bugün

entry'ler (63)

bu saatte uyumamanın nedenleri

Uykum gelmiyor da ondan.

crush grubu

3 hafta önce ilk şarkısı çıkmıştır. Şuan 16 milyon kez izlenmiş. Şarkının klibi: https://youtu.be/aKGCXYX7jN8?si=URapTgHwU7y_XtN4

sadece allahtan korkarım diyen insan

Kısa süre sonrasında herhangi bir yabani hayvanı gördüğünde sözünde durup durmadığı öğrenilecektir.

algida

Magnum'u bile bozdu. Artık o fiyatlara değmez.

uludağ sözlük ile ekşi sözlük arasındaki fark

Birinindeki debesinin çoğunluğu yapay zeka ile yapılmış diğerinde ise yazarın kendisi ile.

2026 temmuz ayı nasıl geçti

Çok sıradan geçti.

ketçap aromalı ruffles

Çoğu abur cubur gibi zamanla bozmuştur.

çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı

Her dönemde ünlü olan(özellikle çocuklar ve ergenler arasında) kişi veya grup vardır. Bu dönemin ünlüsü de manifest.

yeni parti için isim önerisi

Ychp. Açılınımı "Yeni Cumhuriyet Halk Partisi".

çocuk kanallarının çok çocuksu olması

Sonuna kadar katıldığım tespittir. Bi eski çizgi filmlere bak, birde yeni çizgi filmlere bak. Aralarında çok fark var.

fakir ata sözleri

(bkz: para mutluluk getirmez)

ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu

(bkz: ben malım) demek.

x

Twitter'ın yeni ismi. Ne gerek vardı ki?

ğ ile başlayan başlık

(bkz: ğ ile başlayan başlıklar)

zeynep sude oktay

(bkz: zoktay)

toz pembe

Manifest'in bundan tam 3 hafta önce çıkardığı şarkı. YouTube'da 24 Temmuz 2026 tarihinde 30 milyondan fazla izlenmiş.
https://youtu.be/0pg0raFMNIU?si=lwpvaX1J7abjf3jE

yaz tatili denince akla gelenler

Köy veya evinde 3 ay boyunca oturmak.

yazarların okul anıları

Okulun ilk günüydü. 3.sınıfa geçmiştim ve ikametim değiştiği için yeni okula da geçmiştim. O klasik müdürün konuşmasından sonra hepimiz sınıflara geçiyoruz. Okula girdiğimizde koridorun sonundaki alt kata inen merdivenlerin yanında "3 ve 4.sınıflar" yazıyordu. Üst kata çıkan merdivenlerin yanında ise "1 ve 2.sınıflar" yazıyordu. Bende hocamın nereye gittiğine bakmayarak merdivenlerin sağından indim. indiğim anda sınıfımı arıyordum. Sınıfım o katta yoktu. "Belki kaçırdığım sınıf vardır" diye düşünüp tekrar o kattaki bütün sınıflara baktığımda yine sınıfımı bulamamıştım. "Ya benim sınıfım nerde ya?" Dedikten sonra da sınıfına giden bir hocayı gördüm. Yanına gidip biraz çekinerek "Öğretmenim, 3-C sınıfı nerde?" Diye sordum. Hoca da "Senin sınıfın zemin katta çocuğum." Dedi. Hemen zemin kata çıktım. En solumdaki sınıf 3-C idi. Kapıyı çaldıktan sonra da sınıfıma girdim.
Bu da böyle bir anımdı işte.

evrim ağacı

görsel

şimdi herkes su içsin

Sen dedin ya,hemen içiyorum.
© copyright 2005 - 2026