bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi11
- sözlük için ne yapabiliriz10
- bir insana çirkin demek6
- ben geldim naneler30
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- sigarayı neden seviyoruz4
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- clydeless bonnie8
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- geceye bir şarkı bırak7
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- sinir bozucu şeyler4
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- zengin kızların güzel olması3
- kuranda namaz yok8
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- fetiş nedir kime denir3
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- the shining te en korkutucu sahne2
- memur emeklisinin isyanı3
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- çitayı yükseğe koymak4
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- almanya'nın 62 ülkeye vizesiz giriş hakkı vermesi3
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması2
- milli istihbarat teşkilatı3
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan silmek3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- 21 yüzyıl2
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- çakallı menemeni2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- 3 erkek 2 kız 6 kişi parti vermek3
- bik bik'in erkek olması8
- ahbap10
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- en büyük intikam başarıdır2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
entry'ler (445)
nihat doğanı severim ama bu sarf ettiği sözler küfürümsü argo değilde nedir? insan deli oluyor. yahu kardeşim sen şimdi dinime küfreden müslüman olsa sözünü tam anlamıyla hak ettin diyeceğim ben bu adamcağıza.
sanki ilk insanların evrim geçirmesi üzerine bir belgesel izliyormuşum gibi hissettim kendimi.recep ivedik'in 2. filmde ninesi sayesinde akıllanması üzerine.artık gittikçe iyi şeyler yapmaya başlıyor.huyları değişmemiş. hala abazan maymunumsu yaratık.ancak kitap almak istemesi. kendini geliştirmek istemesi. 2. filmde iş bulması saygınlık kazanması vb. şeyler bir belgesel izlenimi yaratıyor insanda. 4. filmde evlenip çiftleşmesini bekliyoruz.
bkm mutfak ekibinin senaryosunu yazdığı, ozan açıktan'ın yönettiği tam gösterim tarihinin 29 ocak 2010 olduğu film.
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
2009 yazında şekillenen senaryoda ağırlıklı olarak eser yenenler, ibrahim büyükak, oğuzhan koç, zeynep koçak imzası görüleceği duyumları alınmıştır, zamanla eksik/yanlış bilgiler düzeltilebilecektir.
henüz yapım aşamasındaki web sitesi için:
http://www.cokfilimhareketlerbunlar.com
facebook hesabı.
bu tip erkekler eğer sözlük okuruysa.eskeza bu başlığı açıpta benim entryme göz atıyorlarsa onlara 2 çift lafım olacak.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
sevgili kızlarla muhabbet açmak için götünü yırtan erkekler; eğer illaha muhabbet açmak istiyorsanız.kızların ilgisini çekecek şeylerle uğraşın.hiç konuşmayın,kızlara fazla yüz vermeyin, cool olun. onlar illaki sizle muhabbet etmek için kıçını yırtacaktır.istediğinizi o zaman almış olursunuz.
pepheem.
önce yüz sonra göğüs sonra göt sonra bacak. (bkz: yukarıdan aşağı)
böyle tipler vardır hep çevremizdedir aslında.yok şuna zaafım var yok buna zaafım var diye.insanı dumur ederler.buna bir son verin kardeşim.gizli fantezilerinizin üstünü böyle örtemezsiniz.
türk erkekleri abaza, türk kızları mahsumiyet müzesidir.
enrtyleri okudukça fena oluyorum.yahu herkes sevgili olmayın demiş.sözlük okuru bayanların aklını niye çeliyorsunuz? biz insan değil miyiz. bizim de sevgilimiz olamaz mı? ayrıca ortamda en tercih edilen adamlardan biridir. canınız sıkıldığında biri gelip sizi mutlu edebiliyorsa, güldürebiliyorsa bilin ki o ikizler burcu erkeğinden başkası değildir. bu kadar mutlu edebilen, eğlenceli, zeki bir adam için söylenen laflar neden bu kadar ağır.
(bkz: burçları kıskanmak)
(bkz: burçları kıskanmak)
http://c:/program files/bilişim ödevi/p
altın klozetler, parayla kıçı silmekten sonra bunlar pek koymaz adama.
gereksiz ve saçma repliklerinin yanlış sahnelere konulmasından dolayı, beni nedense eskiden ekrana kitlerken şimdi bayılmama neden olan bir dizi olmuş çıkmıştır.
insaflı davranan insanın davranışı olarak nitelendirilir.
sevgilisin eve çağırmıştır.ortam romantik olmaya hazırdır ki o da ne ? yerlerinden hoplarlar.korkan taraf kız veya erkek partnerine sarılır.deprem geçince çok şükür denir.olaya girilir. mutlu son.
ailenin sanat ile alakalı konuları antin kuntin birşeymiş gibi gördüğü konularda ürettikleri fikir.fikir bile değil fik.