bugün
- en sevmediğin insan tipleri8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- ikinci defa askere gitmek7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- millet dediğin2
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- gizli hesap6
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- geceye bir mesaj birak2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlük whatsapp grupları13
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sarapci koala47
- islam'ın hak dini olması6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- türkiye bölünebilir mi2
- namazın amacı6
- gece vardiyası yazarlar4
- melissa vargas7
- akrep3
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- karı gibi erkek3
- kahverengi gözlü olmak4
- rennie2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- yalnız ölmek4
- anın görüntüsü25
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
entry'ler (25)
i run each teen me??
(bkz: sarhosken yapilanlar/#4639603)
Muhabbette adı geçen 3 cimbomludan, 3 solcudan biri de benim...
Arkadaşın anlattıklarının tekrar üstünden geçmiycem fakat anlatmadıklarını anlatıcam...
Kndisinin de söylediği gibi üstü başı ayva tezgahına dönmüştü fakat 2. seferde her cimbom maçı çıkışı yediğim tükrük köftenin satışa sunulduğu tezgahı andırdı bana.. yemek yerken merak etmiştim ne çabuk bitti diye.. meğerse bizim eleman çiğnemeden yutmuş.. tam tam çıkardı.. temizlemeside bize kaldı... Kınıyorum.
Muhabbette adı geçen 3 cimbomludan, 3 solcudan biri de benim...
Arkadaşın anlattıklarının tekrar üstünden geçmiycem fakat anlatmadıklarını anlatıcam...
Kndisinin de söylediği gibi üstü başı ayva tezgahına dönmüştü fakat 2. seferde her cimbom maçı çıkışı yediğim tükrük köftenin satışa sunulduğu tezgahı andırdı bana.. yemek yerken merak etmiştim ne çabuk bitti diye.. meğerse bizim eleman çiğnemeden yutmuş.. tam tam çıkardı.. temizlemeside bize kaldı... Kınıyorum.
Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da cinsi ayrımı ön planda tutan yalaka erkek modeli.
Ezeli rakibinin şampiyonluk kutlamalarını kendi kanalında yayınlayan tek klüp.
en az Tek bacaklı futbolcu ya da tek kollu kaleci kadar mesleğinde iyi olabilir bence...
En azından başım ağrıyo diyince hangii başın şeklinde gerçekleşen iğrenç espiriler tarihe gömülür...
Aslında ikisinin kurucularıda aynı.*zamanında Filistindeki devrimci mücadeleye karşı kurulmuş,dinci ve kurucusu israil(yahudi lobisi)olan bir örgüttür.*ise Türkiyedeki iç huzuru bozmak ve karışıllık çıkararak Türkiyenin dış düşmanlarla değil iç düşmanlarla uğraşmasını hedefleyerek bu amacı bir kaç gaye arkasına saklayıp yine Abd de ki yahudi lobisi tarafından kurulmuş bir örgüttür.
En ucuz kelleside bir kelle soğan sanırım...
DÜnyanın en iyi zeytin yağlarının ham maddesi olan zeytinlerin üretildiği Demirkent Köyünün bağlı olduğu ilçe.
Akp'nin Türkiye üzerine güneş gibi doğması pek çok şeye yorulabilecek bir durumdur.Ama bunlardan en önemli ve bahsedilen kuruma en çok yakışanı şudur.Güneş sürekli doğar ve batar..sürekli ufukda kaldığı çok az yer vardır ve düz mantıktan gidersek Akpyi o güneşin hiç batmadığı yerlere gndermek lazımDIR.
Vatan haini ile vatansever kavramını ayırt edemeyen Yüce diye tabir ettiğimiz ama aslında hiçbir yüceliği olmayan bir takım kişiler ve kurumlar tarafından Yılanın başını küçükken eziceksin mantığıyla daha doğmadan öldürülen bir özgürlük hareketinin öncülerinden bir kişi.
Düşünen adam farklı amaçlar içinde düşünmüş olabilir bence..Belkide 23 Temmuz onun için özel bir gündür..
(bkz: Doğum günü vb)
(bkz: Doğum günü vb)
2009 yazı için polonya'da bir festivale davet edilmiş olan dernek.
450.000 türk yaşadığı belirtilen özerk ülke.
moskova'nın simgelerinden biri haline gelmiş katedral.
1 Ocak 1958 tarihinden başlayarak yürürlüğe girmiştir.
irlanda'nın bağımsızlığını ilan ettiği tarih.
ingiltere'nin yönetim biçimini krallıktan Cumhuriyete çevirmesi ile tanınan ingiliz asker ve siyaset adamıdır.