bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri6
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi8
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- yandaş basını okumak5
- sude sendromu10
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz19
- masklavi'nin biraz gergin olması3
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- erecto don don bey3
- kürt kızlarının güzel olması5
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- en sevdiğiniz ayı3
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- maide 82
- melih gökçek13
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- akrostişli şiir7
- don don bey birader2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez4
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- 30 yaşına girmek6
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- ekonomi2
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- tulumba tatlısı6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
entry'ler (177)
gerçekleşmemesi halinde 50 kişi hayatını kaybeder, bilemedin 150 kişi. nereden mi biliyorum, benim işim bu.*
işini bilen üniversitedir. yaz okulu da yoksa üstüne üstlük özel bir kurumsa, değmeyin patronun keyfine.
yeni tanıştığın birine söylerken kullanılır, değişik bünyelerce.
-nays to miç yuu!
-nays to miç yuu!
-burası benim ya, burası benim* üniversitem hepinizi atarım, kaç kere söyleyeceğim bülent abim gelecek, vallahi babama söylerim alırım kimlikerinizi polis abilerime teslim ederim, atarım sizi buradan. ama bana ne yea ben savunurum size mi kaldı siz kimsiniz yea. yakarım!!!*
+ bi s.ktir git bokunda boncuk ara ya
+ bi s.ktir git bokunda boncuk ara ya
hem konforlu hem otomatik hem lpg'li hem de 4 çeker bir erkekle yarışamaz bile.*
yüzdeleri düşünmemesini tavsiye ettiğim yedinci nesil yazar. bir arada olanlar bile yalnızlığını bilemezken bizim bilmemiz bence bir artıdır.*
ekşiye girebilmek için 2 yıl bekledikten sonra komple kayıttan silinmiş bulunmaktayım, silindiğim tarihten şu ana ve gelecek 2 yıl boyunca da ana avrat ikili ilişkilerime devam edeceğimi temin etmek istiyorum.
2 yıl 1 aydır yazar olmak için uğraştığım lanet olasıca! sözlük. 3 gün önce girdiğimde bir de ne göreyim, silmişler. bu adaletin hangi sayfalarında yazıyor ey ekşinin akıllı bıdıkları. yazık...
katılmak için baba parası da geçerli midir diye merak ettiğim sözlük. eğer öyleyse rusya'nın anasını...
(bkz: oflu ali)
(bkz: oflu ali)
kimse demiyor ki bize neden yumurta attılar. o yumurtalar utançtan suratında pişmesi gerekirken yağ gibi üste çıkmaya çalışan zihniyet sahibidir bu kişi. okul yönetimini istifaya davet etmiş, gerideki güruh* da arka çıkmış. bu durum hala at gözlüğü değil kara çarşaflara bağlanmış zihinleri açar diye umuyorsak yine yanılıyoruz.
an itibariyle girmek isteyenleri 'bir kac duzeltme yapiliyor.. sakin ol ey çaylak..' uyarısıyla bekleten sözlük.
yalandan totem yapıp yazmıyorum, tıkanıyorum işin aslı. yalandan ben butonuna bakıyorum aylık tek pekiyi pek güzelim gelmiş mi diye. ama sözlüğe de çok temiz sövüyorum. ulan hoş bir şey yazsan yafta, kötü yazsan siklenmeme, iyi yazsan sallamama.. ne yapayım ulan ben en sonunda dedim ağzımı bozayım madem, iş yapar. sözlükle ilgili özet hislerim böyledir işte.
yakın tarihten, mondros'dan bellidir. sen tut düşmanın olan milletlerle antlaşmaya otur sonra da onlara güvendiğin için antlaşmanın sadece osmanlıcaya çevrilen kısmını oku, ingilizce olan kısmı okuma. milletin düdüklenmesine sebep ol. şimdi sana karşı savaşanlar mı sana düşman sen mi kendine?
bakmakla görmek arasındaki farkı çok net ortaya koyan suliet. görünce dudağım uçukladı, bir an kendimi 21'e kadar sayarken buldum, heyecanlandım. içimde kabaran bir şeyler oldu.
en sevdiğim kötü karakterlerden biri olan brian cox'un oynadığı filmdir. Merdivenden inerken konuştuğunda, işte bu sesi tanıyorum diye doğrulduğum an filmin başladığı andı.
babandan yüksek meblağda para istediğinde annenin ''hayırdır mekan mı kapatacaksın?'' demesidir.
yüzüyle bir şpagat yapmaması da ayrıca büyük ayıp. allahım ne günlere kaldık.
-abicim şu köşede gördüğün çizik de arabanın önceki sahibinden yadigar.