bugün
- tai lung26
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- sözlük dayısı dövmek6
- anderson talisca4
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- nervio varıdı nerede o7
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- içki şişeleri3
- ismet gurbuz 202411
- corpus hermeticus4
- osuruktan şiirler89
- anın görüntüsü19
- muslettin amca10
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- semahta giysi üçetektir2
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- yemeksepeti4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması4
- su bardağı ile çay içmek4
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası4
- steam arkadaşı aranıyor5
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- mekke anlaşması5
- sade sodaya tek atan insan4
- koku hafızası2
- duşa giriyorum kimi düşüneyim2
- otogar tuvaleti4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- antrikot2
- domuz yemeyiz abi4
- mustafa adıgüzel4
- clemence baptista5
- g i l d e d l i l y28
- kadının kalbine giden yol2
- hey yavrum be gelenlere bak4
- victor osimhen18
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- orospu çocuğu abdullah öcalan19

scs software tarafından çıkış tarihi 2 ağustos 2012 olarak belirlenmiş simulatör oyunu. ilk oyunda şikayet ettiğimiz her yerin birbirine benzemesi, bütün yolların aynı olması gibi durumlar düzeltilmiş deniyor. ayrıca ilk oyundakine göre şehir sayısı … devamını gör

tuhaf adamdır, bugün görülmüştür. Bugün balkondayken tuhaf bir şey gördüm. Yokuştan aşağıya 2 tane adam Şahin'i itiyordu. Burada bir tuhaflık yok ancak yokuş bitince biri koştur koştur arabanın içine diğeri de... Yorum sizin ~swh~
(img:#428117)

müthiş bir melih gökçek icadıdır. elin yabancısı keçiören de olduğunu nasıl anlasın deyip mükemmel ve akıllara zarar bir beton kazık dikmiştir. bu kadar düşünceli olan bir belediye başkanı bir daha bulunamaz(!)
(img:#420364)

kerhane ve dolmuş kelimelerinden oluşan yeni icat. bazı dolmuşlar vardır ki dolmuştan öte kerhaneden hallicedir. o yüzden kermuş diye bir sözcük üretip bu ismi onlara takmalıyız. nedir bu kermuş hemen birkaç fotoğrafla destekleyelim:
(img:#416999)
… devamını gör

`sherlock holmes` in gelse çözemeyeceği ankara da bulunan otopark girişidir. kaldırım desek değil, otopark girişi değil.
(img:#419572)

tabiki bir ankara dolmuşudur. normalde beyaz olan fakat park fm açıldığında kırmızı renge dönen lambalar söz konusudur. bu da ss:
(img:#416998)

tabiki bir ankara dolmuşudur. normalde beyaz olan fakat park fm açıldığında kırmızı renge dönen lambalar söz konusudur. bu da ss:
(img:#416998)

hepimizin bildiği gibi melih gökçek yalakalık amacıyla ankara nın her köşesine "minnettarız" yazan billboardlar hazırlatmıştı. o billboardlara yapılan müthiş edit gerçeği bizlere göstermiştir.
(img:#416995)

selam ettiğim yazar.
(bkz:#18492140)~yanlışsam söyle demiş ya, ondan~
-buralar hep entry dolacak.
hoşgelişler ola.

Anadolu takımımız olan kırıkkalespor un logosunun premier lig ekiplerinden arsenal in çalmasıdır. Bu durum benim gibi genç kırıkkalelileri sinirlendirmektedir. Uyuma türkiye armana sahip çık!
(img:#409170)
(img:#409169)

Anadolu takımımız olan kırıkkalespor un logosunun premier lig ekiplerinden arsenal in çalmasıdır. Bu durum benim gibi genç kırıkkalelileri sinirlendirmektedir. Uyuma türkiye armana sahip çık!
(img:#409170)
(img:#409169)

çanakkale savaşı nda şehit düşmüş teğmen. bu ayki `ntv tarih` dergisinde tuttuğu günlük yayınlanmıştır. bu vatanın nasıl kurtarıldığını günlüklerden anlayabiliriz. şehit düştükten sonra bölük komutanı yüzbaşı günlüğe devam etmiş fakat o da şehit düşm… devamını gör

çanakkale savaşı nda şehit düşmüş teğmen. bu ayki `ntv tarih` dergisinde tuttuğu günlük yayınlanmıştır. bu vatanın nasıl kurtarıldığını günlüklerden anlayabiliriz. şehit düştükten sonra bölük komutanı yüzbaşı günlüğe devam etmiş fakat o da şehit düşm… devamını gör

evde yalnız olduğunuzu düşünüp kapıyı açık bıraktığınız zaman mümkün olabilecek kaza. kediniz, kuşunuz pek umursamayabilir ancak retriever, terrier gibi duygusal köpek cinsleri ufak bir travma geçirebilir. dikatli olunmasında fayda var.

evde yalnız olduğunuzu düşünüp kapıyı açık bıraktığınız zaman mümkün olabilecek kaza. kediniz, kuşunuz pek umursamayabilir ancak retriever, terrier gibi duygusal köpek cinsleri ufak bir travma geçirebilir. dikatli olunmasında fayda var.

sözlükteki orhan gencebay hayranlarının buluşma ve şarkı paylaşma yeridir.
`uludağ sözlük ferdici yazarlar birliği` ile birlikte sözlüğün en içli birliğidir.
üyle listesi;
- `baba24`
- `2 yillik universite mezunu`
- `kukla`
- `romantik ayarci`
… devamını gör

maalesef güzel bir şarkıları vardır. belli ki ruslar bizden daha ciddiye alıyorlar bu işi.
http://www.youtube.com/watch?v=rnBFqC0R9D4

bir `donanımhaber` klasiği olan `teoman69` nickli üye arkadaşın karakalem çalışmam diye eklediği aslandır. konu dışında takılan 1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü her dh genci bu aslanı bilir.
(img:#386069)