bugün
- sözlükte kız taklidi yapmak12
- israil'i allah cezalandıracak7
- yakışıklı olgun erkekler6
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- filistin37
- seksten önce dua etmek6
- porno entelektüelliği8
- pala bıyıklı yazarlar4
- cumartesi gecesi seks yerine sözlüğe bakmak2
- sapık şarkı sözleri10
- antipanik sizce biraz antipatik mi6
- sözlükte ki bacılarınız kim5
- kız fakesi olan yazar buz gibi gaydir2
- özelden şeftalisini atan yazar14
- antipanik'e bir şey söyle22
- kendini evleneceği kıza saklayan erkek9
- silvermist'e iki şey söyle20
- osmanoğulları ailesi ne özür borcu7
- avaresozluk com6
- acı biber turşusu3
- sözlük yazarlarının akşam yemeği menüsü5
- geceye bir mısra bırakmak3
- 10 ekim 2026 rizespor fenerbahçe maçı7
- fabrika kızı vs tamirci çırağı2
- mantısıyla meşhur olan ilimiz10
- doggy pozisyonunda havlayan kız4
- ev sahiplerinden vergi alınması2
- arkadaşlar bir şey soracağım11
- uyku öncesi deliren çocuk2
- dünyanın en lezzetli helva tarifi3
- sözlük kızlarının kombinleri15
- sözlüğü boşverip plaja gitmek7
- sözlüğün azması7
- cinsel içerikli başlık açınca ereksiyon olunuyormu5
- bir karpuz falan sikin de bitsin bu çile8
- bende sağlam patlıcan var diyen manavcı8
- islam da ideal evlilik yaşı kaçtır4
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi8
- tarhana çorbası9
- sözlükte ki gardaşlarınız kim4
- türkçenin dünyanın en zengin dili olması2
- cinsel başlık açıp entry girildikçe otuzbir çekmek4
- parcalandim toparlanamiyorum323
- alttaki yazara bir şey söyle24
- sözlükteki evli barklı yazarlar3
- pıttık fırlatma akımı6
- karnabahar5
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- arkadaşlar çok sapıksınız3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
entry'ler (128)
bu tek leyla , çift leyla muhabbetinin yavaş yavaş tek santrafor çift santrafor muhabbetine döndüğü dizidir. yok mecnun tek leyla ile daha iyiydi, çift leyla olunca güldürmedi, mantıklı olan tek leylayla oynamaktı falan. son olarak burak aksağın sistemi tek leylaya daha uygun diyip entrymi bitiriyorum.
muhammed ali'yi de gördüğümüz seremonidir.
ben bu şarkıyı hayvan çiftliğine benzetiyorum (bkz: hayvan çiftliği). neden derseniz hani hayvan çiftliğinde çiftliğin yönetimini hayvanlar alıyodu ya a change of seasons 'da da sözü enstürumanlar alıyo. demek istediğim elektro gitarın john petrucci olmadan dile gelmesi gibi birşey . bas gitar "bak evlat hayat dikenli bir yoldur yürümesini bilmeli " diyo mesela ama daha didaktik bi şekilde. "hayvan çiftliği" nde domuzlar yönetimi ele geçirince cozutuyolar ama a change of seasons da öyle bir şey yok tabi baştan sona kardeşçe bir tutum sergiliyo bütün enstürumanlar* ve bize de dinlemek kalıyo bu harika eseri.
saçları saçlarıma çok benzeyen ful aksesuar sanatçı abimiz.severek izliyoruz.
Ben sinopta yasamayan bir sinoplu olarak yarın bir gün çocuğumu Sinop`a götürdüğümde yok olmuş bir doğayla karşılaşmak istemediğim için istemiyorum. doğanın yok olması kimilerinin burun kıvırdığı bir neden "bu mu abi nükleer santrle karşı çıkma sebebin"diyorlar. çok yakın vadede gerçekleşicek bir tehlike olmadığı için. santralin patlaması mı gerekiyor illa ki karşı çıkmanız için. kanserden ölecek insanlara girmiyorum bile kazım koyuncuyu gördükçe halâ içim acır. kaldı ki biz doğru dürüst tersane işletemezken,maden ocağı işletemezken buralardaki işçilerimiz ölmeye devam ederken nükleer santralden bahsetmek çok komik geliyor bana. zaten nükleer santrale bir alternatif bulamayan, "dünyanın bütün gelişmiş ülkeleri nükleer santral kullanıyor" diyen bir ülke nasıl kendine gelişmiş ya da gelişmekte olan bir ülke diyebiliyor onu da anlamış değilim. son olarak nükleer santral kurulsun diyenler bu bahsettiklerimiz gerçekleşirse gidip nükleeri çok güvenli olarak kullanan 100 tane nükleer santrali olan ülkelerde yaşarşınız artık.
Sınav gecesi ders çalışma esnasında gruptan biri
-beyler bence şimdi yatalım sabah erken kalkıp adam gibi çalışalım.
Sınav Sabahı uykuya devam.sonra ise şu cümle kurulur
-ben mazeret sınavına gırcem yea.
(bkz: kalp krizi geçirdim derim aga)
-beyler bence şimdi yatalım sabah erken kalkıp adam gibi çalışalım.
Sınav Sabahı uykuya devam.sonra ise şu cümle kurulur
-ben mazeret sınavına gırcem yea.
(bkz: kalp krizi geçirdim derim aga)
allahım bu nasıl bir duygudur.o'na hep bunları söylemek istedim
bu, ne ayıp, ne de yasak,
öylece bir gerçek, kendi halinde,
belki, yaşamama sebep...
evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir - zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
bu, ne ayıp, ne de yasak,
öylece bir gerçek, kendi halinde,
belki, yaşamama sebep...
evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir - zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
can bonomo'nun eurovision'un matematiğini çözdüğünü gösterdiği şarkı. iyi bi sahne şovuyla çok iş yapar. bi de demet akalın bu şarkı dereceye girerse ben harbiden zevksizim gibisine şeyler söylemiş onuda doğrudan küfürbaz twitter kullanıcılarına havale ediyorum.
jimi hendrix-machine gun
http://www.youtube.com/watch?v=6SG5fiSkcfA
http://www.youtube.com/watch?v=6SG5fiSkcfA
geceleri gizli gizli alkıslarlayasıyorum.com a girip sen de alkışla butonuna basıyorum. defalarca ve bıkmadan
bu filmi izledikçe içimde doblo satın alma isteği doğuyor. adam* karısını bile dobloyla öldürmeye çalışıyo ya da karısının parasını dobloyla saklıyo falan. doblo değil sanki isviçre çakısı.
çok iyi oldu çok da iyi güzel oldu tamam mı? hande yener'in bozuk ingilizcesini duymaktansa... can bonomo candır.atiye de olabilirdi ama olsundu.
faber castell kalem tıraşları. böyle metal olurlardı. hele bir de yanında yedek bıçağı falan oluyodu ki off arkadaş deyme keyfime.
seyirciler dışında her şey harikaydı. o ne olm alkışla tempo tutmalar falan hayır ben size headbang yapın da demiyorum ama azıcık ruh ya. yemin ediyorum size serdar ortaç, demet akalın, hande yener, murat boz, murat dalkılıç ve türevleri müstahak ya.
dipnot:izi eli yi de tanımış oldum bu program sayesinde.he bir de unutmadan yavuzcan çetin harikaydı.
dipnot:izi eli yi de tanımış oldum bu program sayesinde.he bir de unutmadan yavuzcan çetin harikaydı.
disco breaker klibi olmuş olan sanatçı kişisi.klibi izlerken "noluyo lan virüs mü bulaştı" gibi sorulara gark olmama rağmen beğendim.afferin bedük.*
güzel dizi. saksafonlar falan.
gelen her konuğun ayrı ayrı mükemmel performanslar sergilediği müzik programı. web sitesindeki videoları bi anda görünce ne yapacağımı şaşırdım ya. aha bu da link http://www.akustikhane.com/
ışınlanmış gibi bir hali var.