bugün
- nickten isim tahmini yapmak43
- bursalı erkekler15
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya8
- sözlük kızlarının kombinleri13
- japon denince akla gelenler8
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- kahve içelim mi4
- sözlüğün kralı olmak5
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- manyak mısınız nesiniz7
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- homofobik erkek2
- enayimiknatisii16
- anın görüntüsü18
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- velvet56
- manitaya miyavlamak2
- diamond bosphorus23
- türkiye ekonomi modeli2
- vatan hainleri3
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- free bird2
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- habire12 adamdır37
- hashimoto tiroiditi4
- tai lung24
- şeyh olmak için gerekenler3
- kavga etmekten korkan erkek8
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- akıl hastaneleri2
- nervio hamferdi6
- dincileri akıl hastanesine yollamak2
- çomar alayları2
- evde yapabileceğiniz şeyler2
- habire1259
- 27 temmuz 20262
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- yunan adaları6
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- en sevilen su markası7
- askerliğin mantığı2
- insan kaynakları6
- server'ın naneyi yemesi5
- faik öztrak4
- sssilvermist19
- izmirli kızların verici olması17
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- ben geldim naneler13
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- abberline3
entry'ler (29)
Cahilliği fark etmek, bir erdemdir.
Bu, unutulmaktadır. Daha doğrusu bilinmemektedir. Niceliğin, nitelikten önde olduğu bir sözlükte olandır, -ne yazık ki- olağandır.
aynen öyledir
(bkz: Merhameti öldürün)
(bkz: Zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar.)
(bkz: Merhameti öldürün)
(bkz: Zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar.)
Aslında zaten silinmeden ''diğer çok değerli zeka dolu'' entryler arasından kayıp gidiyor çoğunluk,azınlığı bastırıyor.
(bkz: Boş teneke çok ses çıkarır)
(bkz: Boş teneke çok ses çıkarır)
''Kaldı mı ya bu tiplerden daha ? '' dedirten başlık.
Aynı sorunu bende paylaşmaktayım. Bu sorunu tek yaşayan tek kişi olmadığımı görmek güzel ve iç acıtıcı.
Sonunda olacak olandır. Olağan demek ne kadar içleri burksa da ''şeyler'' bunu gerekli kılmaktadır.
Destek veriyorum efenim.
yazar alımında kesinlikle seçicilik gereklidir efenim,şu sol frame'i gördükçe akıllarda oluşan sözlük portresi değer kaybetmektedir. alımında, ya da sonrasında ki süreçlerde bir seçicilik,kriter gereklidir, zira sol frameye oturan başlıkların içerikleri içler acısıdır ve sözlükte geçmesi tasavvur edilen güzel saatler boşa gitmektedir. çünkü başlıklar sebebi ile bir ''sohbet ortamında bilgi akışı,etkileşimi'' sağlanamamaktadır. rica ediyorum beni duyan bir sözlük yetkilisi var ise sözlüğe üye olan kişiler için ''ne kadar çok o kadar iyi '' mantığı yerine ''kişinin kendine ve de özellikle (sözlük açısından) sözlüğe kattıkları'' göz önünde bulundurulmalıdır.
bir sözlük düsturu,sözlük havası ya da karakteri oluşması açısından yada oluşmuş ise bunun ilerlemesi,gelişmesi açısından ''bir şeyler'' yapılmalı. sol frame deki başlıklar bazen ''ahlak'' açısından bazen de '' etik '' açısından kişi ve sözlük gelişimi adına yönetici kimseler tarafından haklı gerekçelerle silinmeli, ikaz edilmeli ya da yok edilmelidir.
yazar alımında kesinlikle seçicilik gereklidir efenim,şu sol frame'i gördükçe akıllarda oluşan sözlük portresi değer kaybetmektedir. alımında, ya da sonrasında ki süreçlerde bir seçicilik,kriter gereklidir, zira sol frameye oturan başlıkların içerikleri içler acısıdır ve sözlükte geçmesi tasavvur edilen güzel saatler boşa gitmektedir. çünkü başlıklar sebebi ile bir ''sohbet ortamında bilgi akışı,etkileşimi'' sağlanamamaktadır. rica ediyorum beni duyan bir sözlük yetkilisi var ise sözlüğe üye olan kişiler için ''ne kadar çok o kadar iyi '' mantığı yerine ''kişinin kendine ve de özellikle (sözlük açısından) sözlüğe kattıkları'' göz önünde bulundurulmalıdır.
bir sözlük düsturu,sözlük havası ya da karakteri oluşması açısından yada oluşmuş ise bunun ilerlemesi,gelişmesi açısından ''bir şeyler'' yapılmalı. sol frame deki başlıklar bazen ''ahlak'' açısından bazen de '' etik '' açısından kişi ve sözlük gelişimi adına yönetici kimseler tarafından haklı gerekçelerle silinmeli, ikaz edilmeli ya da yok edilmelidir.
O'ki benim ilahımdır.
+Aşkım noldu,niye durdun ?
- Erken geldim.wrttweqeqw
- Erken geldim.wrttweqeqw
insanların ikisini de kabul etmeyip, ''Elhamdulillah çoğşühürmüslamığıze .wt'' deyip duymayacağı sorudur. Şüphesiz, ülkemiz ''müslüman-mış gibi'' yaşıyor. Bu durumda da kafalar müslümanca çalışmıyor. Sözde müslümanlık kimliklere yerleşiyor. Bu gün olan da bu.
Yerin altındakilerin söyleyecek şeyi daha çoktur. Hem iyi dinleyicidirler.
Her saniye olan şeydir. Yazıktır.
Sözlükte geçen her saniyede iliklerime kadar hissettiğim eksikliktir. Nerede Sartre ? Nietzsche nerede?
Helal olsun.
15 kişiye saldırdım, vurdum vurdum saymadım
Ağzı kokuyordur,gözleri çapaklıdır
Death note, (Tsubasa belki.)
Odaya girerken,ayakkabılarınızı çıkartmayın