bugün
- silikon memenin patlaması9
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması4
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- audi a3 sedan3
- sözlüğün götü en güzel yazarı7
- pandela5
- vajinanın iç sıcaklığı3
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- gammazlamaktan bir hal olmak3
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- kürt fıkraları6
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- lahmacun vs hamburger4
- otobüs2
- gözünü am bürümek5
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği3
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- nervio23
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- iyi dostlar biriktirdim5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- lahburger4
- salat namaz değildir6
- fiziği güzel sözlük kızları48
- yazarların akşama dair planları9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- recep tayyip erdoğan27
- caz dinleyen erkek9
- hayat7
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- andropoz amca6
- ipkisçiğim2
- türkiyede 30 yıl sonra aynı kalacak şey4
- waffle3
- 2 milyar lira eft yapmak2
- ali kırca nerede3
- izmir2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- fatma betül sayan kaya59
- trabzonspor4
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- arkadaşlar bir şey farkettim2
- yemekten sonra gelen tatlı uyku2
- babanne evi2
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- sapık yaşlı5
entry'ler (6)
insanı sevmekten daha çok, insan olgusunu sevmek gerekir. daha üst bir model yok, bakımları düzgün yapılmış, değişeni tramer kaydı falan yoksa gayet de kullanışlıdır.
açlık krizi yaşayan coğrafyalar, insansızlaşır. kitlesel göçler oluşur. daha verimli topraklara doğru göç hareketleri yaşanır.
en ünlülerinden birisi lawrence'dir. bilindiği kadarıyla sünni müslümanlara imamlık yapmış, hatta tek kaldığında bile namaz kılarmış.
ajanlığın en pik noktasını ingiliz ajanları uyguluyor. hatta bazen kendileri bile ingiliz ajanı olduklarını bilmiyor olabilirler. ajan olduklarını biliyorlar fakat ingiltere'yi göremeden ölüyorlar.
ajanlığın en pik noktasını ingiliz ajanları uyguluyor. hatta bazen kendileri bile ingiliz ajanı olduklarını bilmiyor olabilirler. ajan olduklarını biliyorlar fakat ingiltere'yi göremeden ölüyorlar.
türkiye'de kavramsal olarak farklılık göstermiş olabilir. milli kelimesi bir etnik mensubiyetten daha çok, devlet gücüne bağlılığı ifade eder biçimde kendini güncellemiş. yani devlet gücü kimdeyse, onun milliyetine, milliyet algısına, biçimine, tarzına tabisin, gibi bir anlama sahip.
güney afrika kökenli, amerikalı iş insanı elon musk'ın sahibi olduğu spacex şirketine ait uydulardır.
ilginçtir ki diğer uydular gibi yerden gözlemlenebilmesi çok zor değil. ardı sıra hareket eden bu uydu sisteminde en uçtaki uydunun hızını kesmesi halinde zincirleme uydu kazası geçirerek yörüngeyi çöplüğe dönüştüreceğini düşünüyorum.
ilginçtir ki diğer uydular gibi yerden gözlemlenebilmesi çok zor değil. ardı sıra hareket eden bu uydu sisteminde en uçtaki uydunun hızını kesmesi halinde zincirleme uydu kazası geçirerek yörüngeyi çöplüğe dönüştüreceğini düşünüyorum.
yeşilçam sinemasında, yalnızca filmin ana karakterini iyi, dürüst, örnek vatandaş, diğer tüm karakterleri de kötü, çıkarcı oluşturulan, bir distopik absürt dünyayı betimliyen filmlerden birisi. banker bilo, korkusuz korkak, bu türe örnek gösterilebilecek diğer filmlerden.