüğün kahve olması12
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- olgayella2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- manifest2
- senegal7
- izlenmiş en kusursuz film5
- qazi muhammed3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
entry'ler (91)
(bkz: this is my life)
eger manuel olarakta bi tıkırtı yoksa doğru gözle bakılmış olunur.
la yiter gayri dedirten zam. bi indiriyorlar bi kaldırıyor suratına attırmak lazım bu adamların.
su götürmez bi gercektir. 3 yıldır 4 yıllık bi fakültede okuyup yataga bir tane bile kız atamadıktan sonra 2 yıllık okuyan arkadaşlarımın yanına ıspartaya gittikten sonra bu bilgiye deneyimleyerek eriştim. hari kaşar oluyorlarmış, yok böyle bişey hepsi vuruşa kaşıra gelmiş. sankim okula değil de kerhaneye gitmişim gibi hissettim bi ara kendimi.
okumak. evet bazı kızların gercekten üniversiteye gitmekte ki tek amacı okumak ama bazı kızların yani cok az baya bi az yüzde üç bilemedin iki.
tamamıyla da olmasa ruslara silah götürmek isteyen itilaf devletlerinin devrimden sonra amaclarına zaten ulaşamayacak olmalarını düşünürsek haklı olabilecek bir fikir.
katipin damadı eş olarak kabul ediyor musun, sorusuna pırrrt cevabı vermesi muhtemel gelindir.
hayatında pek bi ısınan, ölürkense donan zatı muhterem.
halısaha macından sonra söğüt ağacının gölgesinde güneşe doğru soğuk bi efes yudumlayarak yapıldığında dünyanın sayılı zevklerin biri olabilecek eylemdir.
incilin yazılıyorsa tevratın yazılıyorsa kuranın niye yazılmasın. hepsi değiştiriliyor bi bizim inandığımız değiştirilmiyor ne şanslı insanlarız ulan.
kahvehanede yancılık yapan kankanın okul sıralarındaki halidir.
30 yaşındaki bir adamın gözündeki milliyetcilik anlayışıyla aynı olan anlayıştır. "tabi bu cocuk türkiyede yaşıyorsa." sorun da tam olarak bu, toplum kendini geliştirmekten ilerlemekten aciz, 7 yaşındaki bir cocuğun gözüyle dünyaya bakılıyor. eğitim sistemi ve televizyonların hergün yaptığı bu milliyetcilik empozesi 7 yaşındaki bir cocukla 30 yaşına gelmiş bir yetişkinin arasında olması gereken olgunluğu ortadan kaldırıyor malesef.
akepe li bakanlar halkın içinden değildir. diyelim onlar halkın içinden o zaman ben götünden oluyorum demek oluyor bu amına koyum? bu kadar da yalakcı , bu kadarda salak,gerizekalı,aptal,öküz olmayın.
doğrudur. utanıyordur, yukardan baktıkca kederleniyordur. kendi kendine soruyordur, acaba neden? uzun uzun düşünüyordur ve bi cevap bulamıyordur mantıklı. Ama ben buldum söyleyim: " atam sen bu millete birkaç kumaş fazla geldin."
asar doğaldır. iran hükümetinden daha fazlası beklenemez zaten teröristleri asar ,muhalifleri asar; kendi yurttaşlarının sacına, başına, kıcına karışır . boşuna 3 . dünya ülkesi denmiyor zaten iran'a . " besleyeceğine asar " bu sözler bizim insanlarımıza da uzak bir kelime değildir ki bu canice olaya bile olumlu tepki verebiliyorlar.