bugün
- sssilvermist10
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- yorgun mermi13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- izmirli kızların verici olması5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- habire12 adamdır15
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- gürsel tekin6
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- nazar değdi sözlük4
- arabadan anlamayan erkek4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- erkek yazarlar bana mesaj atmasın2
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- beybi leydi2
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi5
- sözlük bebeleri4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- kadın olmak4
- gocu bak bi6
- büyük baştankara kuşu2
- galaxy ace3
- retro oyuncu bilgisayarı3
- bugün gelen kitaplar4
- aylık 484 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular3
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- birader bay efendiler3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak9
- burhaniye2
- gece denize girmek12
- manyak olmaya karar verdim8
- sözlüğün geri zekalı kaynaması2
- isveçlilerin dünyaya kattıkları3
- erkek yazarlardaki eğilim3
- öyle bir geçer zaman ki2
- başak burcu8
- voleybol maçı izleyen erkek5
- online olupta entry atmayan yazarlar2
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- eğirdir2
- nickten isim tahmini yapmak25
- diyet kokteyl tarifleri2
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
entry'ler (17)
ankara havası dinlemiştir son programında.
http://videonuz.ensonhabe...rine-boyle-tepki-gosterdi
http://videonuz.ensonhabe...rine-boyle-tepki-gosterdi
sadece türkiye de gerçekleşecek durumdur. durmak yok şikeye devam.
afedersiniz ama fener nah alır sneijder i.
saygı duyulması gereken şahıs. fbi cia iddialarının hiç bir ispatı yok anca desteksiz sallayın. kendisi çok değerli bir entellektüeldir. türkiye değerini bilmeli ki zaten biliyor. sözlükte ki üç beş parazit beğenmesede olur.
(bkz: 6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçı/#15401415) entry si ile zor duruma düşmüş yazar. futbolda son dakikaya kadar bekleyeceksin yoksa böyle rezil olursun.
üniversitede meydana gelmesi durumunda insanı daha da üzecek olaydır. zaten öss maratonundan sonra zar zor üniversiteye kapağa atmışsın ama hala lise mantığıyla devam eden hazırlık okulunda okuyorsun ve kalmışsın bir sene daha okuyacaksın. sırf bu yüzden okulu bırakan bir çok insan tanıyorum.
19. yüzyılda yaşamış önemli osmanlı alimlerindendir. kendisi devletin resmi tarihçisidir. tarih i cevdet yazdığı önemli tarih kitabıdır.
gol kısmında galatasaray 1 fenerbahçe 2 yazan istatistiklerdir. gerisi teferruattır.
türkiye'de heyecanla takip edilecek maçtır. sahada ortaya konacak futbol kadar cüneyt çakır'ın nasıl bir performans göstereceğide merak konusudur.
türkiye'nin en çok okunan spor gazetelerindendir. özellikle transfer döneminde yaptığı mantık dışı haberlerle bilinir. bu gazeteye göre ronaldinho, adriano, eto gibi yıldız oyuncular defalarca türk klüpleriyle anlaşmış hatta fotomaç gazetesi üzerinden taraftar mesaj bile yollamıştır.
kadın haklarını savunan hareketin temsilcilerine verilen isimdir. şirin tekeli ülkemizdeki önemli temsilcilerindendir.
küçük anadolu kasabalarında ve mahalle kültürünün hala yaşadığı büyükşehirlerin ücra köşelerinde bulunurlar. çekirdek çıktalatıp muhabbet ederler. genelde mahallenin güzel kızlarından veya futboldan konuşurlar.
öğretmenimin zoruyla okuduğum ve bana kitap okuma aşkı kazandıran roman. ilerde çocuklarım olursa mutlaka onlara bu kitabı okutturacağım. sonunda ağlamıştım ve uzun süre etkisinden kurtulamamıştım.
galatasaray'ın alt yapısından yetiştiridği süratli kanat oyuncusu. maçlarda saman alevi gibi performans göstermekte bir maç parlayıp bir maç vasat oynamaktadır. kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamamıştır.
amerikalı basketbolcu, lakers'ın yaşayan efsanesi. nba tarihine çoktan geçmiştir. daha önce ülkemize gelip galatasaray futbol takımının antremanını ziyaret etmişliğide var.
eski içişleri bakanı mehmet ağar'ın hapis yatacağı ilçe. bölge esnafı sevinçliymiş ilçemizin reklamı olacak işlerimiz açılacak diyorlarmış.
1915 yılında meydana gelen olaylara ermenilerin verdiği isimdir. gerçekte soykırım olup olmadığı ise hala tartışılmaktadır. yaşadığı vatana ihanet eden bazı insanlar soykırım iddialarını desteklemektedir. bu tarz insanların sözlükte varlığını görmek üzücü.