bugün
- özelde fingirdeşen yazarlar12
- insanın kendini çok değerli zannetmesi10
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak10
- bisiklet sürerken kızlık zarı yırtılan kız7
- aklın fikrin sekse çalışması6
- ben geldim kerkenezler12
- her gece yatmadan önceki son mastürbasyon5
- her yazdığı artı oy alan yazar3
- velvet36
- yeni parti13
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç12
- dişçiye gitmek3
- habire1233
- basit bir hayat istemek6
- yazarların özledikleri şeyler8
- bisiklet sürerken götü deldirip ibne olan erkek3
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- hiç sevgilisi olmamış insan3
- konfor alanına yapışıp kalmak2
- çekirgeleri kim gönderdi9
- seçilen karpuzun neden ben anlatsana demesi2
- muslettin amca6
- agaragar2
- g'i l d'e d l'i l y4
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- nasreddinhoca4
- hiç evlenmemiş erkek çocuklu kadın evliliği2
- insan sevmeyen insan5
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- akılsızlığın tezahürü2
- çok yakışıklı bir erkek olmak2
- ben geldim karılarım3
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- kürdüm5
- merak etmemenin huzuru6
- kabataş olayı görüntüleri27
- dalida2
- istanbul un çok pahalı olması27
- bir insanı tanımadan hakkında konuşmak2
- aylık 474 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- fatma soydaş4
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- ölmek için yaratılmış2
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
sevdiği entry'ler
küçük şehirlerimizde daha fazla bulunması gerektiğini düşündüğüm kafe türü. hem samimiyet artar hem "bu şehir çok sıkıcı" sendromundan kurtulur oranın insanları. belki birçok kişi kitaplarla tanışır.
sen allah'a söverken benden saygı bekliyorsun ama? şeklinde cevap verilecek tez.
ifadesini dile getirmemiş, eleştirmemiş;hakaret etmiştir. hiç bir şekilde savunulamayan entry.
Tiner kokusu buraya kadar geldi.
Ben de bırakıcam sözlük destek istiyorum.
hristiyanlığın sembolü çan değil haçtır.
çan bir müzik aletidir. şekli de çançiçeğinden çan eğrisine kadar pek çok yerde kullanılır.
çana benzeyen çiçeğe ezan çiçeği, gerzekleri elimine etmeye yarayan eğriye ezan eğrisi denmediğine göre, çana benzeyen kayaya ezankaya demenin bir anlamı yok trolcan.
çan bir müzik aletidir. şekli de çançiçeğinden çan eğrisine kadar pek çok yerde kullanılır.
çana benzeyen çiçeğe ezan çiçeği, gerzekleri elimine etmeye yarayan eğriye ezan eğrisi denmediğine göre, çana benzeyen kayaya ezankaya demenin bir anlamı yok trolcan.
Şu an ilk günüm. Bir paket sigarayı parçalayarak başladım işe. Temiz bir hayatım,temiz nefesim olsun istiyorum. Lütfen kararımı olumlu yönde etkileyecek yorumlar yapın. Çünkü daha ilk günüm. Kararlı birşekilde devam etmek istiyorum. Hem bırakmak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
Her horozun rüyasını süsleyen tavuklardır.
Aynı
Öyle
Sonra
Bence bu otomatik kelimeler kullanıcı hakkında az da olsa bi' fikir verebilir.
Mesela aynı kelimesini çok kullandığımdan dolayı monoton bi' hayat sürüyor ya da hayata karşı çokta pozitif bakmadığımı çıkarabilirsiniz. Bunun bir benzeri de "öyle" kelimesini sık kullanmam olabilir.
Tabi ki klavyenin başka bir özelliği de şu: kullandığınız kelimeden sonra en çok hangi kelimeyi tercih ettiğinize göre üç öneri daha sunuyor. Buradan da kullanıcının günlük hayatta kurduğu cümle ve yapısına ulaşmak mümkün diye düşünüyorum. Tabi ki yanlışta düşünüyor olabilirim. Aydınlatın!
Edit: önerilen kelimelerin arama motoruyla ilgili olduğunu da düşünenler var fakat her kullanıcıda farklı kelimeler çıktığı için böyle olduğunu düşünmüyorum.
Öyle
Sonra
Bence bu otomatik kelimeler kullanıcı hakkında az da olsa bi' fikir verebilir.
Mesela aynı kelimesini çok kullandığımdan dolayı monoton bi' hayat sürüyor ya da hayata karşı çokta pozitif bakmadığımı çıkarabilirsiniz. Bunun bir benzeri de "öyle" kelimesini sık kullanmam olabilir.
Tabi ki klavyenin başka bir özelliği de şu: kullandığınız kelimeden sonra en çok hangi kelimeyi tercih ettiğinize göre üç öneri daha sunuyor. Buradan da kullanıcının günlük hayatta kurduğu cümle ve yapısına ulaşmak mümkün diye düşünüyorum. Tabi ki yanlışta düşünüyor olabilirim. Aydınlatın!
Edit: önerilen kelimelerin arama motoruyla ilgili olduğunu da düşünenler var fakat her kullanıcıda farklı kelimeler çıktığı için böyle olduğunu düşünmüyorum.
Oradaki türk yurdu kelimesini etnik köken kaynaklı söylemek faşistliktir. Hadi dağılın şimdi. (bkz: hadi faşistler dislike)
beğenmiyorsan kullanma diyerek çok rahat çözülebilecek sorundur. tek derdim bu olsa.
çevrede herhangi bir vileda sopası varsa onunla destek sağlanır. sonuç olarak stresle sıçarsınız.
belki eşek de onu sikmiştir.
(bkz: empati bu değildi ya)
(bkz: empati bu değildi ya)
ulan kaç kere sıkıca bağlayın dedim aq sonra başlık açıyorlar.
keşke kökünü kurutsalar.
olayın sonu "inanmıyorsan saygı duy oç" diye bitmeyecekse sıkıntı yok bence.