bugün
- türklerin ileri olduğu konular15
- imdb de 10 tam puana sahip olması gereken tek film4
- salak yazarlar4
- sözlüğün çocuk parkına dönmesi5
- pandela4
- atatürk5
- kuran da neden namaz yok8
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak5
- pandela'nın aslında türk aşığı olması3
- alednap3
- sözlük yazarlarının çayları3
- true'nun iyice zıvanadan çıkması5
- mantıya ravioli demek2
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- ince düşünceli olmak3
- pandela gelmiş6
- pandela neden true yla dalga geçiyor3
- un certain regard2
- dinsize inanır mısın14
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- gocu meme ucu3
- burdur5
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- güneşin oğlu tutankamon2
- islam4
- ay bayılazaam5
- pandela true evliliği2
- türklerin teknolojide çok ileri olmasının nedeni2
- türklerin 10 dolara çalışan kölelere dönmesi3
- konstantinopolis in işgali3
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar6
- kamos2
- atatürk gençliği2
- türkiye nin en büyük ihraç ürünü3
- eve teschmacher2
- alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak7
- ilk buluşmada benim babam da ak partili diyen kız4
- seni bütün sorunlarından kurtaracağım diyen erkek4
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- şekeri bırakınca çayın tadını alacaksın yalanı10
- marcy kane2
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması3
- ipek çiçek2
- mavva2
- aylık 457 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- truesuzluk3
- adını true koydum true'nun yolu2
- haluk levent25
- devletten başkasına güvenilmez11
- atatürk türkçülüğü vs atsız türkçülüğü3
entry'ler (445)
nihat doğanı severim ama bu sarf ettiği sözler küfürümsü argo değilde nedir? insan deli oluyor. yahu kardeşim sen şimdi dinime küfreden müslüman olsa sözünü tam anlamıyla hak ettin diyeceğim ben bu adamcağıza.
sanki ilk insanların evrim geçirmesi üzerine bir belgesel izliyormuşum gibi hissettim kendimi.recep ivedik'in 2. filmde ninesi sayesinde akıllanması üzerine.artık gittikçe iyi şeyler yapmaya başlıyor.huyları değişmemiş. hala abazan maymunumsu yaratık.ancak kitap almak istemesi. kendini geliştirmek istemesi. 2. filmde iş bulması saygınlık kazanması vb. şeyler bir belgesel izlenimi yaratıyor insanda. 4. filmde evlenip çiftleşmesini bekliyoruz.
bkm mutfak ekibinin senaryosunu yazdığı, ozan açıktan'ın yönettiği tam gösterim tarihinin 29 ocak 2010 olduğu film.
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
facebook hesabı.
bu tip erkekler eğer sözlük okuruysa.eskeza bu başlığı açıpta benim entryme göz atıyorlarsa onlara 2 çift lafım olacak.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
pepheem.
önce yüz sonra göğüs sonra göt sonra bacak. (bkz: yukarıdan aşağı)
böyle tipler vardır hep çevremizdedir aslında.yok şuna zaafım var yok buna zaafım var diye.insanı dumur ederler.buna bir son verin kardeşim.gizli fantezilerinizin üstünü böyle örtemezsiniz.
türk erkekleri abaza, türk kızları mahsumiyet müzesidir.
enrtyleri okudukça fena oluyorum.yahu herkes sevgili olmayın demiş.sözlük okuru bayanların aklını niye çeliyorsunuz? biz insan değil miyiz. bizim de sevgilimiz olamaz mı? ayrıca ortamda en tercih edilen adamlardan biridir. canınız sıkıldığında biri gelip sizi mutlu edebiliyorsa, güldürebiliyorsa bilin ki o ikizler burcu erkeğinden başkası değildir. bu kadar mutlu edebilen, eğlenceli, zeki bir adam için söylenen laflar neden bu kadar ağır.
(bkz: burçları kıskanmak)
(bkz: burçları kıskanmak)
http://c:/program files/bilişim ödevi/p
altın klozetler, parayla kıçı silmekten sonra bunlar pek koymaz adama.
gereksiz ve saçma repliklerinin yanlış sahnelere konulmasından dolayı, beni nedense eskiden ekrana kitlerken şimdi bayılmama neden olan bir dizi olmuş çıkmıştır.
insaflı davranan insanın davranışı olarak nitelendirilir.
sevgilisin eve çağırmıştır.ortam romantik olmaya hazırdır ki o da ne ? yerlerinden hoplarlar.korkan taraf kız veya erkek partnerine sarılır.deprem geçince çok şükür denir.olaya girilir. mutlu son.
ailenin sanat ile alakalı konuları antin kuntin birşeymiş gibi gördüğü konularda ürettikleri fikir.fikir bile değil fik.