bugün
- renault 94
- yapay zekadan akıl almak3
- arabada sigara içilir mi3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- eline krem süren erkek2
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- ortanca çocuk günü2
- anderson talisca4
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması3
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- havanın bir milyon derece olması3
- yani kısaca deriz ki2
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- 6 aylık ev kiralamak2
- imam malik2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- bir şeyler söyle3
- sebahattin şirin14
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- apo piçtir piç kalacak12
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- cıvık çift5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- blackberry6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- velvet5
- kalp krizi8
- sözlükte kadın yazar olması5
- ekşi sözlük referans18
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- profilini gizli tutma nedeni9
- anın görüntüsü15
- bu saatte yemek yemek4
- romelu lukaku7
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
entry'ler (51)
arkadaşa dedim ki :
tayyeap mezhepleri bitirmeliyiz dedi dedim.
dedi ki:
mezhep dememiştir. Mezhepçilik demiştir.
bir daha dinledim.
mezhepçilik demiş. yani mezheplere bir sözü yok.
tayyeap mezhepleri bitirmeliyiz dedi dedim.
dedi ki:
mezhep dememiştir. Mezhepçilik demiştir.
bir daha dinledim.
mezhepçilik demiş. yani mezheplere bir sözü yok.
direkt android, desktop, linux, ios'a çevrilebilen bir programın idesi kullanılınca sorun kalmıyor.
habere göre g harfi tasarımı ve diğer tanıtım işlerini de içeren bu muhteşem tanıtım harcaması gaziantep belediyesi tarafından yapılmış.
http://www.hurriyet.com.t...iantep-haberleri-40079959
aynı atağı tüm belediyelerden beklemekteyim. böylece, muasır medeniyetler felan işte...
http://www.hurriyet.com.t...iantep-haberleri-40079959
aynı atağı tüm belediyelerden beklemekteyim. böylece, muasır medeniyetler felan işte...
ayrım da yapmaz, her şeyi tutarlar.
tanrı'nın dindara değil, çalışana yardım etmesinden kaynaklıdır.
menat putu : para putudur.
azeriler paraya manat der. oradan para olduğunu anlayabiliriz.
uzza: izzet putu.
kendini ulu görme, yüce görme.
lat'ın da anlamı vardı da unuttum.
yani put denen şey, ortaya kazığı dikip onlara tapma değildir. bunların temsil ettiği değerlere tapmadır.
putperest olmamak kolay sanılır, ama değil.
azeriler paraya manat der. oradan para olduğunu anlayabiliriz.
uzza: izzet putu.
kendini ulu görme, yüce görme.
lat'ın da anlamı vardı da unuttum.
yani put denen şey, ortaya kazığı dikip onlara tapma değildir. bunların temsil ettiği değerlere tapmadır.
putperest olmamak kolay sanılır, ama değil.
çalış, olmadı seneye girersin tekrardan.
onlar konuşur , akepe yapar.
öz türkcell'e geçerek desteklediğim kampanyadır.
ben de geçemedim. sınava girmek gerekiyormuş.
hoşgeldin mubarek.
merhaba,
ben böbrek.
rastlantılar eseri insanda vücudun bel arka bölgesinde yer alıyorum ve gene rastlantısal olarak vücudun bana gerekli yeri bırakması sayesinde bulduğum boşlukta yaşıyorum. ihtiyacım olan kan her daim bana sunuluyor. Ve kendi ürettiğim zararlı maddeleri gönderebileceğim ayrı bir kanal var. Ayrıca, vücudun da ürettiği zararlı maddeleri de sırf can sıkıntısından kurtulayım, insanlık olsun diye süzüyorum.
Bu da yetmezmiş gibi, anladın mı , alyuvar yapımını uyarıyorum, sayemde kan basıncı ayarlanıyor, vücudun asit baz dengesini sağlıyorum vs. vs.
bunların hepsi rastgele hücrelerin bir araya gelmesi sayesinde oluştu.
insanlar böyle diyorlar.
halbuki gerçek şu : benden önceki atalarım aç kalmış, açıkta kalmış, başka başka canlılarla birleşmiş, ayrılmış, bir şeyler yapmışlar yani boş durmamışlar.
Şimdi insanların dediği şu bilgiye mi inanalım? : mutasyon sayesinde bu böbrek oluştu. "nah". bir hücreye bile ilave bilgi ekleyen bir mutasyon gözlemleyemiyorlar. gözlemleyemedikleri halde aptal mutasyonlar sayesinde oluştuğumu sanıyorlar. hayır. ben tamamen atalarımın çabası, mücadelesi sayesinde oluştum. sizin iddialarınızı reddediyor kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.
ben böbrek.
rastlantılar eseri insanda vücudun bel arka bölgesinde yer alıyorum ve gene rastlantısal olarak vücudun bana gerekli yeri bırakması sayesinde bulduğum boşlukta yaşıyorum. ihtiyacım olan kan her daim bana sunuluyor. Ve kendi ürettiğim zararlı maddeleri gönderebileceğim ayrı bir kanal var. Ayrıca, vücudun da ürettiği zararlı maddeleri de sırf can sıkıntısından kurtulayım, insanlık olsun diye süzüyorum.
Bu da yetmezmiş gibi, anladın mı , alyuvar yapımını uyarıyorum, sayemde kan basıncı ayarlanıyor, vücudun asit baz dengesini sağlıyorum vs. vs.
bunların hepsi rastgele hücrelerin bir araya gelmesi sayesinde oluştu.
insanlar böyle diyorlar.
halbuki gerçek şu : benden önceki atalarım aç kalmış, açıkta kalmış, başka başka canlılarla birleşmiş, ayrılmış, bir şeyler yapmışlar yani boş durmamışlar.
Şimdi insanların dediği şu bilgiye mi inanalım? : mutasyon sayesinde bu böbrek oluştu. "nah". bir hücreye bile ilave bilgi ekleyen bir mutasyon gözlemleyemiyorlar. gözlemleyemedikleri halde aptal mutasyonlar sayesinde oluştuğumu sanıyorlar. hayır. ben tamamen atalarımın çabası, mücadelesi sayesinde oluştum. sizin iddialarınızı reddediyor kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.
acaba tüm soruları iptal olabilecek bir sınav hazırlayabilirler mi diye merak ettiğim kurumun hazırlamış olmuş sınavdır.
"yavaşça elindeki klavyeyi yere bırak" dedirtir.
ülkem için öleceğime onun gelişmesi ve başka ülkedaşlarımın da ölmek yerine yaşayabilmesi için yaşarım. daha mantıklı gibi.
öğretmen sadece kapıyı gösterebilir, ancak kapıdan içeri girmek öğrenciye aittir.
istifası tr başbakanı tarafından reddedilmiş.
duydum. bir tabur bordo klavyeli sevk ediyorum.