bugün
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi6
- hewal ebo6
- kendine bir öğüt ver7
- kuran da namaz yok16
- ısparta simidi8
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- gürcistan5
- ben ıspartada yaşıyorum4
- ateistlerin temel hatası6
- en sevilmeyen yazar4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- en iyi simit hangi şehirdedir8
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- erdal beşikçioğlu6
- z kuşağı7
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- bursa vs diyarbakır2
- sırrı süreyya önder2
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bir geçmiş olsun alırım artık4
- vizontele 3 akp nin yolu3
- sözlük yazarlarının saatleri15
- hangi manifest kızısın3
- tügva'ya soruşturma açılması2
- kadınlar arası rekabet7
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- 11 nisan 2027 amedspor galatasaray maçı3
- velvet19
- instagram6
- nissan navara2
- iyi kötü çirkin2
- luluksuluk3
- kadın kadının destekçidir5
- etimesgut belediyesi ne yolsuzluk operasyonu4
- true çaylak olunca sözlükte kalite artıyor3
- eren kaşıkçı10
- ege üniversitesi vs dokuz eylül üniversitesi4
- portekiz2
- kağıt2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi10
- film repliği2
- arkadaşlar geri geldim3
- çorum kalesi4
- katates ve gocu6
- fatura3
- çin3
- habire12 vs ciguli kral3
- akdeniz üniversitesi vs uludağ üniversitesi2
- erkek gibi konuşan kız6

maranki'yi hatırlattı. o da ormana gömdüğümüz silahları gerekirse çıkartırız demişti. üzerine gidilince de kıvırdı. geçiniz, makam kapma teşebbüsleri bunlar.

danimarka'da yaşayan bir pkk sempatizanı. Devrimci Aleviler Birliği adlı Avrupa menşeili sayfanın yöneticisidir.
Şehit Türk askerlerinin mezhebini araştırıp "TSK, Cemevine katılmadı" yalanını yayan kişidir.
(img:#2017512)
tip bu.

nagehan alçı nın 29 ekim 2019 cumhuriyet resepsiyonuna katılmasıdır.
faciadır. utanç vericidir.
(img:#1925620)

eski çalışma ve sosyal güvenlik bakanı.anap yalova milletvekilliği görevinde de bulunmuştur.şimdilerde kendi kurduğu partinin genel başkanıdır.
(bkz:hür parti)

34 ülkede yayımlanan 'fhm' ya da 'for him magazine' aylık erkek dergisinin, türkiye birimi yazı işleri müdürüdür.
sürprizleri seven, öyküleri ile şaşırtıp aynı zamanda eğlendirmeyi de başaran özelliği sayesinde, başucu kitabı olarak adlandırılabilec… devamını gör

siyaset yapanların gerek söylemlerinde , gerek davranışlarında , gerek vaatlerinde , gerekse parti içi alınan kararlarda ahlaklı ve erdemli davranması gerektiğini , yalan söylememesi gerektiğini anlatır yada ben böyle anladım .
bu seçimde siyasi s… devamını gör

asıl adı osman islamoğlu olan `doğu türkista`nın efsane kahramanı. `batur` ismi kahramanlığından dolayı milletinin ona verdiği ünvandır.
Türk Dünyasında öyle kelimeler vardır ki sayfalar ve ciltler hacmi ile anlatılacak kavramları çağrıştırır. S… devamını gör

ulu önder atatürk'in dik duruşundan, asaletinden kaynaklanan karizmadır. rte'nin yakışıklılığı(!) falan yanında sönük kalır.

chp'nin yeni belediye başkan adayı `şerdil dara odabaşı` ile pekişecek olay. zaten moda, kızıltoprak pkk'lılardan geçlmiyor.
(img:#1819804)
eğer chp bu tiplerden aklanmazsa çok itibarsızca yok olacak. atatürk'ün partisine bunu yapanlar sözüm ona … devamını gör

90 dakika sonucunda biten maçın. Günlerce tartışılması. Bu tartışmaları televizyondan izleyen insanlar ve onların kendi içinde tartışması. Bazen ölümlü kavgalar. Uyutuluyoruz, o radyonun resimlisi tarafından. Tabii günümüzde internet kullanımının art… devamını gör

`iyi parti` yöneticisidir. eski mit'çi ve fetö'den yargılanmıştır. cia'e direk bilgi verdiği için bir kaç kez göz altına alınmış ama gizli eller tarafından salınmıştır.
yine cia bağlantılı olan `enver altaylı`'nın öz yeğenidir. bence adından da anl… devamını gör

`mahir kaynak` ile birlikte hazırladığı `derin devlet ` kitabıyla takdiri şahanemizi kazanmış gıcık tipli fakat bilgili insan.. biraz da `mossad ` hayranlığı olan mossadı öve öve bitiremeyen bir stratejist..

şehit `eren bülbül`'ün annesi `ayşe bülbül`'ün tazminat olarak verilen evi kabul etmemesidir.
şunları söylemiş bu yüce gönüllü kadın: Erenimin yatmaya yatağı yoktu. Erenimin kanından annesi hazır ev, hazır yatakta yatacak dedirtmem. Eski evde oturma… devamını gör

kemal kılıçdaroğlu'nun pek bilinmeyen yönüdür. aslında bilinen fakat pek gündeme gelmeyen.
kendisi 183 nolu kurucu üye:
(img:#1686890)
tesev nedir bilmeyenler için özet geçeyim. tesev ünlü yahudi spekülatör soros'un türkiye'deki şubesidir. soros'… devamını gör