bugün

entry'ler (39)

namaz kılanların toplumdan dışlanması

Namaz kılmayanlar toplum içerisindeler mi ki, kılanları dışlama hakkına sahip olsunlar heheheheheh.

eski sevgiliyi unutmak için yenisini bulmak

Denemenizi tavsiye ediyorum. işe yarıyor.

antalya sıcağı

bu arada sıcaklıklarında kapıştırıldıklarını ilk defa gördüm. arkdaşımızın birisi adananın sıcaklık derecesini ve nem yüzdesini yazarak antalya ile kıyaslamaya girişmiş. neredeyse kavga çıkacak aralarında hehehe. aslanlar sıcaklık iyi bir şey mi yaa antalya ve adana kardeştir. iki şehirde birbirinden sıcaktır kavga yapmayın.

antalya sıcağı

Antalya'nın sıcağı son 10 gündür çekilmez oldu. Nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi bulurken, şehir de yaşamak ise işkenceye döndü. Meteoroloji yeni hafta ile birlikte hava sıcaklığının mevsim normallerinin biraz daha üstüne çıkacağını söylemekte. Tüm Antalya halkına duyurulur.

recep tayyip erdoğan

hepimiz gibi Allahın yaratmış olduğu kullarından birisi.

osmanlıca

Türkçe, Arapça ve Farsça kelimlerden oluşmuş sentez bir dil. Osmanlı Türkçesi olarak da bilinir.

muallak

kararsızlık.

edebiyat

Edebiyat, yaşamaktır.

edebiyat

Edebiyat insanların duygu ve düşüncelerini, yazılı ve sözlü olarak etkili bir biçimde anlatmaktır.

doğu akdeniz üniversitesi

Cemal Bayak'ın bizleri Turk215 ve Turk216 Eski Edebiyat derslerinde bilgisayar gibi kulandığını düşünüyorumda şuan gülmekten kendimi alamıyorum. Ezber yapardık ve kağıda bir fotokopi makinası gibi bildiklerimizi kopyalardık hehehe * uyuz adam hala doğu akdenizde öğrencinin yüzüne gülüp arkasından iş çevirmeye devam ediyor * ) bizler kurtulduk oradan şimdi orada lisansını okuyan arkadaşlarım için dua ediyorum *

essah mı

gerçekten mi? doğru mu? gibi soru anlamları veren bir kelime. Genellikle doğu illerimizde kullanılan bir kelimedir.

iletişim

Alıcı ve verici arasında sağlanan durumdur.

iletişim

Canlıların bir birleriyle anlaşmayı sağlayabilmesi için kurdukları diyalogtur.

bilgisayar

Bilgisayar; hayatımızı kolaylaştıran ve bir o kadar da hayatımızı çıkılmaz bir hale sokan elektronik bir alettir.

sözlük

insanların; kelime anlamlarını bulabilecekleri ve o kelimenin özelliklerini görebilecekleri kitap türüdür.

aşk

Aşk; hayatı,insanları çılgınlar gibi sevmektir.

aşk

Aşk, Tanrının insanlara bu hayattaki en büyük armağanıdır.

sigara

Bazı insanların vazgeçemedikleri ve her şeye zararı olan çok kötü bir alışkanlıktır.

çikolata

insan sağlığına zarar veren bir yiyecektir.

yazar

Bazı insanların, duygularını anlatabilmesi için kalemiyle konuştuğu bir meslektir.
© copyright 2005 - 2026