bugün
B
biryoluolmalidohtor8 yıl önce
atatürkün ileri görüşlü bir lider olmaması
nutuk okumamış götveren iddiası.
B
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
B
minik etek giyip çekiştirmek
Bir şeyi yapıyorsan arkasında dur, Yok arkasında duramayacaksan da yapma. Bu kadar basit. O eteği giydiğinde, o dekolteyi açtığında nasıl durduğunu duracağını çok iyi biliyorsun. Rahatsız olacaksan giyme. Bunlar hep dengesizlik belirtileri.… devamını gör
B
yunanların türklere moğol demesi
yunanların bok atma çabalarıdır, moğollarada yazıktır onlarda insan. bazıları yunanlardanda insan. (bkz:türklerin moğolları aşağılık görmesi)
B
güzel sanatlar fakültelerinin allahsızlığı yayması
kuru iftiradır. ilahiyatlarla kapıştıralım. Üç set kazanan galip gelsin. Kaybeden de baklava alsın.
B
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
beklemeyi bir görselle anlat
tarif edilmesi en zor şeyin tanımına dair görsel içeren. neyi beklediğin tabiki önemli ama, yıllar seni beklemiyor. at gibi kapılardan bakakalıyorsun. atlar kadar güzel bakamıyoruz ama bekliyoruz, beklemek insanı olgunlaştırıyor, naifleştiriyor. sonr… devamını gör
B
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
B
gözlüklü insanlardaki entel hava
Özellikle kızları çekici yapan havadır.
B
sözlük yazarlarının kedileri
sözlük yazarlarının kedilerinin fotoğraflarıdır. (img:#386488) (img:#386487)
B
biryoluolmalidohtor10 yıl önce
250g için toprak fetheden imparatorluk
2016nın dünyasında hala bu gibi betimlemeler kullanmak. Kınıyorum.
B
gece dırnak kesen cehennem e gider
isveçistanlı ilim insanları tarafından kanıtlanan mucizedir.
B
yarım metre boyuyla uzun boylu erkek arayan kız
hiç o kısacık boyuna bakmadan uzun boylu erkek arayıp duran kızdır. 1.70 erkeğe de kısa deme gafletinde bulunurlar. topuklu giydiklerinde, suratlarına makyaj yaptıklarında boylarının 1 metre uzadıklarını zannederler. açık ve net.
B
pkk ye ermeni projesi diyen kütük
kütüklük ise benim bu. hemde katıksız ermeni projesidir. kürtler ehlisünnet müslümanlardır. pkk ise ateist örgüt. hristiyan dolu bunların içinde her ne hikmetse. edit: tarihten haberleri olmayanlar için. (bkz:hamidiye alayları). bakınız buna kürtle… devamını gör
B
kadına küfür etmek
Edep yoksunu insanların sözlükte sık sık yaptığıdır. insan olamamışlara burda edep dersi vermek bize düşmez fakat söylüyoruz belki dank eder kafalarına.
B
30 yaş üstü yazarlar veri tabanı
arkadas kusak farki dedikleri seyi yasiyor olmak bu basliga itti beni. bu cocuklara ana babalari ne yedirdiyse fazla semirmisler.
B
eller kadir kıymet bilmiyor annem in ingilizcesi
shakespeare'in sonelerini dahi ingilizce okuyup, anlayan biri olarak, bunu çevirebilecek biri varsa plaketini gönderirim. edit:adam eller'i hands diye çevirmiş lan.oha...yapma volkan. not: buradaki değeri value olarak çevirmeyin, value daha çok pa… devamını gör
B
allahın peygamberlere baldırını açıp göstermesi
Ünlü hadisçi müslim'in ( müslüm gürses in 31. kuşak dedesi) Ahirette allah kimliğini ispat etmek için peygamberlere baldırlarını açıp gösterecek şeklinde muhammed den naklidir. Rüstem batum beyninizi tokatlayan şovu sunar... Israrla izleyiniz.
B
ben bu yazıyı akp hükümetine yazdım
neden hiçbir bomba sizin olduğunuz yerde patlamıyor. neden hiç ailenizden hiç şehit olmuyor. neden hiç boktan sebeplerle yakınlarınız zarar görmüyor. neden hep kandırılıyorsunuz. neden kendiniz dışındakilerle hep düşmansınız. neden hiç sorumlulu… devamını gör
B
atatürk düşmanları
Atatürkü eleştirebilmesini bile Atatürke borçlu oldugunun farkına varamayan, o olmasaydı neler olacagının analizini yapamayan,yaptıklarını asla onaylamayan, sebepsizce laf eden, laf ederken ayarını bilemeyip sacma sapan konusan insandır. hatta bu in… devamını gör
B
3 kişinin birbirlerine aşık olması
Acaba dünya üzerinde var mıdır böyle bir durum. Düşününce olabilir gibi 3 bisexüel kişi olması durumunda tabii.
B
fethullah gülen in ağlama sebepleri
sürekli ağlarken görülen fethullah gülen'in neden ağladığı sorusudur. romantik ve duygusal olmasıyla alakalı olması muhtemel.
B
merhaba arkadaşlar ben yeniyim
B
allah varsa neden saklanıyor
izzet ve azamet ister ki, esbab perdedar-ı dest-i kudret ola aklın nazarında. Tevhid ve celâl ister ki, esbab ellerini çeksinler tesir-i hakikîden. sebebi bu, izzet ve azamet.
© copyright 2005 - 2026