bugün

entry'ler (24)

sözlük yazarlarının çocuklarının olası isimleri

kız da olsa erkek de...
(bkz: ömür)

çin de romantizm yasağı

çinde gun itibarıyla yürürlüğe giren yasaktır. yasağa göre casusluk, suç dosyaları ve romantizm içerikli yayın yapılması 3 ay süreyle yasaklanmış.
`http://www.cnnturk.com/20...yasak/615757.0/index.html`

dile dolanan saçma şarkılar

bana yanlış yerlerinden atmaaaaağğğğhh!!!

(bkz: hande yener)
(bkz: atma)

aşık olduğunu anlamak

aşık olunan kişi 7de 7 kusurluysa ölümlerden ölüm beğenisi sunan durumdur. o yüzden sen sen ol:
-sana aşık olan kişinin arkadaşına/kardeşine,
-en yakın arkadaşının aşkına/platoniğine,
-eski sevgilinin yakınındaki herhangi birine,
-düşman aile üyelerine..

aşık olma arkadaş! dağılabilirsiniz.

bekaretini internetten satmak

gündemdeki filtreleme sonucu filtreden geçip geçemeyeceği merak konusu olan eylemdir. bekaret diyorsun aga namuslu bişey bu, ama satmak ters gibi geldi sanki... bilemedim ben onu.

kaplumbağaya koş ananı sikiyorlar demek

siken tavşansa sonu bilinen film olur. o uyuşuk gelene kadar ben daha kaç posta giderim diye düşünüp ön sevişmeyi uzun tutan tavşan ilk postayı koyamadan bir de bakar ki kaplumbağa arkasında...

sözlükte aşk

yalan olur. her aşk gibi falan diye gereksiz edebiyatların luzumu yok ama sözlükten doğan aşk sakat abisi. dikkat et desem boş, olduysan takıl koçum!

sarhoşken yapılan saçmalıklar

sahibi olmaktan mutluluk duyduğu sözlük hesabını hunharca dondurmak. *

can saban

ertem eğilmezin piyanosuyla dedesini anma gecesini renklendiren torunu. müzisyen, yönetmen... ihtiyacı kadarını yönettiğini söylemekte, zira kendisi kısa metrajdan ötesine gitmiyor.

sözlük yazarı elif in göz yaşlarına boğan hikayesi

okunduğunda insanda tepki patlamasına neden olan hikayedir. örnek verilecek olursa:

sikmeseler bari bile diyemem zira sikmişler ziya..
ulan bu viral videolardan sonra viral hikayeler de çıkmış "yüksek wireless kalitesi" ne lan!?
ölü taklidi yapsak mı? gider ama değil mi?
sözlükte tecavüz edilecek kadar güzel kızlar mı var? varsalar nasıl tespit edilip tecavüz ediliyorlar?...

ekşi de kızlar teklif ediyormuş

nihat doğanın konu hakkında yorumu "bir teklif edene bakarım kız mı diye, bir de kıza bakarım güzel mi diye.." şeklinde olması muhtemel havadistir.

hoşlanılan kızın telefon numarası

ne istediğini bilmeyen ellerde heba olacak numaradır. elde edildiyse kullanılması gerektiği bilinmeli beyler... arayı soğutmanın alemi yok. alemi olsa numarayı vermez, arayı soğuturduk zaten.

feng shui

"yer değiştir, şansın değişsin." özetli felsefedir. henüz yararını göremedik.

benim birçok kürt arkadaşım var

zaytung haberi konusu olmuş insan söylemidir.

`http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=93686`

hoşlanılan kızın aşırı derecede çirkin olması

er kişi için en bi tehlikeli durumdur. güzel kızın peşinden koşup reddedilmek başkadır, çirkin kızdan karşılık alamamanın eziklik psikolojisi başka... yapmayın denmez tabi, hobi olarak yapılası.

spread

ashton kutcherın kıyafetli hali görülemeyen, hatun kişiye işkence aracı olarak kullanılmasının amaç edinilmiş olduğunu düşündüren 6.0 imdb puanlı filmdir.

`http://www.imdb.com/title/tt1186370/`

opium

can bonomonun meczup albümünün en güzel şarkısıdır. kahkahalı, ağlamaklı değişik bir şarkı. dinlenesi.

severim derdi elimden
çeker öperdi yerimden
anlamadım anlamadım
sordulardı neydi benim adım
yürürüm adım adım

sen de mi opiuma daldın
korkunu kalbine saldın
ben de mi boş bi' masaldım
kendini harcadın attın

bak bak bak bak
geri gelmiş demek
herkes ağlarken güler o
ha ha ha ha
komiksin demek
kimse bakmazken sen say
12341234

haber almazdım birinden
öğreniverdim gitmişti
anlamadım anlamadım
sordulardı nerede senin yarın
yaradır her yanım

sen de mi opiuma daldın
korkunu kalbine saldın
ben de mi boş bi' masaldım
kendini harcadın attın

bak bak bak bak
geri gelmiş demek
herkes gülerken ağlar o
vah vah vah vah
trajiksin demek
kimse bakmazken sen say
12341234

teoman

sağı solu belli olmayan adamdır. mikrofonla eğlenir, eğlendirir, alır götürür. bi şarkı önce tekme tokat dalıyorken sahneye fırlayan bir hayranına bir başka şarkıda sahneye fırlayan başka bir hayranına gayet ateşli bir öpücük verebilir. dikkat!

tnk

konserlerine katılım oranını sallamaksızın dinleyenlerini coşturan gruptur.

ceyda mazalto

can bonomonun ben yağmurum şarkısındaki abladır.
© copyright 2005 - 2026