bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- claudian clouds kadındır12
- yazarların almak istediği hediyeler4
- cilgincapkin13
- mutsuzluğun en büyük nedeni10
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar8
- anın görüntüsü18
- tas kafa traşlı hırt sorunu2
- deccal'in sozluge gelmesi10
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- japon denince akla gelenler2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- küs insanları barıştırmak3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- ben senin yerinde olsam5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlükteki kavganın amacı5
- lionel messi6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- en sevilen su markası3
- suca suruklenen cocuk7
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu5
- yorgun mermi13
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- temmuz6
- nickten isim tahmini yapmak25
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- burhaniye6
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- şu anda çalan şarkı2
- vincent van gogh5
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
entry'ler (445)
nihat doğanı severim ama bu sarf ettiği sözler küfürümsü argo değilde nedir? insan deli oluyor. yahu kardeşim sen şimdi dinime küfreden müslüman olsa sözünü tam anlamıyla hak ettin diyeceğim ben bu adamcağıza.
sanki ilk insanların evrim geçirmesi üzerine bir belgesel izliyormuşum gibi hissettim kendimi.recep ivedik'in 2. filmde ninesi sayesinde akıllanması üzerine.artık gittikçe iyi şeyler yapmaya başlıyor.huyları değişmemiş. hala abazan maymunumsu yaratık.ancak kitap almak istemesi. kendini geliştirmek istemesi. 2. filmde iş bulması saygınlık kazanması vb. şeyler bir belgesel izlenimi yaratıyor insanda. 4. filmde evlenip çiftleşmesini bekliyoruz.
bkm mutfak ekibinin senaryosunu yazdığı, ozan açıktan'ın yönettiği tam gösterim tarihinin 29 ocak 2010 olduğu film.
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
facebook hesabı.
bu tip erkekler eğer sözlük okuruysa.eskeza bu başlığı açıpta benim entryme göz atıyorlarsa onlara 2 çift lafım olacak.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
pepheem.
önce yüz sonra göğüs sonra göt sonra bacak. (bkz: yukarıdan aşağı)
böyle tipler vardır hep çevremizdedir aslında.yok şuna zaafım var yok buna zaafım var diye.insanı dumur ederler.buna bir son verin kardeşim.gizli fantezilerinizin üstünü böyle örtemezsiniz.
türk erkekleri abaza, türk kızları mahsumiyet müzesidir.
enrtyleri okudukça fena oluyorum.yahu herkes sevgili olmayın demiş.sözlük okuru bayanların aklını niye çeliyorsunuz? biz insan değil miyiz. bizim de sevgilimiz olamaz mı? ayrıca ortamda en tercih edilen adamlardan biridir. canınız sıkıldığında biri gelip sizi mutlu edebiliyorsa, güldürebiliyorsa bilin ki o ikizler burcu erkeğinden başkası değildir. bu kadar mutlu edebilen, eğlenceli, zeki bir adam için söylenen laflar neden bu kadar ağır.
(bkz: burçları kıskanmak)
(bkz: burçları kıskanmak)
http://c:/program files/bilişim ödevi/p
altın klozetler, parayla kıçı silmekten sonra bunlar pek koymaz adama.
gereksiz ve saçma repliklerinin yanlış sahnelere konulmasından dolayı, beni nedense eskiden ekrana kitlerken şimdi bayılmama neden olan bir dizi olmuş çıkmıştır.
insaflı davranan insanın davranışı olarak nitelendirilir.
sevgilisin eve çağırmıştır.ortam romantik olmaya hazırdır ki o da ne ? yerlerinden hoplarlar.korkan taraf kız veya erkek partnerine sarılır.deprem geçince çok şükür denir.olaya girilir. mutlu son.
ailenin sanat ile alakalı konuları antin kuntin birşeymiş gibi gördüğü konularda ürettikleri fikir.fikir bile değil fik.