bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
entry'ler (24)
35 lira elektrik kullanım bedeli, 20 lira dağıtım, 10 lira kdv, trt payı bilmem ne yeter yahu yeter. neden 35 kullanıp 65 ödüyorum?
yok öyle bir şey abi, inananlar var.
verisign'ı milyonlarca dolara satın alıp ssl sektörünün lideri olan firmadır. ayrıca dünyaca ünlü norton adlı bir antivirüs programı vardır.
https://www.ssl.net.tr/symantec-ssl.php
(bkz: verisign)
(bkz: ssl)
https://www.ssl.net.tr/symantec-ssl.php
(bkz: verisign)
(bkz: ssl)
ilkokul sıralarında yaşadığım ve kendimi yiyip bitirdiğim haldir.
ben doğmadan tam 166 gün önce cereyan etmiş hadisedir, beşiktaş ve bir beşiktaşlı olarak benim için gurur kaynağıdır.
beynimi sulandıran bir durumdur.
mutlu olmak için çok sebebim var ama mutsuzum.
evlilikte önerilir.
sevgi saygı sadakat sabır
sevgi saygı sadakat sabır
cebimizden biraz daha fazla para çıkmalı değil mi. ne de olsa ehliyet alıyoruz.
bir sonraki aşamada direksiyon ara sınavı, direksiyon final sınavı uygulamaların da getirilmesi olasıdır.
(bkz: yok artık)
bir sonraki aşamada direksiyon ara sınavı, direksiyon final sınavı uygulamaların da getirilmesi olasıdır.
(bkz: yok artık)
trafiği felç edecek köprüde yakalananları her dakika ana avrat sövdürecek olaydır.
aslında mutsuzdur mutluluğu arayandır.
bir gün mesih gelene kadar siyonistler tarafından müslümanları katletmek için kurulan ve gelecekte de kurulacak olan ordudur.
edebiyle içenlerin zoruna gidecek bir istek ve düşüncedir.
secure socket layer'ın kısaltmasıdır. ssl web siteleri üzerinden girilen bilgilerin sunucu ortamına güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayan güzel bir teknolojidir. comodo, symantec gibi teknoloji kuruluşları tarafından üretilir fakat satışı sertifika sağlayıcıları tarafından yapılır. (bkz: ssl net)
http://www.ssl.net.tr
http://www.ssl.net.tr
Kadın erkeğin bel kemiğinden yaratılmıştır derken kadının değersiz olduğundan değil, evrimin gerçek olmadığından bahsetmek istedim. Ayrıca Nisâ, 4/1 ayette der ki;
"Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının..."
"Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının..."
rezillik, ne denilebilir ki ama bir de turkcell gerçeği var ortada, hal böyle olunca vodafone'a şükrediyor insan.
PKK'ya destek vermeyen, tetöre alet olmayan nadir bir kürt arkadaşım var. Diyarbakırlı kendisi fakat tanıdığım kürtlerin 10'da 8'i terörü alenen veya üstü kapalı destekliyor. Bir de yurtdışında yaşayan kürtlerin neredeyse tamamı PKK'yı destekliyor gördüğüm kadarıyla.
mesele sadece silahlı teröristlerin üstüne gitmek değil başkanım, asıl mesele içimizdeki hainleri, teröristleri yok etmektir. Hedef göstermek istemiyorum, anladınız siz. Kısaca şöyle söyleyebilirim; sırtını YPG'ye, PYD'ye dayayanların dokunulmazlıkları kaldırılsın, yargılansınlar. Bir de yeri gelmişken idam cezası geri gelsin.
bunu hiç düşünmemiştim, sahi nasıl oldu bu iş? yok yok canısı evrim hiç olmadı zaten, kadın erkeğin bel kemiğinden yaratıldı. bunu bilir bunu söylerim.
vay arkadaş yurdum insanı ne saf, ne temiz.