bugün
- beyazsemsiyeliyabanci37
- haysenin1212
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gammazlama yapmamak10
- yorgun mermi22
- aziz yıldırım7
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bu köyden olsam ne olacak7
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz4
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- omurgasız tekerlek5
- en gey özelliğiniz15
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü14
- isimsiz orospu çocukları4
- kilis2
- gina carano13
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kavgacı yazarlar3
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- melis sezen'in memeleri3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- m r e r e c t o2
- sözlüğün kırbacı8
- koç holding binalarına saldırı2
- karton toplayan çocuk4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- anın görüntüsü21
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- 7 haziran 2026 otokoç binasına silahlı saldırı2
- en son ne yediniz12
- katatespizartmasi15
- buddy dude17
- taciz başkan fenerbahçe şampiyon2
- gocu bak bi3
- alman pastası2
- cennet hurilerinin özellikleri2
- mocu4
- geleneksel son nefes2
- kız tavlayamamak2
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- evrenin kaprisleri2
- palavracı iblislerden olmak2
- g35
- tanrının adaletini taklit etmek2
- olan adam gelecekmiş hissi2
- pitbull'un sanatçı olması2
entry'ler (44)
E:noldu ya?!
K:elektrikler kesilmiştir boşver devam et sen
E:yok kalkıp bakcam
K:ya gel böyle daha hoş hem
E:bak karşıdaki apartman yanıo kesin bişey oldu ben hemen aşağı inip geliyorum
K:sıçtın romantizmin içine arif sana bidaha verenin...
K:elektrikler kesilmiştir boşver devam et sen
E:yok kalkıp bakcam
K:ya gel böyle daha hoş hem
E:bak karşıdaki apartman yanıo kesin bişey oldu ben hemen aşağı inip geliyorum
K:sıçtın romantizmin içine arif sana bidaha verenin...
beni kahrımı çeken yazardır.sonunda dayanamayıp pes edip bozulan ama hemen barışan çabuk gönlü alınan sıcak kanlı harika insan (bkz: size anne diyebilir miyim)
(bkz: sigara zammı)
altıncı nesil yeni yazar.aramıza hoşgelmiştir.
orman ne güzel ne güzel ne güzel
orman ne güzel ne güzel ne güzel ,heey
orman ne güzel ne güzel ne güzel ,heey
nereye bakıyor bilmiyorum da bakışlarındaki uyku modu benimde uykumu getiriyor.. uyumuyormu bu adam yahu..
(bkz: anadolu turizm) bu yolculuğu harika hele getiren firmadır.her koltuğun önünde tv,oyun,radyo..verilen yastık,hizmet harika kusursuz,neoplan araçları gerçekten ayrı rahat..wireless var ama bununla bitmiyor saatlik leptop kiralayabiliyorsunuz..hostları cok kibar.bilet fiyatları gayet uygun bunlara ragmen.çok gidip geldim bu firmayla helal olsun paralarım gerçekten yolları acık olsun.
hiç unutmam üniversite kazanmışız ve ilk derse girdik dersin hocası geldi ve bir çok kişi ayağa kalktı onu görünce.gercekten dumur olmuştum hoca bile sırıttı bakıp.
wish were here... bunun güzelliği şurdadır viş vere here diye söylendimi doğu batı sentezi adına komik birşey oluşuyor.
avrupa insan hakları sözleşmesinin 3.maddesine göre yasak olan şeydir.
madde3:
hiç kimse işkenceye, insanlık dışı ya da onur kırıcı ceza veya işlemlere tabi tutulamaz.
madde3:
hiç kimse işkenceye, insanlık dışı ya da onur kırıcı ceza veya işlemlere tabi tutulamaz.
yavuz çetin in bütün şarkılarının yanında bir de kıraç ın bir garip aşk bestesi ,sevme şarkıları teoman ın yarın olmaz, ayrıca deniz arcak-bırakın beni şarkısı(şarkıyı bir kere dinleyip kayıt demiş ve bu soloyu atmıştır)
ogün şanlısoy-bir ben
cem köksal-kalbim bomboş
demir demirkan-zaferlerim,kahpe,göçmen,resim,gitti gider
feridun düzagac-düşlerime kal
ogün şanlısoy-bir ben
cem köksal-kalbim bomboş
demir demirkan-zaferlerim,kahpe,göçmen,resim,gitti gider
feridun düzagac-düşlerime kal
tropikal afrikada yetişen ve yarı ince dokulu ,yarı sert mobilya ve kaplama işlerinde kullanılan ağaç.
kanaraya yakın dravid dili. (bkz: dravid dilleri)
koryakların konuştuğu paleosibirya dili.
gaziantep te antik kent.kalıntıları süngütepe köyünün güneyindedir.büyük iskender ve roma dönemlerinde önem kazanan kentin kalıntıları arasında kale,tiyatro,kilise vardır ayrıca roma sikkeleri bulunmuştur.
bu ülke abd ye komşu olması nedeniyle abd tarafından ucuz işçilik olayında kullanılmıştır.örnek olarak meksika fender..alınmaması gerekir yazıktır alıncaksa abd üretim alınmalıdır.
fransızca kökenlidir.
ispanya'da yasayan brezilyali bir gitarist'in adi. youtube'dan performansina erisebilirsiniz (naudo diye arayarak) gercekten tek kisilik orkestra gibi caliyor gitari.
http://naudostar.blogspot.com/
http://naudostar.blogspot.com/
kendisi zephyr foça rock fest 2008 de hayyam şarkısını çalmadan önce arkadaşlar bu şarkının kilibini burdaki görüntülerden oluşturucaz diyen insandır nitekim sözünde durmuştur klip bu görüntülerden oluşmuştur.sahnede hem şarkı söylemesi, hem rtim gitar, solo gitar, gruba dönüp organize etme tavırları,boş beleş bir insan değildir.performans halinde kolay değildir bu işleri bir arada başarıyla yürütmek.yolun daha da açık olsun sayın demirkan.
körlüğünün sebebi glaucoma dır. 4 yaşındayken gözlerinin önünde 2 yaşındaki kardeşi boğulduktan sonra bunalıma girmiş ve 3 sene içinde görüşünü tamamen kaybetmiştir.
12 grammy ödülü sahibi olarak 73 yaşında aramızdan ayrılmıştır.ray charles 23.09.1930 - 11.6.2004...
12 grammy ödülü sahibi olarak 73 yaşında aramızdan ayrılmıştır.ray charles 23.09.1930 - 11.6.2004...