bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- evlilik masrafları10
- güllü dondurma7
- insan olmaya ceyrek kala16
- en sevilen şiir mısraları5
- ünlemek5
- sözlukteki online kişi sayısının düşmesi3
- dinleri de insan yarattı8
- site bahçesinde tavşan görmek3
- yazar alımları kapatılsın önerisi3
- bu dünyaya çocuk getirmek14
- elektrikli araçların alınırlığı5
- nervio nervio ve nervio arasında kalmak3
- ege üniversitesi2
- true nickli yazar4
- selahattin demirtaş6
- sssilvermist15
- en gey özelliğiniz3
- final dergisi dershaneleri2
- anne baba özlemi7
- sssssilvermist3
- gocu34
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak12
- naruto dayı ile 1 hafta vs 50 bin dolar2
- katatespizartmasi4
- bursaspor2
- onyekuru'dan koşu var2
- en keko özelliğiniz3
- hakan safi3
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- gül gibi kız olma kriterleri2
- yapay zeka moderatörü10
- şırdanı görüntüsü ile yargılamak2
- süt taşması2
- havanin çok sıcak olmasi4
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
- gül eşittir sen demektir2
- devşirme türklerdeki zihinsel çöküntü3
- uyku öncesi ritüelleri4
- beyazsemsiyeliyabanci4
- nihoş2
- ısparta gül festivali2
- 0072
- yazarların en muhteşem özelliği5
- gocu isimli yazara antipati duymak2
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- anın görüntüsü24
- insan nüfusu azaltma çalışmaları5
- insanın bu dünyadaki amacı2
sevdiği entry'ler
küçük şehirlerimizde daha fazla bulunması gerektiğini düşündüğüm kafe türü. hem samimiyet artar hem "bu şehir çok sıkıcı" sendromundan kurtulur oranın insanları. belki birçok kişi kitaplarla tanışır.
sen allah'a söverken benden saygı bekliyorsun ama? şeklinde cevap verilecek tez.
ifadesini dile getirmemiş, eleştirmemiş;hakaret etmiştir. hiç bir şekilde savunulamayan entry.
Tiner kokusu buraya kadar geldi.
Ben de bırakıcam sözlük destek istiyorum.
hristiyanlığın sembolü çan değil haçtır.
çan bir müzik aletidir. şekli de çançiçeğinden çan eğrisine kadar pek çok yerde kullanılır.
çana benzeyen çiçeğe ezan çiçeği, gerzekleri elimine etmeye yarayan eğriye ezan eğrisi denmediğine göre, çana benzeyen kayaya ezankaya demenin bir anlamı yok trolcan.
çan bir müzik aletidir. şekli de çançiçeğinden çan eğrisine kadar pek çok yerde kullanılır.
çana benzeyen çiçeğe ezan çiçeği, gerzekleri elimine etmeye yarayan eğriye ezan eğrisi denmediğine göre, çana benzeyen kayaya ezankaya demenin bir anlamı yok trolcan.
Şu an ilk günüm. Bir paket sigarayı parçalayarak başladım işe. Temiz bir hayatım,temiz nefesim olsun istiyorum. Lütfen kararımı olumlu yönde etkileyecek yorumlar yapın. Çünkü daha ilk günüm. Kararlı birşekilde devam etmek istiyorum. Hem bırakmak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
Her horozun rüyasını süsleyen tavuklardır.
Aynı
Öyle
Sonra
Bence bu otomatik kelimeler kullanıcı hakkında az da olsa bi' fikir verebilir.
Mesela aynı kelimesini çok kullandığımdan dolayı monoton bi' hayat sürüyor ya da hayata karşı çokta pozitif bakmadığımı çıkarabilirsiniz. Bunun bir benzeri de "öyle" kelimesini sık kullanmam olabilir.
Tabi ki klavyenin başka bir özelliği de şu: kullandığınız kelimeden sonra en çok hangi kelimeyi tercih ettiğinize göre üç öneri daha sunuyor. Buradan da kullanıcının günlük hayatta kurduğu cümle ve yapısına ulaşmak mümkün diye düşünüyorum. Tabi ki yanlışta düşünüyor olabilirim. Aydınlatın!
Edit: önerilen kelimelerin arama motoruyla ilgili olduğunu da düşünenler var fakat her kullanıcıda farklı kelimeler çıktığı için böyle olduğunu düşünmüyorum.
Öyle
Sonra
Bence bu otomatik kelimeler kullanıcı hakkında az da olsa bi' fikir verebilir.
Mesela aynı kelimesini çok kullandığımdan dolayı monoton bi' hayat sürüyor ya da hayata karşı çokta pozitif bakmadığımı çıkarabilirsiniz. Bunun bir benzeri de "öyle" kelimesini sık kullanmam olabilir.
Tabi ki klavyenin başka bir özelliği de şu: kullandığınız kelimeden sonra en çok hangi kelimeyi tercih ettiğinize göre üç öneri daha sunuyor. Buradan da kullanıcının günlük hayatta kurduğu cümle ve yapısına ulaşmak mümkün diye düşünüyorum. Tabi ki yanlışta düşünüyor olabilirim. Aydınlatın!
Edit: önerilen kelimelerin arama motoruyla ilgili olduğunu da düşünenler var fakat her kullanıcıda farklı kelimeler çıktığı için böyle olduğunu düşünmüyorum.
Oradaki türk yurdu kelimesini etnik köken kaynaklı söylemek faşistliktir. Hadi dağılın şimdi. (bkz: hadi faşistler dislike)
beğenmiyorsan kullanma diyerek çok rahat çözülebilecek sorundur. tek derdim bu olsa.
çevrede herhangi bir vileda sopası varsa onunla destek sağlanır. sonuç olarak stresle sıçarsınız.
belki eşek de onu sikmiştir.
(bkz: empati bu değildi ya)
(bkz: empati bu değildi ya)
ulan kaç kere sıkıca bağlayın dedim aq sonra başlık açıyorlar.
keşke kökünü kurutsalar.
olayın sonu "inanmıyorsan saygı duy oç" diye bitmeyecekse sıkıntı yok bence.