entry'ler (10)

reddeden kızın bütün fotoğrafları beğenmesi

ilgiyi istiyordur. peşinden koşulsun istiyordur. muhtemelen gönlünde biri vardır ama onunla ilgilenmediği için senden ilgi bekliyor

bağarası

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı şirin bir köy.

söke

binlerce kişinin ekmek yediği söktaş fabrikasının kurucularından muzaffer müfit kayhan'ın vefatıyla üzüldüğümüz, annemin memleketi (bkz: bağarası) senemin en az 2 ayının geçtiği küçük ilçe.
Outletleri cidden aşırı ucuzdur. mesela geçen yaz vans mağazasında 40 liraydı tüm ayakkabılar.
evet, orijinal.

aydın

canım memleketim. (bkz: küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk)

uzak mesafe ilişkisi

6 aydır yaşadığım durum. gerçi pek de uzak sayılmaz ama izmir-aydın arası. izmir yolu tepmekten ciğerim soldu, yâre söyleyin azıcık da o gelsin.

bir hayvan olmak isteseydiniz ne olurnuz

kedi. ye iç boşaltım yap seviş uyu. bütün gün uyurum

bitcoin

mining yani madenciliğini abim ve babamın yaptığı, borsasında da güzel para olan, azıcık borsadan ve bilgisayardan anlayan için güzel bir yatırım/kazanç kapısı.

günaydın sözlük

sisli bir aydın sabahından günaydınlar efenim!

dışkıdan kan gelmesi

sürekli başıma gelir. 5 yaşından beri doktora gidiyorum sebebinin aspirin olduğu ve ömrüm boyunca kullanmamam gerektiği söylenmişti. aspirin içmesem de oluyor. yapacak bir şey yok

david bowie

kendisiyle ortalokulda (bkz: christiane f)
filminde tanışmıştık. idolüm. albümlerini, kasetlerini biriktirip çocuklarıma kaliteli müzik miras bırakacağım, "sanatçı" değil başlı başına "sanat" insan. tanrısaldır, değeri öldükten sonra anlaşılan kişilerden malesef.
© copyright 2005 - 2026