bugün
- piercing takmanın zorluğu5
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- bir kızın aşkı size naptırabilir4
- kıvırcık saç8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- kelebek saç kesimi4
- hiçbir şeyin tat vermemesi2
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i3
- sigara içmeyenleri anlamamak2
- serhat kılıç20
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- bir bela geliyor11
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi3
- melissa vargas'dan tokat yemek2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- abd de valilik adayına silahlı saldırı2
- kalite tesadüf değildir2
- 2020'lilerin okula başlaması2
- rennie4
- filenin sultanları7
- sağlıklı beslenmek2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- en sevmediğin insan tipleri9
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- deccal internetten çıkacak10
- ikinci defa askere gitmek8
- tung tung tung sahur2
- italyan mutfağı2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- namaz kıl rahatla yoga yap rahat batsın2
- kurusıkı3
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- claudian clouds22
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- askerliğin gençler için faydalı olması7
entry'ler (25)
i run each teen me??
(bkz: sarhosken yapilanlar/#4639603)
Muhabbette adı geçen 3 cimbomludan, 3 solcudan biri de benim...
Arkadaşın anlattıklarının tekrar üstünden geçmiycem fakat anlatmadıklarını anlatıcam...
Kndisinin de söylediği gibi üstü başı ayva tezgahına dönmüştü fakat 2. seferde her cimbom maçı çıkışı yediğim tükrük köftenin satışa sunulduğu tezgahı andırdı bana.. yemek yerken merak etmiştim ne çabuk bitti diye.. meğerse bizim eleman çiğnemeden yutmuş.. tam tam çıkardı.. temizlemeside bize kaldı... Kınıyorum.
Muhabbette adı geçen 3 cimbomludan, 3 solcudan biri de benim...
Arkadaşın anlattıklarının tekrar üstünden geçmiycem fakat anlatmadıklarını anlatıcam...
Kndisinin de söylediği gibi üstü başı ayva tezgahına dönmüştü fakat 2. seferde her cimbom maçı çıkışı yediğim tükrük köftenin satışa sunulduğu tezgahı andırdı bana.. yemek yerken merak etmiştim ne çabuk bitti diye.. meğerse bizim eleman çiğnemeden yutmuş.. tam tam çıkardı.. temizlemeside bize kaldı... Kınıyorum.
Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da cinsi ayrımı ön planda tutan yalaka erkek modeli.
Ezeli rakibinin şampiyonluk kutlamalarını kendi kanalında yayınlayan tek klüp.
en az Tek bacaklı futbolcu ya da tek kollu kaleci kadar mesleğinde iyi olabilir bence...
En azından başım ağrıyo diyince hangii başın şeklinde gerçekleşen iğrenç espiriler tarihe gömülür...
Aslında ikisinin kurucularıda aynı.*zamanında Filistindeki devrimci mücadeleye karşı kurulmuş,dinci ve kurucusu israil(yahudi lobisi)olan bir örgüttür.*ise Türkiyedeki iç huzuru bozmak ve karışıllık çıkararak Türkiyenin dış düşmanlarla değil iç düşmanlarla uğraşmasını hedefleyerek bu amacı bir kaç gaye arkasına saklayıp yine Abd de ki yahudi lobisi tarafından kurulmuş bir örgüttür.
En ucuz kelleside bir kelle soğan sanırım...
DÜnyanın en iyi zeytin yağlarının ham maddesi olan zeytinlerin üretildiği Demirkent Köyünün bağlı olduğu ilçe.
Akp'nin Türkiye üzerine güneş gibi doğması pek çok şeye yorulabilecek bir durumdur.Ama bunlardan en önemli ve bahsedilen kuruma en çok yakışanı şudur.Güneş sürekli doğar ve batar..sürekli ufukda kaldığı çok az yer vardır ve düz mantıktan gidersek Akpyi o güneşin hiç batmadığı yerlere gndermek lazımDIR.
Vatan haini ile vatansever kavramını ayırt edemeyen Yüce diye tabir ettiğimiz ama aslında hiçbir yüceliği olmayan bir takım kişiler ve kurumlar tarafından Yılanın başını küçükken eziceksin mantığıyla daha doğmadan öldürülen bir özgürlük hareketinin öncülerinden bir kişi.
Düşünen adam farklı amaçlar içinde düşünmüş olabilir bence..Belkide 23 Temmuz onun için özel bir gündür..
(bkz: Doğum günü vb)
(bkz: Doğum günü vb)
2009 yazı için polonya'da bir festivale davet edilmiş olan dernek.
450.000 türk yaşadığı belirtilen özerk ülke.
moskova'nın simgelerinden biri haline gelmiş katedral.
1 Ocak 1958 tarihinden başlayarak yürürlüğe girmiştir.
irlanda'nın bağımsızlığını ilan ettiği tarih.
ingiltere'nin yönetim biçimini krallıktan Cumhuriyete çevirmesi ile tanınan ingiliz asker ve siyaset adamıdır.