bugün
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek38
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- sozlukteki eksiciler5
- kebap yiyen kız5
- ortama girince herkesin susması11
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz5
- sözlük kızlarının ojeleri7
- hiç vasat filmi olmayan aktör veya aktris3
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi4
- evli adamın sözlükte ne işi var6
- antik dünyada demonoloji ve tek tanrıcılık3
- sözlükte siyaset yapmak4
- hristiyanlıkta cinlerin var olmadığı gerçeği5
- antik çağda musevi monoteizmi3
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- renault safrane3
- yeminimi bozdum3
- beni eksiciler delirtti2
- yahudi muskası vs müslüman muskası3
- motordan düşmek3
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- backrooms4
- sözlüğün en iyi karmalı yazarı2
- müslüman kardeşlerim komünist yoldaşlar2
- sapık yazarların silik yemesi gerekliliği4
- ölünce tanrıya ilk sorcağınız soru5
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak8
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- yemek içmek sıçmak boşalmak için yaşamak5
- parayla saadet olması18
- recep tayyip erdoğan13
- iki yıldan beri masturbasyon yapmamak6
- sözlük sapığı4
- plajda tangayla güneşlenen ruslar6
- köfteci yusuf7
- çiğ köfte5
- akrabalarla kavgalı olmak3
- arif kocabıyık6
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- 20276
- ismet biradere koşarken çelme takmak8
- amedspor19
- anaya küfür eden densiz3
- yazarların en sevdiği küfürler5
- eli dar olanın dili kısa olur3
- düşmüş melekler3
- üniversite'ye evlenecek karı bulmaya gitmek3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- sözlükten hatun götürmek7
entry'ler (128)
bu tek leyla , çift leyla muhabbetinin yavaş yavaş tek santrafor çift santrafor muhabbetine döndüğü dizidir. yok mecnun tek leyla ile daha iyiydi, çift leyla olunca güldürmedi, mantıklı olan tek leylayla oynamaktı falan. son olarak burak aksağın sistemi tek leylaya daha uygun diyip entrymi bitiriyorum.
muhammed ali'yi de gördüğümüz seremonidir.
ben bu şarkıyı hayvan çiftliğine benzetiyorum (bkz: hayvan çiftliği). neden derseniz hani hayvan çiftliğinde çiftliğin yönetimini hayvanlar alıyodu ya a change of seasons 'da da sözü enstürumanlar alıyo. demek istediğim elektro gitarın john petrucci olmadan dile gelmesi gibi birşey . bas gitar "bak evlat hayat dikenli bir yoldur yürümesini bilmeli " diyo mesela ama daha didaktik bi şekilde. "hayvan çiftliği" nde domuzlar yönetimi ele geçirince cozutuyolar ama a change of seasons da öyle bir şey yok tabi baştan sona kardeşçe bir tutum sergiliyo bütün enstürumanlar* ve bize de dinlemek kalıyo bu harika eseri.
saçları saçlarıma çok benzeyen ful aksesuar sanatçı abimiz.severek izliyoruz.
Ben sinopta yasamayan bir sinoplu olarak yarın bir gün çocuğumu Sinop`a götürdüğümde yok olmuş bir doğayla karşılaşmak istemediğim için istemiyorum. doğanın yok olması kimilerinin burun kıvırdığı bir neden "bu mu abi nükleer santrle karşı çıkma sebebin"diyorlar. çok yakın vadede gerçekleşicek bir tehlike olmadığı için. santralin patlaması mı gerekiyor illa ki karşı çıkmanız için. kanserden ölecek insanlara girmiyorum bile kazım koyuncuyu gördükçe halâ içim acır. kaldı ki biz doğru dürüst tersane işletemezken,maden ocağı işletemezken buralardaki işçilerimiz ölmeye devam ederken nükleer santralden bahsetmek çok komik geliyor bana. zaten nükleer santrale bir alternatif bulamayan, "dünyanın bütün gelişmiş ülkeleri nükleer santral kullanıyor" diyen bir ülke nasıl kendine gelişmiş ya da gelişmekte olan bir ülke diyebiliyor onu da anlamış değilim. son olarak nükleer santral kurulsun diyenler bu bahsettiklerimiz gerçekleşirse gidip nükleeri çok güvenli olarak kullanan 100 tane nükleer santrali olan ülkelerde yaşarşınız artık.
Sınav gecesi ders çalışma esnasında gruptan biri
-beyler bence şimdi yatalım sabah erken kalkıp adam gibi çalışalım.
Sınav Sabahı uykuya devam.sonra ise şu cümle kurulur
-ben mazeret sınavına gırcem yea.
(bkz: kalp krizi geçirdim derim aga)
-beyler bence şimdi yatalım sabah erken kalkıp adam gibi çalışalım.
Sınav Sabahı uykuya devam.sonra ise şu cümle kurulur
-ben mazeret sınavına gırcem yea.
(bkz: kalp krizi geçirdim derim aga)
allahım bu nasıl bir duygudur.o'na hep bunları söylemek istedim
bu, ne ayıp, ne de yasak,
öylece bir gerçek, kendi halinde,
belki, yaşamama sebep...
evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir - zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
bu, ne ayıp, ne de yasak,
öylece bir gerçek, kendi halinde,
belki, yaşamama sebep...
evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir - zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
can bonomo'nun eurovision'un matematiğini çözdüğünü gösterdiği şarkı. iyi bi sahne şovuyla çok iş yapar. bi de demet akalın bu şarkı dereceye girerse ben harbiden zevksizim gibisine şeyler söylemiş onuda doğrudan küfürbaz twitter kullanıcılarına havale ediyorum.
jimi hendrix-machine gun
http://www.youtube.com/watch?v=6SG5fiSkcfA
http://www.youtube.com/watch?v=6SG5fiSkcfA
geceleri gizli gizli alkıslarlayasıyorum.com a girip sen de alkışla butonuna basıyorum. defalarca ve bıkmadan
bu filmi izledikçe içimde doblo satın alma isteği doğuyor. adam* karısını bile dobloyla öldürmeye çalışıyo ya da karısının parasını dobloyla saklıyo falan. doblo değil sanki isviçre çakısı.
çok iyi oldu çok da iyi güzel oldu tamam mı? hande yener'in bozuk ingilizcesini duymaktansa... can bonomo candır.atiye de olabilirdi ama olsundu.
faber castell kalem tıraşları. böyle metal olurlardı. hele bir de yanında yedek bıçağı falan oluyodu ki off arkadaş deyme keyfime.
seyirciler dışında her şey harikaydı. o ne olm alkışla tempo tutmalar falan hayır ben size headbang yapın da demiyorum ama azıcık ruh ya. yemin ediyorum size serdar ortaç, demet akalın, hande yener, murat boz, murat dalkılıç ve türevleri müstahak ya.
dipnot:izi eli yi de tanımış oldum bu program sayesinde.he bir de unutmadan yavuzcan çetin harikaydı.
dipnot:izi eli yi de tanımış oldum bu program sayesinde.he bir de unutmadan yavuzcan çetin harikaydı.
disco breaker klibi olmuş olan sanatçı kişisi.klibi izlerken "noluyo lan virüs mü bulaştı" gibi sorulara gark olmama rağmen beğendim.afferin bedük.*
güzel dizi. saksafonlar falan.
gelen her konuğun ayrı ayrı mükemmel performanslar sergilediği müzik programı. web sitesindeki videoları bi anda görünce ne yapacağımı şaşırdım ya. aha bu da link http://www.akustikhane.com/
ışınlanmış gibi bir hali var.