bugün

entry'ler (18)

teofizik

aura'nın diğer adıdır .

sex drugs and rock n roll

insanları uyutmak için ...

metin 2

5,6 sene önce oynadığım oyun .şuan çocuk oyunudur , yoksa güzel oyun yani.

11 eylül 2012 türkiye estonya maçı

1-1 bitecek olan maç.

dahi olmak

dahi'de olunabilir , dahi'de doğmuş olabilirsin . iq'nu arttırabilirsin özellikle 14-16 yaşlarında ne kadar geliştirebilirsen iyidir .
çok ileri zeka doğmak tabii ki şans . (bkz: kardeşim)

anarchyy

yeni bir yazar.

sevgiliyle yapılacak ilginç şeyler

https://www.youtube.com/watch?v=eKiTw9uiQsc

donanımhaber

2 yıldır üyesi olduğum forum sitesi .
no ss no guven joe > dh'de kullanılan bir replik.

gece boyunca yürümek

9'dan sonra yapılırsa , büyüme hormonunu arttırır.

google de google i aramak

zaytung de haberi çıkmıştı bir zamanlar.

çaylaksınız

bütün yazarların bir zamanlar çaylak olup bu başlığa entry girdikleri durum. ve aynı zamanda benim de içinde bulunduğum durum .

zamunda

en iyi torent sitesi .aradığın herşeyi bulabilirsiniz ama türkçe diziler vb hariç. kısaca dünyada popüler olan herşey bu sitede oluyor.

minecraft

yaratıcı zekayı geliştiren oyun .aynı zamanda yaratık , maratık var .geceleri çıkıyor .hu huuuuuu

efes pilsen

bana yunancadan çağrışım yapan bira markası .ayrıca türkiyede barlarda "1 bira usta" dendiği zaman , getirilen biradır .

tecavüze uğrayan kadının son sözü

"tecevüz kaçınılmazsa , zevk almaya bakacaksın" diyecektir.

ustun zeka

ben zekalıyım ama amale olmak istiyom yeaaaa. derdirten 2 kelime. ayrıca aralarında bulunmak için efor sarfetmek gerektiği güdülür .ama öyle değil bence .doğarken şanssızsan ileri zekasındır .çünkü yanında bir sürü psikolojik problem getirir.

polinom

12 yaşımda c++ yı çözüp .ilk 4 işlem programımı yazmama rağmen .2 sene önce sınavdan 0 almamı sağlayan matematik konusu .aynı zamanda c ve c++ ya çok benziyor polinomlar "bence" .

erkeklerin aptal olduğu gerçeği

bu başlığı açanın .feminst olduğu kadar , aptaldır.
© copyright 2005 - 2026