bugün
- ilgi isteyen kız15
- gürcistan'ın neyi meşhur8
- lahmacunu elle yiyen kız13
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- hewal ebo16
- kuran da namaz yok20
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- billurları çiğ yemek4
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- ben ıspartada yaşıyorum8
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- tarih3
- su içmeyi unutmayalım4
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- abdullah öcalan5
- sümerler semitik miydi3
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- türkiye nin en güzel camisi3
- herkesin artık tanım yapması6
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- orta yaşlı erkek çekiciliği2
- türk kızı2
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- türk siyaseti3
- bursa vs edirne7
- gürcistan9
- deep web ile dark web'in farkı2
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- kut anlayışı3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- türkiye nin en güzel ilçesi neresidir2
- çiğ et yemek2
- mehdinin chp'li olması3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- benkimki10
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- katatespizartmasi6
- kendine bir öğüt ver7
- ısparta simidi8
- ctrlx hanım2
- türklerin ork olması2
- gaddar dizisi2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- ateistlerin temel hatası7
- milliyetçilik2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
entry'ler (16)
'Bir' olandır .
omuz çukurundan şarap içme olayının bir sonraki aşamasıdır .
yeni yetme duygusal ergenlerin yarattığı bir akımdır. bunların içinde 'l' harfini büyük kullanmakta dahildir.
gittiği mekanlarda beraberinde gelen kızlar ve evinde bekleyen erkekler için mankenlik ajanslarını zengin eden, ve yıllardır farklı bir bestesi yada yorumu beklenen tekdüze şarkıcı.
O atılan liselinin, okula elinde profesyonel bi silahla dönüp, kantine ve okula kurşun yağdırmasına zemin hazırlayan yanlış hareket
mustafa ceceli- sende benim hatalarımdan birisin. etkisi kanıtlanmıştır, eski sevgiliyi triplere sokmak ve çıldırtmak için bire bir.
sonsuza dek yaşayacakmış gibi düşün, yarın ölecekmiş gibi yaşa. kendime hayat felsefesi edindiğim tek sözdür bu yüzden çok şey kaybettim ama bi o kadarda kazandığım oldu. sonuç olarak dolu dolu yaşamaksa amaç bu söz kesinlikle hayat felsefem diyebilirim.
mutfaktan gelen düşme, yuvarlanma, çatlama sesleridir. üst üste yığılan bulaşıklar o kadar saat dururken siz yatınca kayar, devrilir, odanızdaki TV'den çat diye ses gelir vs. vs. Tüm bunları yattıktan sonra duyarız. aslında yatmadan öncede çıkan fakat gürültüden duyulmayan olağan seslerdir.
alındığı günün ertesinde biten, bu nedenlede kapağında yazan son kullanma tarihinin son derece gereksiz olan, türk fındıklarınan üretilen, benzersiz italyan imalatı kakaolu fındık kreması.
candan erçetin. sandalyeye ters oturarak yeni bir çağ açan ve kendinden sonra gelen nesile gerek kalitesi, gerekse tarzı açısından örnek oluşturan kızıl saçın yakıştığı ender sanatçılarımızdan biri.
bir insanın neye güldüğünden zekasını, nasıl güldüğünden ahlakını anlayabiliriz. boktan espri göreceli bir kavram olmakla birlikte espriye gülen insan ya çok mütevazıdır ya espri anlayışı farklıdır yada daha iyisini duymamıştır. bu kişi sağlam bi espriye aç kişidir.
twıghlıght breaking dawn part 1. Uzun metraj filmleri seviyorum. Karakterleri çözmek gibi bi derdin olmuyor ve konuya çok çabuk hakim oluyorsun. şafak vakti bölüm 1, evde patlattığın koca bir kâse mısırı kucağına alıp, koltuğuna gömülerek rahatça izleyebileceğiniz akıcı ve trajik bir film.
Bakımsızlığı feminizm olarak algılayan ve kolayına geldiği için kendini 'feminist' olarak nitelendiren yaratık.
Gördüğü kâbusları cenabet olmasına bağlayan tipik müslim davranışı.
Dudaklarada sıkılabilen, tadı güzel bir parfüm icat edilene dek teorik kalacak bir olay.
Kolu yorulunca diğer eliyle dirseğine destek veren öğrenci tipidir.