bugün
B
bi behre15 yıl önce
mor patates
milletin gıda boyası ile renklendirildiğini sandığı pancar görünümlü patates.
B
bi behre15 yıl önce
james gucciardo
`new york'ta beş minare` , `romantik komedi` filmlerinin görüntü yönetmeni. http://www.imdb.com/name/nm1251564/
B
bi behre15 yıl önce
türbanlı iş kadını olmaması
kamuda ve üniversitelerde tartışılan tübanlıların özel sektörde de ortalarda görünmemeleri. (bkz:http://www.superpoligon.com/haber/21352)
B
bi behre15 yıl önce
cemaat in ahiret sorularını ele geçirmesi
120 tam puan alacaklarının işaretidir.
B
bi behre15 yıl önce
sürekli türk kızlarına hakaret eden türk erkeği
sözlük içinde de çokca bulunan türk erkeğidir. yok türk kızları şöyle yok türk kızları böyle... "çok mu biliyon mnakii?" derler adama. 2 dakka akıllı olun eldekinin kıymetini bilin. adamı küskü altına alırlar valla.
B
bi behre15 yıl önce
renkli gözlü kadınların inanılmaz çekiciliği
doğuştan pigmentleri eksik doğup, gayet çekici oluyolar. afganistan'da bir kadın; (diagnost arkadaş uyardı, hindistan değilmiş) (img:#21081) zooey ablamız; (img:#19149) anlamlı bakış atmak zordur. (img:#21100)
B
bi behre15 yıl önce
eski sevgiliye zaten orospuydu diyen erkek
-Üzülme be olm kendini parçaladın resmen... +Yok abi üzülmüyorum... Orospuydu zaten kendisi.... -Sende eski pezevenklerdensin öyleyse... +Hönkkk...
B
bi behre15 yıl önce
depresyon ve cenin pozisyonu
depresyondaki her sklmiş bünyenin günde üç beş kere farz olarak alması gereken pozisyondur. durduk yerde adamın amına koyan şarkıları da dinlersen eğer, yakında geberiyormuşsun zaten. geçer diye beklemesin. sürer o öyle... (bkz:sik kadar hayatıma bi… devamını gör
B
bi behre15 yıl önce
şofar
museviler'in dini bayramlarda sinagoglarda çaldıkları bir çalgı.
B
bi behre15 yıl önce
kipa
iki üç gün önce çanakkale'de de bir tanesi açılmış mağazalar zinciri
B
bi behre15 yıl önce
tefilin
birbirine bağlı iki tane, siyah deriden yapılmış içinde tora'dan bölümlerin yazılarak koyulduğu kutucuktur. bunlardan biri başa biri kola takılır. başa takılana; tefilin şel roş, kola takılana; tefilin şel yad denir. içinde yazanlar şu şekildedir; … devamını gör
B
bi behre15 yıl önce
tefilin
birbirine bağlı iki tane, siyah deriden yapılmış içinde tora'dan bölümlerin yazılarak koyulduğu kutucuktur. bunlardan biri başa biri kola takılır. başa takılana; tefilin şel roş, kola takılana; tefilin şel yad denir. içinde yazanlar şu şekildedir; … devamını gör
B
bi behre15 yıl önce
tallit
dikdörtgen şeklinde, her köşesinden düğümlenerek sarkan püsküllerin bulunduğu, siyah, mavi veya beyaz renkteki sinagog larda takılan `şal`lardır.
B
bi behre15 yıl önce
sania mirza
21 yaşındaki hintli tenisçi. dünya klasmanında 31'inci sırada yer alıyor, gelecek vaad ediyor.
B
bi behre15 yıl önce
geri zekalı
hakaret icerikli soz. salak, aptal anlamina da gelir. kisinin zekasini dusuk ya da geri oldugunu vurgulamasidir. ornek: -yavrum hepsi senin mi? -sus be `gerizekalı`
B
bi behre16 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
(img:#155774)
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
B
bi behre16 yıl önce
yaran gifler
B
bi behre16 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
B
bi behre16 yıl önce
yaran facebook yorumları
© copyright 2005 - 2026