bugün

sevdiği entry'ler

sevilen şarkının vurucu cümlesi

Ne kadar şarkıdan önce bir şiir olarak okusa da yıldız ablacığım;
içimde o kadar güzelsin ki onu kirletmeyeceğim seninle.

gitmek mi zor kalmak mı

Gitmek daha zordur, kalan gidenin yokluğuna alışmaya çalışırken giden hem kalana hemde ardında bıraktığı hayatın yokluğuna alışmaya çalışır.

içki içmeme nedenleri

Çeken bir yanını göremiyorum tıpkı sigara gibi, insan bile bile kendine zarar veriyor bunu sigaradan yana söyledim yoksa alkolün çokta zarar verebileceğini sanmıyorum. Ama bunu da söylemeliyim içki içilen bir ortamda biraz da olsa içme isteği geliyor halbuki nefsim bugünler için var. Seni seviyorum nefsim .

yüzyüzeyken konuşuruz

Pek bir özentilikle yayılmış ergen dinleyiciler artmış. Ve grup artık bu isin altında ilerlememektedir. Umarım ergenler bırakır yeni ismi altında dinleriz..

gecenin şarkısı

http://www.youtube.com/watch?v=Hm4D6EHXoVI

gömüldükten 5 gün sonra dirilen kedi

değişik bir olaydır. insana benzeyen balık, 5 boynuzlu koç vb. haberlerden alışık olunan. Kedide 9 canlılığın kanıtı sayılabilir

dudak nemlendiricisi kullanan erkek

gayet normaldir, renksiz oldukça...

beşiktaş

Istanbul takımlarının en şereflisidir.
Taraftarları takımını ne şampiyonluk,nede kupa için tutar.
Onlar için beşiktaş bir takımdan daha çok,bir hayat felsefesidir.çünkü herkes bilir ki bir beşiktaşlılık duruşu vardır;kelimelerle anlatılamayan ama herkesin ezberinde olan.
Çoğunlukla cefakar insanların takımıdır,öyle olmasalar zaten diğerleri gibi şampiyonluğa ve kupalara tapan takımın taraftarı olurlardı.
Beşiktaşlılarında dediği gibi:
"Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz forman bize bir ömür yeter."
Evet bunlar öyle bir taraftarlar,severiz kendilerini.

beşiktaş

Beşiktaş hayatın bir parçasıdır. Genel olarak erkeklerin kızlara tamam Beşiktaşlısın ilk 11 i say o zaman diye küçümsemeye çalıştığı fakat bir takımı sadece futbolcusuyla değil ruhuyla da seve bileceğimizi anlamasını istediğimiz gerçeği var. Sende ruhuyla seviyorsun tabii amenna, bizimde sizden daha az ilgimizin olduğu da doğrudur. Ama ben maç aldığında seviniyorsam kaybettiğinde bile Beşiktaş'la hala GURURLANA biliyorsam, Beşiktaşlı birisi gördüğümde mutlu olup, forma renklerine bile sevgiyle bakıyorsam, siyahla beyazı renk olarak değilde Beşiktaş'ımın rengi olduğu için sevgiyle bakıyorumdur. Velhasıl kelam sevdiğim, Türkiye'de onurlu bulduğum tek. Kesinlikle diğer takımları küçümsemiyorum zaten ne haddime.
© copyright 2005 - 2026