bugün
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- victor osimhen2
- gocu'nun solak olması4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- yorgun mermi19
- domdomusa3
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- galatasaray11
- dünyanın tersine dönmesi5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- dinozor döner3
- etek giyen erkek10
- tavuk sevmemek5
- g o k u2
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- favori diziniz2
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- futbol7
- sol elle osbir çekmek2
- para5
- sürekli dizi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- hangi manifest kızısın4
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- gıyasettin nerede sorusu3
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- yeni zelanda ya gitmek5
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- devalüasyon yakın mı9
- oğlum o senin yengen yengen2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- fairuz3
- günlük tutan erkek9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- laptop4
- bikbik hanfendi3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- gece gece arayan dolandırıcı3
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
entry'ler (30)
söğüt ağacı ve persepolis.
ekpe ekpe epke oldu lan oldu yazıldı o tarih, başlasın izmir marşı geldi şampiyonluk.
ekpe sazı eline aldı geliyor şampiyonluk geliyor.
niko allahına kurban niko. sok baba sok sen soktukça burdan duyuluyor.
maçlarda 59. dakika geçilirken Eskişehir, Altınordu, Göztepe, Boluspor playoff oynayacak. samsun, bandırma, mersin düşüyor.
Youtube'un saçma sapan reklamlarından ve garip mixlerinden kurtaran program. ayrıca haftalık keşif listeleriyle şov yapan müzik programı. kim, neye göre hazırlıyorsa bu listeleri seviyorum lan sizi.
içeriklerini ekşi sözlük, buzzfeed ve twitter'dan alan, çalacak bir şey bulamayınca sevilen içerikleri ısıtıp ısıtıp farklı başlıklarla yayınlayan site. ilk yıllarında ne güzel az ama hem bilgilendirici hem eğlendirici içerik üretiyordular(alıyordular) sonra parayı seçtiler, ergenleri de arkalarına aldıkları gibi iyice bok ettiler.
(bkz: lucifer)
(bkz: orphan black) final sezonu ay sonu başlıyor. (bkz: tatiana maslany) için izlenir.
(bkz: sense8) 2.sezonda eşcinsellik konusunda biraz abartmış olsalar da izlenmeli.
(bkz: orphan black) final sezonu ay sonu başlıyor. (bkz: tatiana maslany) için izlenir.
(bkz: sense8) 2.sezonda eşcinsellik konusunda biraz abartmış olsalar da izlenmeli.
1996 doğumlu, güzeller güzeli Norveçli oyuncu. Skam dizisinde idealist ve duyarlı bir liseli olan noora karakterini canlandırmaktadır.
https://www.google.com.tr...ylwY#imgrc=vzXSYsJmbyTBFM:
https://www.google.com.tr...ylwY#imgrc=vzXSYsJmbyTBFM:
savunmamız çok iyi ama saçma sapan hucum yapıyoruz. Top çevirmede geç kalıyoruz,çok sıkışıyor oyun maç boyunca bu muhteşem savunma devam etmez hucum hareketlenmeli.
23-13 6.23 var hadi çocuklar hadi.
23-13 6.23 var hadi çocuklar hadi.
spanoulis sözün doğruluğunu her saniye kanıtlayıp,sırasını savdı sıra sloukas reis de hadi inşallah.
oha spanoulis oha. tek başına cska'yı yenecek adam. bu kel finalde bizi de yer adam çılgın.
lisede 2. yabancı dil olarak 3 yıl boyunca canımıza okuyan dil. 3 yıl boğuştuk bu lanet olasıca dille şu an aklıma bonjour dışında gelen hiç bir şey yok. Ayrıca kelimeleri bile cinsiyete göre ayıran bu dili feministler hala nasıl sağ bırakıyorlar anlamış değilim.
Nevrotik kişiler hastalıklarından sürekli şikayet edip dururlar; ancak, hastalıklarının tadını çıkartmaktan da geri kalmazlar. Hadi gelin sizi bu hastalıktan kurtaralım denildiğinde ise, tıpkı dişi bir aslanın yavrusunu koruması gibi, kendilerini korurlar.
bütün sosyal medyada reklamı yapılan ilginç bir oluşum. Yazarları sadece başlık açmakla meşgul, sürekli yeni başlık açılıyor ama başlıklara en fazla 10 entry girilmiş.
bilgi en büyük zenginliktir diye sloganı olan sitede başlıkları alt alta okuyunca
vurdurmak
vurduruyordur
kesin vurduruyordur diye başlıklar görebilirsiniz.
bilgi en büyük zenginliktir diye sloganı olan sitede başlıkları alt alta okuyunca
vurdurmak
vurduruyordur
kesin vurduruyordur diye başlıklar görebilirsiniz.
stephen king'in "o" romanı 1 hafta yalnız uyuyamamıştım ne zaman gözümü kapatsam canavar yumurtası çiğniyordum. hala palyaço görsem bir tırsma gelir bu kitap yüzünden.
11.nesil çaylak olarak bugün katıldığım sözlük. sol frame'i çöplük olmaktan kurtarmaya geldim.
whatsapp'ın tarih olması için instagram ve facebook'unda tarih olması gerekir. o da yeni bir sosyal dünya demektir çünkü şu anda sosyal medyayı tamamen facebook yönetiyor. bu kadar büyük bir değişimin yakın zamanda olması imkansızdır.
aslında 100 dakikalık bir film olarak tasarlanıp, youtube uyarlamasına karar verilince 15 dakikalık 10 bölümden oluşan onur ünlü dizisi. ilk 3 bölümü izledim tam onur ünlü kafası. ürün yerleştirme kısımlarında kahkaha attırdı. izleyin pişman olmazsınız.
malum olaylardan sonra yapılan pr çalışmasına verilen hak edilmiş tepki.