bugün
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- asrın soygunu10
- fiziği güzel sözlük kızları56
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- senin aklini alirim9
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- fatma betül sayan kaya69
- kadının en öpülesi yeri11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- sözlüğün manyak dolu olması4
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- şampuan yerine saç kremi almak6
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- belçika attı5
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- gecenin şarkısı5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- görsel yükleme problemi5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- balkonda oturan kalmaması3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- koç burcu insanları7
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
entry'ler (23)
ırk değil zaten millet o. ırk neye denir? siyaha, beyaza, kızılderiliye, çekik gözlüye denir.
bak canım kardeşim, atatürk "ne mutlu türküm diyene" demiş değil mi ne mutlu türk olana dememiş? o yüzden kendini türk hisseden herkes ülkücü olabilir veya bozkurt selamı verebilir. yani herkes birileri gibi doğuda "ne mutlu türküm diyene" tabelasını indirtmiyor. bu ülkede yaşayan herkes bozkurt selamı verir isterse ulur bile.
ps: solcu
ps: solcu
kola içmek.
artık saçını açması gerektiğini ve 12 yaşındaki görünümünden kurtulması gerektiğini düşündüğüm şarkıcı. o sese daha diva bir görünüm lazım.
daha dün türkiye'nin morgan freeman'ı gibi adam demiştim. çok üzüldüm valla ya. maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. huzur içinde yatsın güzel insan.
dünyaya frida kahlo ve tekilayı armağan eden ülke.
(bkz: ben)
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
ilk 4 sezonu efsane olan dizidir.
ceza gibi bir rapstarın neden böyle kötü reklamlarda oynadığını merak ettiğim reklamdır. hayır yani sen rapçisin ice tea reklamında özellikle didi gibi bir markanın reklamında oynamak nedir ya? yıllar önce de lolipop reklamında oynamıştı ve meslektaşlarının diline düşmüştü. insan üzülüyor.
kaan kural: boston celtics
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
bu şuan moda gibi bir şey olduğu için ampul tamamen söndüğünde yarısının da geri açılacak olması muhtemel olacak olaydır.
ha sözlüğe hiç yeni yazar alınmasın zaten hep old school takılın ve bahane olarak da "hepsi 15-16 yaşında bebe yaaağ" bahanesinin arkasına saklanın,hiç yeni ve farklı düşünceler buraya yorum yapamasın sözlük babanızın malı olarak kalsın zaten değil mi.
babasının ve küçük kardeşi romeo'nun yanında justin bieber gibi görünen, çirkin 99'lu bebe.
2013'te oynamaya başladığım fakat iki sene sonra yani bu yıl tekrar sardığım senaryosu güzel fakat kan testinden, parmak izi soruşturmasından gına gelen eğlenceli oyun. bir ceseti 18 saatte incelemek nedir lan?
keeping up with the kardashians'ın izlediğim bir bölümünde yine kadın olmasını tartışıyorlardı ve kızlarından birisi erkeklerden mi hoşlanıyorsun peki dediğinde hayır tamamen heteroyum demişti. madem öyle o zaman şuan eski karısı veya karısı olan kris jenner la lezbiyen oluyorlar mı biyolojik olarak diye düşünmeme sebep vermiş celebrity
içinde olduğumu düşündüğüm, insanı yiyip bitiren, dışarı çıkmak istememe, gülmek istememe hatta mutsuzluktan keyif alma durumudur. insanlar dışarda gülüp eğlenirken, hayattan keyif alırken "nasıl ya? nasıl mutlu olabiliyor insanlar?" diye düşünmeye sebebiyet verendir. yapılan hiç bişeyden keyif alamama, evde oturup akşama kadar yataktan çıkmak istememe, kimseyle görüşmeme gibi hissiyatlara sebep olur. iyi bişey değildir.
şöyle sabahtan akşama kadar doya doya oynamak istediğim ama ne xbox'ım ne pc'm ne de ps3'üm bide bunlar olsa bile oyunun bizzat kendisi olmadığı için oynayamadığım müthiş ötesi oyun