bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- türklerin her ırkı türk sanması8
- parcalandim toparlanamiyorum5
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- aselsan4
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- velvet43
- 2026 dünya kupası39
- deniz göktaş6
- futbol32
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- kamos2
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- pandela7
- herkesle iyi anlaşan insan18
- falıma bakmak isteyen var mı28
- herzevekil ile revani yemek5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- lgbt onur yürüyüşü4
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- göbeksiz erkek5
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- sevgili it3
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- tayyibistan3
- anın görüntüsü25
- 19 yaşında kızla yatmak15
- neden sevgilim yok4
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- japonya10
- güney afrika7
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- haysenin132
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- brezilya5
- sözlüğün adalet terazisi3
- türkiye12
- deniz baykal7
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- bir filmde ölüyü oynamak3
entry'ler (23)
ırk değil zaten millet o. ırk neye denir? siyaha, beyaza, kızılderiliye, çekik gözlüye denir.
bak canım kardeşim, atatürk "ne mutlu türküm diyene" demiş değil mi ne mutlu türk olana dememiş? o yüzden kendini türk hisseden herkes ülkücü olabilir veya bozkurt selamı verebilir. yani herkes birileri gibi doğuda "ne mutlu türküm diyene" tabelasını indirtmiyor. bu ülkede yaşayan herkes bozkurt selamı verir isterse ulur bile.
ps: solcu
ps: solcu
kola içmek.
artık saçını açması gerektiğini ve 12 yaşındaki görünümünden kurtulması gerektiğini düşündüğüm şarkıcı. o sese daha diva bir görünüm lazım.
daha dün türkiye'nin morgan freeman'ı gibi adam demiştim. çok üzüldüm valla ya. maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. huzur içinde yatsın güzel insan.
dünyaya frida kahlo ve tekilayı armağan eden ülke.
(bkz: ben)
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
ilk 4 sezonu efsane olan dizidir.
ceza gibi bir rapstarın neden böyle kötü reklamlarda oynadığını merak ettiğim reklamdır. hayır yani sen rapçisin ice tea reklamında özellikle didi gibi bir markanın reklamında oynamak nedir ya? yıllar önce de lolipop reklamında oynamıştı ve meslektaşlarının diline düşmüştü. insan üzülüyor.
kaan kural: boston celtics
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
bu şuan moda gibi bir şey olduğu için ampul tamamen söndüğünde yarısının da geri açılacak olması muhtemel olacak olaydır.
ha sözlüğe hiç yeni yazar alınmasın zaten hep old school takılın ve bahane olarak da "hepsi 15-16 yaşında bebe yaaağ" bahanesinin arkasına saklanın,hiç yeni ve farklı düşünceler buraya yorum yapamasın sözlük babanızın malı olarak kalsın zaten değil mi.
babasının ve küçük kardeşi romeo'nun yanında justin bieber gibi görünen, çirkin 99'lu bebe.
2013'te oynamaya başladığım fakat iki sene sonra yani bu yıl tekrar sardığım senaryosu güzel fakat kan testinden, parmak izi soruşturmasından gına gelen eğlenceli oyun. bir ceseti 18 saatte incelemek nedir lan?
keeping up with the kardashians'ın izlediğim bir bölümünde yine kadın olmasını tartışıyorlardı ve kızlarından birisi erkeklerden mi hoşlanıyorsun peki dediğinde hayır tamamen heteroyum demişti. madem öyle o zaman şuan eski karısı veya karısı olan kris jenner la lezbiyen oluyorlar mı biyolojik olarak diye düşünmeme sebep vermiş celebrity
içinde olduğumu düşündüğüm, insanı yiyip bitiren, dışarı çıkmak istememe, gülmek istememe hatta mutsuzluktan keyif alma durumudur. insanlar dışarda gülüp eğlenirken, hayattan keyif alırken "nasıl ya? nasıl mutlu olabiliyor insanlar?" diye düşünmeye sebebiyet verendir. yapılan hiç bişeyden keyif alamama, evde oturup akşama kadar yataktan çıkmak istememe, kimseyle görüşmeme gibi hissiyatlara sebep olur. iyi bişey değildir.
şöyle sabahtan akşama kadar doya doya oynamak istediğim ama ne xbox'ım ne pc'm ne de ps3'üm bide bunlar olsa bile oyunun bizzat kendisi olmadığı için oynayamadığım müthiş ötesi oyun