bugün

entry'ler (15)

rakip takım oyuncuları ile takılan futbolcu

son aday ARDA TURAN'dır
hatta rakip takım futbolcusu dışında, rakip takım başkanları ile de takıldığı bilinmektedir

fatmagül ün suçu ne

aslında suç türevinin fatmagül tarafından değil ,tamamen BEREN SAAT tarafından vukuu bulduğu durumdur.

gaiusjuliuscaesar

güzel laf açıklaması olmayan cinsinden her kişiye nasip olmaz.

neyzen tevfik

bir rivayet ilavesi daha
Hastane günlerinde Neyzen çok susamıştır.
hemşireye susdığını bildirir hemşire bir şişe ve bardak ile gelir
bir bardak su verir
Neyzen yüzünü buruşturur ağzındaki suyu püskürtür ve " ya bu ne acı bişey ,bugüne kadar bunun bu acılığını bilsem rakı içmezdim"
der
Neyzen işte...

sabri sarıoğlu nun haberlere çıkması

son günlerde hep çıksın hep gülelim eğlenelim.

chelsea fc

Türkçe olarak ilk kullanımı, bu takım kalecesine atfedilmiş olunan "her şutu çelse" ile başlayıp günümüzde nazik bir dille söylemin "çelsi" olarak değiştirilen ingiliz futbol takımının ismi

ellen degeneres

yine bir rivayete göre:el ile yapılan dejenarasyon işlemidir.

zippo

kapağı açıldığında "zip" çakıldığında "po" sesi çıkaran alet (rivayete göre)

sevgilisinin regl kanını gören erkek

"o ha" diyerek hadiseye vampir teması katmak istendiği an beni an denilen erkek tipi

yayuk

yayık olarak bilinen yayılmış anlamına gelen kelimenin "u" lu versiyonu

patlatılmış kız

bizim oaralarda "mayın" diye de tabir edilen cinsi

diş ağrısından sonra diş fırçalayan insan

yumurta gelmiş,dışarı bir aksiyon yapar haldeyken akla gelen savunma durumlarının göze batan tarafı

galatasaray 10 ncu sıradaki yerini korudu

21:45'de sıralamadaki yerlerinin 10.luk koltuğunu da anonsla söyleyecek Adnangillerin ruhuna fatiha okunacak diye düşünlüp yazılmış bir türev

çıkılan kızın ilk günden vermesi

elde edildikten sonra önemi olmayacak konular arasına atılan ve fakat herdaim ihtiyaç olan durumdur.

finansbank

arandığında otomatik mesajlara küfrettiren, bir insan ile konuşma özlemini hat safhalara yükseltten ve hersorduğu soruya bir yanıt isteyip ,verdiğiniz cevabı "SiZi ANLAYAMADIM" deyip duygularınızı dibe vurduran robot banka...
© copyright 2005 - 2026