bugün
- mezut barzani nin yahudi olması19
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı20
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- çocuğa israil diye isim koymak17
- arkadaşlar şifalandım6
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- ceset başlığı niye hala yerinde6
- belediye başkanı çalmak5
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar6
- akp kazandı4
- feslinin amerikan kuklası halife hayali3
- ak partili ahlakı14
- recep tayyip erdoğan21
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- ceset sikmek11
- şehit aileleri3
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- kadir mısıroğlu fan clup2
- kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum3
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek3
- sabahları sevilen şeyler6
- meksika açmazı macerası10
- iltica43
- gammazlar göreve6
- karton toplayan çocuk2
- sadakat lidere değil vatana olur2
- nere lan bu silivri2
- bok gibi adalet2
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi4
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- ucan tekme atan hipopotam28
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- simko38
- parcalandim toparlanamiyorum310
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
- husiler'in aden havalimanı nı vurması3
- ankara2
- adamı dinden imandan çıkartmak2
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bacılar çabuk bakın15
- nervio'nun erkek olması31
- cemil tugay2
entry'ler (12)
Karmaşık siyaset yürüten lider. Devlet Bahçeliden bu yana mhp etkinliğini git gide kaybediyor. Bunun en büyük etkisi Devlet bahçelinin hayır politikasıdır. Bazı insanlar vardır hayır diyemez bazı insanlarda evet diyemez. işte devlet bahçeli evet diyemiyor
Uçak gemisine kadar yapacağımız sanayi. Zira projelerde hazır araştırırsanız hemen bulabilirsiniz. Her ne kadar aramıza nifak tohumu ekmeye çalışsalar da Türk halkı bunu da yapacaktır yapıyor da. En küçük silahtan, helikopter, zırhlı araçlar, tankla,r roketler, gemiler ,uçaklar, savaş uçakları, uçak gemileri olabilecek her şeyi yapıyoruz. Bunun sebebi ak partidir hiç şüphesiz
kronik solcu. bunların solculuğu 3-5 kişiyle değil biraz ses çıkınca ortaya çıkıyor. baktı arkası sağlam bende saldırayım der gibi.
Solculuk iyi olsaydı Yunanistan kendini kurtarırdı be kardeşim. Günümüzde solculuk kavramı çok değişti. Şimdi ki solcular kendi menfaatlerine olacak şeyleri destekliyorlar. Olmayacaksa hemen protesto şiddet kullanıyorlar.
bas bas özgürlük istiyoruz diye bağıran ama "iktidara gelirsek sabah grubu gazetelere el koyacağız anında kapatacağız" diyebilen ağzından çıkanı kulağı duymayan insan. Bu mu özgürlük anlayışı. Oy verirken bu söylemleri iyi düşünün beyler. Bu ülkeye ne katabileceklerini düşünün. Hemen karar verirsiniz zaten. Hiç bir şey katmayacakları için..
Pkk'ya yardım yapan belediyeleri mevcuttur. Sırf bu yardımlar daha kolay hala gelsin diye belediye'ye seçiliyorlar. Yoksa yönetmek falan bunların işi değil. Bunların işi teröriste yardım ve yataklık yapmak. hdp'li Milletvekili bile silah yardımı yapılırken yakalandı ? Daha neyi kanıtlayacaklar.
Ak Parti 90 yılda ülkemizde yapılan duble yollardan daha fazla yol yaptı 13 yılda. Verdiği her sözü tuttu. Bizde sözümüzü tutup sonuna kadar davamızda Ak Partiye oy vereceğiz
ne hazineymiş be arkadaş . Herkes boşaltma peşinde. Para dağıtacağına sağlık reformlarından bahsetsene ? tabi yaptıysan bahsedersin. Tek derdin para olunca.. Ak Parti gibi hizmetler üretemeyen partiler biraz zor gelir iktidara
gano ve ortalama muhabbetlerinden kaçma ihtiyacı duyuran durum
4 yılda bitirilmesi imkansız olan bölüm
nası atılırsa atılsın dört ayak üzerine düşen memeli