bugün
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz9
- trileçe7
- en gıcık olunan şoför tipleri7
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- anne pizzası3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- giysi fiyatlarının uçması7
- türk vatandaşları türktür9
- putin türkmüş11
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak2
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- osuruktan şiirler41
- türkiyeli olmak4
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- muslettin amca4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- her şeyi hatırlayan insan3
- sonsuza kadar yaşamak3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- ince memed4
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- dinci şairler4
- ilk öpüştüğüm kız6
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- adana kebap10
- sözlük erkeklerinin şortları2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- kill bill vol 33
- babülmendep boğazı2
- vexillarius the slayer3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- sözlükten soğuma nedenleri17
entry'ler (23)
ırk değil zaten millet o. ırk neye denir? siyaha, beyaza, kızılderiliye, çekik gözlüye denir.
bak canım kardeşim, atatürk "ne mutlu türküm diyene" demiş değil mi ne mutlu türk olana dememiş? o yüzden kendini türk hisseden herkes ülkücü olabilir veya bozkurt selamı verebilir. yani herkes birileri gibi doğuda "ne mutlu türküm diyene" tabelasını indirtmiyor. bu ülkede yaşayan herkes bozkurt selamı verir isterse ulur bile.
ps: solcu
ps: solcu
kola içmek.
artık saçını açması gerektiğini ve 12 yaşındaki görünümünden kurtulması gerektiğini düşündüğüm şarkıcı. o sese daha diva bir görünüm lazım.
daha dün türkiye'nin morgan freeman'ı gibi adam demiştim. çok üzüldüm valla ya. maşallah dediğim üç gün yaşamıyor. huzur içinde yatsın güzel insan.
dünyaya frida kahlo ve tekilayı armağan eden ülke.
(bkz: ben)
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
yav bu kısa boylu kızlar size ne etti kardeşim. sanki türkler iskandinav genleri taşıyor sanki türkiye'de yaşayan erkeklerin hepsi 1.90 ya burda kısa boylu kız şöyle böyle muhabbeti dönüyor.
ilk 4 sezonu efsane olan dizidir.
ceza gibi bir rapstarın neden böyle kötü reklamlarda oynadığını merak ettiğim reklamdır. hayır yani sen rapçisin ice tea reklamında özellikle didi gibi bir markanın reklamında oynamak nedir ya? yıllar önce de lolipop reklamında oynamıştı ve meslektaşlarının diline düşmüştü. insan üzülüyor.
kaan kural: boston celtics
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
napabilirim ya futbol takip etmiyorum mecbur kalmadıkça.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
cidden bir sene daha hayvan gibi çalışırım daha iyi ya düşünsene cv'nde yazdığını. allah kolaylık versin kardeşim.
bu şuan moda gibi bir şey olduğu için ampul tamamen söndüğünde yarısının da geri açılacak olması muhtemel olacak olaydır.
ha sözlüğe hiç yeni yazar alınmasın zaten hep old school takılın ve bahane olarak da "hepsi 15-16 yaşında bebe yaaağ" bahanesinin arkasına saklanın,hiç yeni ve farklı düşünceler buraya yorum yapamasın sözlük babanızın malı olarak kalsın zaten değil mi.
babasının ve küçük kardeşi romeo'nun yanında justin bieber gibi görünen, çirkin 99'lu bebe.
2013'te oynamaya başladığım fakat iki sene sonra yani bu yıl tekrar sardığım senaryosu güzel fakat kan testinden, parmak izi soruşturmasından gına gelen eğlenceli oyun. bir ceseti 18 saatte incelemek nedir lan?
keeping up with the kardashians'ın izlediğim bir bölümünde yine kadın olmasını tartışıyorlardı ve kızlarından birisi erkeklerden mi hoşlanıyorsun peki dediğinde hayır tamamen heteroyum demişti. madem öyle o zaman şuan eski karısı veya karısı olan kris jenner la lezbiyen oluyorlar mı biyolojik olarak diye düşünmeme sebep vermiş celebrity
içinde olduğumu düşündüğüm, insanı yiyip bitiren, dışarı çıkmak istememe, gülmek istememe hatta mutsuzluktan keyif alma durumudur. insanlar dışarda gülüp eğlenirken, hayattan keyif alırken "nasıl ya? nasıl mutlu olabiliyor insanlar?" diye düşünmeye sebebiyet verendir. yapılan hiç bişeyden keyif alamama, evde oturup akşama kadar yataktan çıkmak istememe, kimseyle görüşmeme gibi hissiyatlara sebep olur. iyi bişey değildir.
şöyle sabahtan akşama kadar doya doya oynamak istediğim ama ne xbox'ım ne pc'm ne de ps3'üm bide bunlar olsa bile oyunun bizzat kendisi olmadığı için oynayamadığım müthiş ötesi oyun