bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- kadınlar2
- 19 yaşında kızla yatmak4
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- genç olmanın en güzel yanı6
- genç görünmeye çalışmak7
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- kadir inanır22
- sabaha kadar okunacak kitap4
- içtim şarabı13
- eski eşle tekrar evlenmek4
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- anın görüntüsü22
- dünya12
- amerika birleşik devletleri7
- portekiz5
- sözlükteki gizli düşmanım10
- kolombiya4
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kuran-ı kerim3
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- kemalist dünya24
- insan5
- x in memeleri3
- opel frontera2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- öldükten sonra bana ne olacak5
- almanya5
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- her insanın bir cini olması8
- 33 yaşında olmak3
- true'nun çaylak olması16
- velvet28
- arşivlenmesi gereken resimler3
- ilgi manyağı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- rakı sevmemek7
entry'ler (13)
her ne kadar yadırgansa da kağıt sözcüğünü doğru telaffuz etmektedir. diksiyon uzmanlarının ve eğitmenlerinin yalancısıyım.
ücretsiz yolculuk etmenin yollarından biridir.
şark kurnazı deyimi bunlar için biçilmiş kaftandır.
sabahları aç karnına türk kahvesi-sigara
gün içinde bol soğuk su
bol limon dilimli sade soda
bol yeşillik özellikle maydonoz
abur cubura veda
vb. yöntemler
gün içinde bol soğuk su
bol limon dilimli sade soda
bol yeşillik özellikle maydonoz
abur cubura veda
vb. yöntemler
uff snane slk .S
sürekli yapılmaması gereken eylem. bir kez yaparsın "lan ne güzel ne rahatlatıcı bir şeymiş" dersin ve devamını getirirsin fakat sonunda boşluk hissine sebep olur. her şey kararında güzel.
yüksek ihtimalle aynaya baktıklarında kendileri de şaşırıyordur. tekbir ile türk bayrağı... değişik...
düşünebilen bir canlıda ümmetçilik ile milliyetçiliğin bir arada bulunması bünyede yan etkisi yaratmalı aslında. sorunu irdelemek lazım.
düşünebilen bir canlıda ümmetçilik ile milliyetçiliğin bir arada bulunması bünyede yan etkisi yaratmalı aslında. sorunu irdelemek lazım.
dini bütün diye namaz kılıyor olmayabilir, yanıltmasın. üniversitede "hocam cuma'daydım" diye dersten yırtanı da vardır, çalışırken mesaiden kaçanı/öğle arasını uzatanı da vardır.
tanışana kadardır ve tanışınca yok olur.
gece yatmadan önce "son sigara" diye yakılan sigaranın "son sigara" olduğunu unutup yenisini "son sigara" diye yakmak ve onu da unutup...
sanki bugünleri hisseder gibi ama o sırada anlam verilemeyen bir burukluğun yaşandığı andır. yeni başlangıçtır.
uluslararası ilişkilerden sonra diplomat olmayacağınızı anlarsınız mesela.* sonra genetik mühendisiyken ödülden ödüle koşacağınıza, edebiyattan mezun olduktan sonra nobel edebiyat ödülü'ne, sinema vb. bölümlerden sonra cannes'a ilişkin hayallerinizin birer birer yittiğini görürsünüz. az zekanız ve sabrınız varsa bir süre sıkıntı çektikten sonra ekonomik rahatlığa kavuşursunuz. ama mutluluk garantisi yoktur. o yüzden çok da "şeapmamak" lazım.
uluslararası ilişkilerden sonra diplomat olmayacağınızı anlarsınız mesela.* sonra genetik mühendisiyken ödülden ödüle koşacağınıza, edebiyattan mezun olduktan sonra nobel edebiyat ödülü'ne, sinema vb. bölümlerden sonra cannes'a ilişkin hayallerinizin birer birer yittiğini görürsünüz. az zekanız ve sabrınız varsa bir süre sıkıntı çektikten sonra ekonomik rahatlığa kavuşursunuz. ama mutluluk garantisi yoktur. o yüzden çok da "şeapmamak" lazım.
Salt esnaf değil, düzenlediği çek karşılıksız çıkan herkes açısından geçerli bir düzenlemedir. Yıkamacı-yalamacı-yağlamacı medya sağolsun, vatandaş ekonomik krizden bir haber dikilirken piyasada nakit para akışı neredeyse olmadığından ticari ilişkilerde ödemeler arkası cirolardan kapkara olmuş çeklerle yapılıyor, daha doğrusu yapılamıyor.
Aynı zamanda 2012'de kaldırılan düzenleme geri getirilmiştir, dolayısıyla şok değildir. Ancak uygulamada yer bulur mu veya işe yarar mı?
Ortada nakit para akışı yokken, herkesin banka hesaplarındaki para erimiş gitmişken... bilemedim.
Aynı zamanda 2012'de kaldırılan düzenleme geri getirilmiştir, dolayısıyla şok değildir. Ancak uygulamada yer bulur mu veya işe yarar mı?
Ortada nakit para akışı yokken, herkesin banka hesaplarındaki para erimiş gitmişken... bilemedim.