bugün

sevdiği entry'ler

ömür kılıçaslan

izmit teras barda çaldıkları zamanlarda sahnedeyken dinleyicilere: "fıstık kabuklarını yere atabilirsiniz, konserden sonra ben temizliyorum merak etmeyin" demiştir. çağlama enstrümanının mucidi, yalnızlığı bir erdem olarak kabul etmiş değerli şahsiyet. bu sabah evinin balkonundan düşerek hayata gözlerini yummuştur. ışıklar içinde uyusun.

tanrı nedir

Tanrı, göğün ve yerin ışığıdır.
—Kur'an

instagramda foto altına özlü söz yazan erkek

anlamadığım erkektir.

tek başına fotoğraf çekinmiş üstüne " şu hayatta bazı insanlar var iyi ki tanımışım dediğim" yazmış.

çoktan seçmeli soru soruyo sanki pezevenk; bilin bakalım kimler der gibi.

öbürü gitmiş elinde sigara " içiyorsak bir sebebi var"

amına kodumun parliamentin ceo'su yapmadı lan bu kadar sigara edebiyatı.

bi diğeri yolda yürürken;" yollar da suç yok biz rota ayarlayamadık" yazmış.

16 yaşında adamsın dalyarak, nasıl bi rota ayarlaman lazımdı da beceremedin? bakkala yanlış yoldan mı gittin amk?

evet çok sinirliyim bu tiplere. yakın zamanda birini yakalayıp dövmeyi planlıyorum.

ismail alpen

elinden; Web Tasarım, Bilgisayar Programları, Bilgisayarlar, Tekstil Boyaları, Apre, Emprime, Batık, Havlu, Pamuklu Kumaş ve Dokumalar, iplik Üretim ve satışı, Yünlü Kumaş ve Dokumalar gibi türlü türlü işler de gelen on parmağında on marifet türk bilimadamı. bursa'da ikame etmekte olup karizmatik, geleceği parlak, bekar ve her genç kızın rüyalarını süsleyen beyaz atlı prensin neodünyadaki tek karşılığıdır.

edit: aa zall'mış buu.

hariçten gazelciler

ömür'ün* çağlama adını verdiği ve silah kabzasından yapılma bir enstrümanı kullandığı grup. ayrıca (bkz: camur)
© copyright 2005 - 2026