bugün
- sırrı süreyya önder26
- abdullah öcalan orospu çocuğudur15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi10
- göğüs kıllarım çıkmıyor8
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- silver ile evlenecek erkek53
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- insan olmaya çeyrek kala8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- cezerye2
- sarapci koala59
- arif kocabıyık9
- sözlükteki linç kültürü8
- true'nun çaylak olması5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- araba sileceği5
- öbür sözlük2
- popeyes6
- iki tas çorba5
- gocu35
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sedef hastalığı2
- babysharkdodododododod o2
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- sözlükteki bayan azlığı6
- cincinnati cini3
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- türkiye15
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- sözlüğe bir kedi bırak2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- sözlük sapığı kim5
- gayrimenkul2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- saadetler dilemek4
- ellerim bos gonlum hos29
entry'ler (38)
gün itibariyle meltem tv'deki görevine son verilmiştir.
artık twitter'da; http://twitter.com/#!/C_B...status/124902140761223170
malın önde gidenidir.
en kötü ihtimal 7200-TL'ye gelir ki, evlat acısı..
lahmacunun içine kebap koyan zihniyetten,
nohutlu pilava ketçap sıkan zihniyetten,
damla sakızlı türk kahvesine tapan zihniyetten farkı yoktur.
nohutlu pilava ketçap sıkan zihniyetten,
damla sakızlı türk kahvesine tapan zihniyetten farkı yoktur.
sana bi'kıllık yapayım da kıllarını koy.
+18 fantastik komedi macera dizisi.
on numara dizi, izlemeyenlere tavsiye ederim, tavsiye ettiklerimde gitsin kendi arkadaşlarına tavsiye etsin..
on numara dizi, izlemeyenlere tavsiye ederim, tavsiye ettiklerimde gitsin kendi arkadaşlarına tavsiye etsin..
aslen belçika yerleşik, istanbul kayışdağı'nda mukim ve menüsünde sadece tavuk döner+ayran bulunan avustralya menşeili fast food zinciri.
geçtiğimiz günlerde ünlü gurme cevat yazının programında izleyip, gitmiştik.
fiyatlarda oldukça uygun, tavuk döner+ayran 1.25-TL
yeme de yanında kus...
geçtiğimiz günlerde ünlü gurme cevat yazının programında izleyip, gitmiştik.
fiyatlarda oldukça uygun, tavuk döner+ayran 1.25-TL
yeme de yanında kus...
geçtiğimiz günlerde ünlü gurmemiz cevat yazın'ın programında izlerken keşfettiğim,
kayışdağı'nda bulunan ve harika tavuk döner+ayran yapan emirdağlı candost kardeşler adlı büfede tavuk döner+ayran sadece 1.25-TL..
kayışdağı'nda bulunan ve harika tavuk döner+ayran yapan emirdağlı candost kardeşler adlı büfede tavuk döner+ayran sadece 1.25-TL..
ilk, orta ve lise öğrenimini ajax'ta tamamlayan ünlü gurmemiz, üniversite öğrenimi için malatya'yı tercih etmiştir.
malatya'da lisans öğrenimini tamamlayan yazın, yüksek lisans için diyarbakır'a yola koyulmuştur.
diyarbakır'da yüksek lisansını tamamlayan ünlü gurme yazın, daha sonra baba mesleği olan terzilik için memleketi lüleburgaz'a geri dönmüştür.
lüleburgaz'da terzilik mesleğini icra ederken, durup durduk yerde damak zevkinin çok iyi olduğunu iddia etmiş ve "ben artık gurme olacam lan, yemişim mezurasını, makasını" diyerek, slavya'ya gurmelik eğitimine gitmiştir.
slavya'da aldığı 8 yıllık gurmelik eğitiminden sonra türkiye'ye dönmüş ve geçtiğimiz gün yalova'da gurmelik mesleğinin gereklerini yerine getirmeye and içmiştir.
malatya'da lisans öğrenimini tamamlayan yazın, yüksek lisans için diyarbakır'a yola koyulmuştur.
diyarbakır'da yüksek lisansını tamamlayan ünlü gurme yazın, daha sonra baba mesleği olan terzilik için memleketi lüleburgaz'a geri dönmüştür.
lüleburgaz'da terzilik mesleğini icra ederken, durup durduk yerde damak zevkinin çok iyi olduğunu iddia etmiş ve "ben artık gurme olacam lan, yemişim mezurasını, makasını" diyerek, slavya'ya gurmelik eğitimine gitmiştir.
slavya'da aldığı 8 yıllık gurmelik eğitiminden sonra türkiye'ye dönmüş ve geçtiğimiz gün yalova'da gurmelik mesleğinin gereklerini yerine getirmeye and içmiştir.
dünyaca ünlü gurmemiz cevat yazın'ın, yılmaz özdil'in bugünkü yazısına ithafen, biraz da içerleyerek söylediği söz.
bence cevat abi haklı, bırak boğazı, bodrum'da bile 500 liraya levrek görmedim ben..
edit: yılmaz özdil'in bugünkü yazısı [http://www.hurriyet.com.t...sp?yazarid=249&gid=61]
bence cevat abi haklı, bırak boğazı, bodrum'da bile 500 liraya levrek görmedim ben..
edit: yılmaz özdil'in bugünkü yazısı [http://www.hurriyet.com.t...sp?yazarid=249&gid=61]
karma iyi bir şey kötü bir şey, gereklidir gereksizdir tartışılır ama, cuk oturmuş ilgili yazara.
(bkz: zeka sorunu var)
(bkz: zeka sorunu var)