bugün
B
bad influence10 yıl önce
sevgilinin odasında tayyip erdoğan posteri görmek
sevgilinizi yavaş yavaş tanımaya başlayacağınız harekettir. sevgiliniz bir akp fanıdır, üstüne üsttük hem de battal boy tayyip erdoğan posterini asmıştır. o anı kafamda canlandırıyorum. -aşkım bura benim odam. +aşkım niye bu poster burda. -ya heme… devamını gör
B
bad influence12 yıl önce
20 mart 2014 twitter e girişin engellenmesi
(bkz: reklam verdiği siteyi kapatan muhteşem lider)
B
bad influence12 yıl önce
lady gaga
son zamanlarda mtv de sıkça gördüğümüz `just dance` adlı hoppidik şarkıyı icra eden hoş hatun. 1986 newyork doğumluymuş kendisi. asıl adı Stefania Gabriella Germanotta imiş. yaşının küçüklüğüne bakmayınız, kendisi bir çok dizide rol almış, pussycat d… devamını gör
B
bad influence12 yıl önce
ahmet atakan
hayatını kaybettiği söylenen kişi. 22 yaşındaymış.
B
bad influence12 yıl önce
call of duty modern warfare 3
kendisi hakkında tam bir bilgimiz olmasada yapıldığına dair şakaların esprilerin yapıldığı, hatta videoların çekildiği, efsane serinin ~warfare~ üçüncüsü olarak sabırsızlıkla beklediğimiz oyun. erken ve önemli edit: daha call of duty modern warfare… devamını gör
B
bad influence13 yıl önce
melih gökçekin beyni
böyle bir şey yok.ama olabilir de?
B
bad influence13 yıl önce
sigara içmemek için kafasına kafes yaptıran adam
her ne kadar karısı ve kızı bu durumu utanç verici diye nitelendirsede. bunu yaptıran adamın cesareti ve inancı beni etkiledi. (vid:#85001)
B
bad influence13 yıl önce
left 4 dead 2
e3 te açıklanmış, 17 kasım 09 da çıkacak yeni `left 4 dead` oyunu. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-left-4-dead/49967
B
bad influence14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
B
bad influence14 yıl önce
hayrünnisa güle kapalı first lady olmaz diyenler
ırkçı ve din düşmanı olan kişilerdir. haa bu arada (img:#201246) (img:#201247) (img:#201248)
B
bad influence14 yıl önce
hayrünnisa güle kapalı first lady olmaz diyenler
ırkçı ve din düşmanı olan kişilerdir. haa bu arada (img:#201246) (img:#201247) (img:#201248)
B
bad influence14 yıl önce
pisuvara işemeye çalışan kız
erkeklere özgü hareketleri yapmaya çalışan kızlar için kullandığım bir tanımlama olur kendisi. ama tabi bu onların birer kadın olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. şayet böyle birinden hoşlanıyorsanız ve ona yakın olmak istiyorsanız, aşağıda sayacak… devamını gör
B
bad influence15 yıl önce
mızmız myrtle
`harry potter and the chamber of secrets` serisinde, kızlar tuvaletinde voldemort'un yılanı basilisk tarafından öldürülmüş ve oraya yerleşmiş cırtlak sesli, çirkin ve tam bir harry potter aşığı hayalet. filmde bu hayaleti canlandıran ise `shirley hen… devamını gör
B
bad influence15 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın duygusal biri olması
(bkz: ananıda al git) gerçekten çok duygusaldır başbakanımız duygularını olduğu gibi dışa yansıtmaktadır.
B
bad influence15 yıl önce
abdullah öcalan ın aslında sempatik biri olması
kendisinin yakalandığı andaki çekilmiş videosunu izlersiniz bunu çok rahat anlayabilirsiniz. sürekli gülümsüyor kendisi. espritüel bir yapıya sahip. etrafına neşe saçıyor. hakikat.
B
bad influence15 yıl önce
illuminati
kurtlar vadisinde baronu öldüren topluluk.bu cinayeti dizide aynı `üzeyir garih` cinayetine benzetmişlerdir.
B
bad influence15 yıl önce
başbakanın yürüteceği 5 bin genç
nasıl yürüyecekler, kime karşı yürüyecekler, nasıl slogan atacaklar çok merak ettiğim topluluktur. - daha fazla şifre istiyoruz mu diyecekler? - bizi sınavla, şifreyle uğraştırmayın direkt kaydımızı yapın mı diyecekler? - aynı şifreleri üniversite… devamını gör
B
bad influence15 yıl önce
yazarların masaüstü arka planları
(img:#2045811) kamusallaştırdım.
B
bad influence15 yıl önce
seda sayan
`nihat doğan`'la aşk yaşayan şarkıcı. `hülya` dergisine rakip `seda` dergisini çıkarmış.
B
bad influence15 yıl önce
sebahat tuncel
`seçimlerde ortak aday istiyoruz` hareketinin istanbul 3. Bölge'den milletvekili adayı olan siyasetçi.
B
bad influence15 yıl önce
ateistlerin maymundan daha çirkin olması
zamanla suratlarındaki nur'un kaldırılmasından dolayı ortaya çıkan durum. birde bunların dişi ateistleri , botoxla falan tam eşşeğin g.tüne benzer efendim. edit:ne kadar çok varmış efem yakışıklı ateist.
B
bad influence15 yıl önce
ajdar ın klibinde oynayan kız psikolojisi
bozuktur efenim.
B
bad influence15 yıl önce
jessie j
yeni bir şarkıcı. lady gaga ve türevlerine benziyor. `vevo` tarafından büyük destek görüyor. youtube'da hangi sayfayı açsam bu kadının reklamı çıkıyor. aha bu da klibi http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo
B
bad influence15 yıl önce
behlül ün kırmızı dar diz altı şortu
akillara ilkokul yillarindaki kiz arkadaslarin giydigi `kirmizi kulotlu corap`lari getirir. ulan korkuyorum bu moda olur simdi sokakta boyle don giyen oglanlar goruruz, rengarenk, kimisi ten rengi. yuh be behlul, naptin lan kendine?
© copyright 2005 - 2026