bugün
- muhallebici açıyoruz isim önerileri9
- queen ravenna adlı yazar9
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- kendisiyle övünen insanlar12
- ne kadar yaşlısın16
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan3
- fatma betül sayan kaya50
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- nahl suresi 10 ayet2
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi4
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- asrın soygunu21
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- özelden küfür eden sözlük kızı3
- morkstar8
- türkiye29
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- sevgili6
- futbol14
- bu nasıl hava lan7
- italya13
- frankyfourfingers4
- insanlardan tiksinmek3
- sen milyar sen milyon3
- manyak bey birader döner mi sorusu2
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- parayı alıp istifa etmek2
- uefa uluslar ligi4
- sigara böreği5
- teoman çamaşır4
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- koyu saç açık ten4
- 0 0 7 bey birader2
- uludağ itiraf4
- kavga havasında olmak3
- from gold from dust6
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- asuman krause3
- herkesle arası iyi olan tip2
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
entry'ler (23)
Öğrenciyiz yurda gitmiyoruz çadır kurduk evin balkonuna kızlı erkekli kalıyoruz bir kaç gündür.
altılı yedili lezzetli paketlerimiz vardır. Eve teslim yapılır.
Pazar günü tören çok erken kalkamam diyenler, ATATÜRK bizler için hasta hasta kalkıp savaşa gitti, hastayım demedi.
"bolu dağı highway outlet" tek eksiği starbucks coffeenin olmaması ve fousquere den bildirim yapamama durumnun canımı sıkması.
istanbul dan çok sevdiğim Bolu da ki üniversiteme gitmek için yolda olduğumda bolu dağı tünelini görüp mezun olma ışığını hayal etmektir.
işletme bölümünde öğrenci olup ders arasında fakülte kapısı önünde sigara içerken başka kızlar görüp ' abi bu hangi bölümdeymiş ' sorusunu sormak ve cevabını bulmak için kızı takip etmek ve tanışmak için mecburen dersine girmek...
Kız milleti iyidir, hoştur, severiz, ama kabul etmiyorlar nokta.
Bolu ya gelmeyen pişman olur çünkü gençken yapılacak 100 şeyden 5 ini rahat yaparsınız.
Üniversite de kızlar teklif ediyormuş sanıp heyecanla gidip, heyecansız dönmek.
Derbi maçına tek maç diye 500 lira basıp gece küflenmiş ekmeğe muhtaç kalmaktır.
Sıkıntı ders de yüz kişi içinden hocanın seni seçtim pikaçu demesi.
iktisatta Weber sosyoloji de Weber yönetim biliminde Weber felsefede Weber. Ama beyin kemiren ders bence vergi hukuku.
Kaybedenler kulübü
Nasılsınız sorusu yerine daha önce yatmış mıydık demek.
Nasılsınız sorusu yerine daha önce yatmış mıydık demek.
Futbol sadece futbol değildir. Futbol yaşam tarzıdır. Futbol bazen sevinç bazen öfke bazen de isyandır. En önemlisi de futbol hayattır
Düşündürdü yine beni gözlerin. Her bakışın içim ateş olur. Beni benden alır senin sözlerin. Biri biter ötekisi dert olur.
Ona sorsan Adriana Lima ya bide milleti beğenmez. Türkiyede 1.60 boyu geçen kızlar candır. hele bazen 3 4 kişi yanyana gidiyor hepsinin boyu aynı.
Facebook çok değişik bir şey. Güzel kızları çirkinde gösterbiliyor, çirkin kızları güzelde. Kadını vezirde ediyor rezilde.
Ne yapayim yani konusuyoruz herşeyden muhabbet ediyoruz ama teklif edincede sadece arkadaşız diyorlar. Gün gelir beni çok ararsınız çok. O günde ben size sadece arkadaşız diyeceğim.
Hacettepe Üniversitesi'nde oynadığım maçların tadı bi başka oluyorda ya. Bide amerikan futbolu oynayanların çıkmasını beklemek ayrı bir işkenceydi.
Yarışmanın adını 'kim milyoner olmak istemez ki? ' yapsalar daha dogru olacak. Herkes para mal mülk ister.