bugün
- depresyondan kurtulamamak8
- hıdırellez10
- iyi geceler16
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi18

entry'ler (15)
Son zamanlarda hayal gücümü çalıştırabilecek bir kitaba ihtiyacım vardı, n yalan söyleyeyim kapağıyla dikkatimi çekmeyi başardı, gizemli ve çekici geldi gözüme, okudum. Beklediğimden daha iyi çıktı yani sonu benim gibi romantik biri için biraz hüsranlı dursa da gelecek kitabı heyecanla bekliorum.
Bildiğiniz üzere senaristi Makbule KOSiF'tir, daha önce bir çok dizi senaryosunda imzası atmış olmasına rağmen ismi pek duyulmamış şahane bir yazardır kendisi, kaleminden kötü bir dizi çıkması imkansız diyerek izledim ve yine yanılmadım, hakkaten çok sağlam olmuş. Senarist, senaryo ve oyuncular test edildi onaylandı, tavsiye ederim.
Şubeden kredi işlemi yaptım, ilk olarak çalışanlardan bir hanımefendi büyük emek harcadı akşam saatlerinde bile benimle ilgilendiler işlemlerin hızlı yürümesi için güler yüzünüz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim hepinize deyip ayrıldım, çalışmalarıma uzun bir süre bu bankayla devam edeceğim kesindir.
TT olmasına da bakarsak kimse memnun değil herkes süresinin dolmasını bekliyor ortamı terk edebilmek için, haklılar. Ben de kullandım bir süre aman aman aman allah bir daha düşürmesin diyoeum.
Şöyle ki fiyat ve performans açısından bütün ürünlerin üstünde olduğunu düşündüğüm marka Farmasi, ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını duyduğumda sevgim ikiye katlandı. Seviyorum ve kullanmaya devam edeceğimmmm . (bkz: farmasi BB Krem - All in One)
Herkes gibi ben de burnumun üzerinde güneş lekelerimi hiç sevmem, doğal olarak pürüzsüz bir cildim olsun istiyorum, cildim lekelenmeye müsaiti kış aylarına ayına kadar güneş kremi kullanıyorum. xl serisinin renkli olanını kullanmıştım bir süre. yapısı hafif, resmen su gibi. kullandığım süre boyunca güneş lekelerimin azalmasında oldukça etkili olduğunu gözlerimel gördüm eğer kuru cilde sahipseniz kullanmaznızı tavsiye ederim koruması ve ayrıca lekelere etkisi oldukça iyi. (bkz: La Roche-Posay Anti-Shine Anthelıos Xl)
türk filmidir. gidilip izlenir. yabancı filmlere para vermek istemiyorum.
kötüydü ya. letgo yoktu. öğrenciler ücretsiz eşya alamıyordu.
4 maç bulacaksın banko yatıracaksın fazla kasmaya gerek yok ben 15-20 tane kupon yaptım dünya kupası için. bets10 dan hepsini maçlardan önce yatıracam çok sağlam para kazanacam brolar.
adam sallandirilabilecek yegane mekan...
aerosmith'in just push play albumunde bulunan sarkilarindan birisinin adi.
üyelerin anlık olarak yaptıkları şeyleri kısaca yazdıkları sosyalleşme sitesi. anlık blog gibi birşey. günlük değil anlık.
havasi en oksurtucu, en egzos zengini semt olabilir.
memleketim, sozlukte yazari olmayan, istanbulun ezmis oldugu sehir.
özlemler denizinde boğulan, ceplerindeki parayı gemi güvertesinde harcayamayan, sert gözüküp duygusallığı hat safada yaşayan, kara insanı olmaya abapte olamamış insan topluluğu.