bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
entry'ler (69)
karnını doyurduktan sonra arkasını dönüp giden kedidir. insan bir teşekkür eder.
ocağın dayalı durduğu duvardan kazınarak çıkartılabilen birkaç adet makarna parçası.
çocukluk eğer rahat geçiyorsa, birey fazla yokluk çekmediyse, zor koşullarda yaşamadıysa hayat o yaşlarda fazla basit gelir genelde. hayat basit geldiği için kurduğu hayaller daha kolay ulaşılabilecekmiş gibi olur. fakat birkaç sene geçip ergenliği atlatıp biraz büyüyünce birey hayatın çocukluktaki kadar basit olmadığını görür. (eğer bolluk içinde yaşamıyor, okuluna babasının özel şöförü bırakmıyor, yağmurlu havada elinde şemsiyesiyle otobüs bekliyorsa) biraz büyüyüp hayatı yavaş yavaş da olsa yaşamaya başlayınca anlar insan çocuklukta kurduğu hayallere ulaşamayacağını. hayaller önce astronotluktan pilotluğa iner, o da olmayınca otobüs şöförlüğüne razı olunur. aslında insan hayallerinden vazgeçmemeli, uzak da olsa onun peşinden koşmalıdır.
"önce bana yiyecek birşeyler al da karnımı doyurayım" şeklinde cevap verilesi cümle.
kutupsal form, eppur si muove, darkguard ve darkguard kişisinin sevdiceği (dks) aynı masada oturmaktadır.
dks hanımımız darkguard'ın fotoğraf makinesini kurcalamaktadır, resim çeker, bakar, eder.
fakat bir anda bir haykırış masadakilerin dikkatinin dks ye dönmesine sebep olur..
-eüüeü canım ben bişi yaptım sanırım?
darkguard ne yaptığını ufaktan tahmin ederek makineyi eline alır
tabi bu sırada eppur si muove ve kutupsal form kişisi de olayı tahmin etmiş, darkguardın yüz ifadesinin neye dönüşeceğini merakla izlemektedir.
darkguard makineyi eline alır ve ekranda şu ibare ile karşılarşır :
Deleting all pictures & videos on the memory card... (protected pictures & videos are saved *)
darkguard bir anlık şaşkınlık ile makinenin kapatma tuşuna basar. ama makine darkguardı sallarmı? sallamaz.
pilleri çıkarana kadar makinedeki resimler silinir * * *
dks hanımımız darkguard'ın fotoğraf makinesini kurcalamaktadır, resim çeker, bakar, eder.
fakat bir anda bir haykırış masadakilerin dikkatinin dks ye dönmesine sebep olur..
-eüüeü canım ben bişi yaptım sanırım?
darkguard ne yaptığını ufaktan tahmin ederek makineyi eline alır
tabi bu sırada eppur si muove ve kutupsal form kişisi de olayı tahmin etmiş, darkguardın yüz ifadesinin neye dönüşeceğini merakla izlemektedir.
darkguard makineyi eline alır ve ekranda şu ibare ile karşılarşır :
Deleting all pictures & videos on the memory card... (protected pictures & videos are saved *)
darkguard bir anlık şaşkınlık ile makinenin kapatma tuşuna basar. ama makine darkguardı sallarmı? sallamaz.
pilleri çıkarana kadar makinedeki resimler silinir * * *
yüksek sadakat'ten:
doğrusu : ben hem kalp hem bedenim, tez gelse de ecelim.
anlaşılan : ben hem kalp hem bedenim, tez gelse de et yerim
doğrusu : ben hem kalp hem bedenim, tez gelse de ecelim.
anlaşılan : ben hem kalp hem bedenim, tez gelse de et yerim
kola şişesinin dibinde kalan kolayı bardağa koyup bardağı çöpe, boş şişeyi ise lavaboya bırakmak.
dalgakırana dönmüşün bu ne göbek. *
1.3 dizel motorla aynı miktarda benzin yakan 5.0 V10 motor
2-3 gün önce gayet öğle vakti şahit olduğum olaydır. tamam yol boş olabilir ama bizde insanız değil mi? yol boşsa bize de boş kardeşim neden biz bekliyoruz?
çocuk kişinin kendini süpermen sanıp balkondan atlamasıyla son bulabilecek olaydır.
arkadan itişli ve güçlü bir aracın viraj içinde gaza yüklenmesiyle oluşacak olay. iyi bir kontra ile hakimiyet tekrar sağlanabilir
arkadan itişli bir aracın (örneğin) 50 km hızla giderken 2. vitese atıp ayağın debryajdan aniden çekilmesiyle arka lastiklerin kilitlenip el freni çekilmişçesine arkanın savrulmasını, yani oversteer olmasını sağlar.