bugün
- en son aldığınız iltifat13
- sevişirken video çekmek6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- yunanistan24
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- dekolteye bakar mısınız15
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- nebiye salat ve resule itaat4
- demet akalın'ın bacakları2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- irmik helvası vs un helvası18
- cem küçük9
- bir ayın daha bitmesi3
- adalet ve kalkınma partisi4
- instagram7
- sözlük yazarı dövmek2
- japonya23
- yeğenin başa kalması2
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- üşüyen erkek12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- daş göprü sarmsağ geldih4
- aşka düşmek4
- evli bir kadın neden süslenir3
- salat vakitleri2
- arkadaşlar burada ne yazıyor2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ben uyuyorum ulan var mı2
- gürcistan26
- gocu12
- adanalı ateist10
- meme çapını ölçmek3
- ketçap aromalı ruffles10
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- gelecek partisi'nin kapanması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- bik bikle yemek yapmak9
- gammaz çetesi çökertildi8
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- mazot2
- fırın poşetinde tavuk patates4
entry'ler (238)
Aç kaldım sözlük. Saat beş olmuş açık yer yok. Bir de askeri kamp olunca üstümde para da taşımıyorum. Dışarı çıkamıyorum param yok içeride açık yer yok sigara isteyebileceğim birileri dahi yok. Çamların kabuklarını kemireceğim birazdan.
Ne desem bilemiyorum. Suçum iyi olmak mı seni sevmek mi onu da bilmiyorum ama bırakmıyorum seni. Günahım neydi ki? Başkaları aylık ilişkilerle mutlu olurken ben neden yıllarca süründüm ve hala sürünüyorum? Aramıza girebilecek her şey için gözümü karartabilirim ama artık yoruldum. Yıllardır sürünüyorum, senin tek derdin eski sevgilinken ben en iyi arkadaşımı toprağa veriyordum. Çok şey yaşadım ve artık mutlu olmak istiyorum. Doğru kişisin ama belki de ben haketmiyorumdur. Ya seninle olacak ya da olmayacak.
Dört beş sene öncesinde, daha ortaokulun son yıllarında okurken öğretmenimiz sormuştu aynı soruyu sonra hamdi diye bir çocuk atlayıp internet kafede sınırsız açtırırım demişti. Hala gülerim nedense.
Ben ne mi yaparım? Kendi adamı alır orada takılırım ve ya mafya kurarım bilmiyorum.
Ben ne mi yaparım? Kendi adamı alır orada takılırım ve ya mafya kurarım bilmiyorum.
Bir ağabey olarak içinizi acıtan bir durumdur. Daha ilkokul çağındaki bir çocuğu dudağı patlamış ve gözü morarmış halde görmek ile eşdeğerdir.
Kendime söz vermiştim bir daha kavga etmeyeceğim diye ama o çocuğu o halde görmek bile yetti bana. Ulan 12 yaşındaki çocuğu niye döversin? Kardeşimin o halini görünce zaten deliye döndüm akşam akşam gidecektim gitmedim. Hele bir şu gece geçsin onları orada inletmezsem namerdim. Bu da şimdiki yeminim olsun.
Kendime söz vermiştim bir daha kavga etmeyeceğim diye ama o çocuğu o halde görmek bile yetti bana. Ulan 12 yaşındaki çocuğu niye döversin? Kardeşimin o halini görünce zaten deliye döndüm akşam akşam gidecektim gitmedim. Hele bir şu gece geçsin onları orada inletmezsem namerdim. Bu da şimdiki yeminim olsun.
Dilenci vermek suretiyle dilenciyle kavga edebilirsiniz.
Çift dürüm çiğköfte alınabilir. Bir buçuk lira daha bulursanız büyük boy ayran ile şov yaparsınız.
Değişik geçirdiğim bir gündür. Spor çantamı sırtımda gidip kayıt oluyorum. Ölçulerim falan alınıyor sonra soyunma odasına giriyorum. Kapıyı tam açıyorum gencin biri anadan doğma soyunma odasının ortasında duruyor ve benden çantasındaki duş jelini istiyor. Çocuğun yarrak kıllarını görmem yetmezmiş gibi bir de kıçını görüyorum tam oluyor. Bir saat boyunca cardio ve mekik yapıp eve dönüyorum. Bu da böyle bir anımdır.
Üstüme sıç diye ısrar etmektedir. Fakat yapamazsınız, vicdanınız el vermez.
Şüphesiz Grand Theft Auto serisidir. Efsanedir.
Bir kızın size sarılması ve göğüslerini hissetmenizdir.
Yatağınızda uzun saç teli bulmanız ve onun çoktan sizi terketmiş olması.
Zamanında Fenasi Kerim tuzağına düşmüş olan adamdır. iyi güldürmüştür.
Sözlük cahil, aptal ve ırkçılarla dolmuş sözlük.
Çok okuyup çok yazan ve ya hiç okumayıp çok yazan yazardır.
Benim hakkımda sadece 3 yorum var 300 sayfa nedir?
Benim hakkımda sadece 3 yorum var 300 sayfa nedir?
300 milyonu aşan ABD nüfusu göz önünde bulundurulduğunda doğruluğu tartışılacak durumdur.
Cahil söylemidir.
En azından adamlar sınava katılıp bir işe yaramak, kendi ayağının üzerinde durmak istiyor. Boş insanların zaten kpss de işi olmuyor ya baba parası yiyorlar ya da inşaatta çalışıyorlar.
Not: Ygs ve lys üniversite kazanmak için girilen sınavlardır. Bu sınavlara girmezseniz boş insan olmuşsunuzdur.
En azından adamlar sınava katılıp bir işe yaramak, kendi ayağının üzerinde durmak istiyor. Boş insanların zaten kpss de işi olmuyor ya baba parası yiyorlar ya da inşaatta çalışıyorlar.
Not: Ygs ve lys üniversite kazanmak için girilen sınavlardır. Bu sınavlara girmezseniz boş insan olmuşsunuzdur.
Nasıl soyumuzu devam ettireceğimiz sorusunu akla getiren gerçektir.
Sabahtan beri eşşek gibi yatıyorum, harcama yok kafam rahat.