bugün

entry'ler (24)

recep tayyip erdoğan

Önüne gelene 3 çocuk yap diyen...
Milletin uçkurundan sorumlu başbakan

türksolu

mhp + hepar + chp + bbp karışımı bir siyasal görüş kitlesi.

bi ara ''alışverişimi türkten yapıyorum, param pkk'ya gitmiyor'' diye bi kampanya başlatmışlardı. Adamlar kendilerine sosyalist diyorlar ama değme faşitlikten aşağı kalır yanları yok. 4 tl verip bu yayını alıp evine sokanın aklından şüphe ederim.

türk polisi

Halkın çok büyük bir kısmının ciddi anlamda nefret ettiği bir teşkilat.

fenerbahçe

Futbolla ilgilenmememe ragmen rengine, amblemine, futbolcularına ve stadyumuna gıcık kaptığım ve her fırsatta adına gırtlağımı yırtarcasına ''opera'' söylediğim takım.

adnan menderes

"ben orduyu yedek subaylarla da idare ederim" dediği iddia edilen ve 27 mayıs darbesi ile yağlı urganı boynunda gören ''madein usa'' barkotlu siyasetçi...

adnan menderes

Ben bu orduyu yedek subaylarla bile yönetirirm dedikten sonra 27 mayıs darbesi ile yağlı urganı boynunda gören ''madein usa'' barkotlu siyasetçi...

türk siyasetinin gereksiz aktörleri

(bkz: recep tayyip erdoğan)

amına koyim

başına ''senin ananın'' kelimelerini koyduğunda... cinayete davetiye cıkaran bir üslup...

hüsnü mübarek

bugün itibariyle ebesinin amını görmüş devrik mısır lideri...

belinayyy

nicki o kadar güzel ki
adı soyadını bilsem faceden kesin araştıracagım şahıs *

ajdar anık

88 yıllık cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş küfürlere maruz kalıp, youtubede 20 milyonun üzerinde tıklanan sanat güneşimiz.

dersim

Her fırsatta göğsümü gere gere, gururla, yüksek sesle söylediğim memleketim.

fener için opera

tarağını alanın fenerin kapısına dayandığı parca.

seyit rıza

AKP anayasasına Dersim açıkara HAYIR dedi...

O Dersim katliamını yapanlar acaba bugün ülkeyi görseler ne düşünürlerdi...

2 tane facebook hesabı açmak

iki olsun sağlam olsun.
biri normal arkadaşlar, diğeri kaşarımsı dostluklar...
Kapişş

kamer genç

Tuaf bi kişilik.
AKP'ye karşı gerektiğinde tek başına muhalefet olabilirken Dersim katliamı söz konusu olduğu zaman ağzını açmaması ve devamlı olarak ismet inönüyü sahiplenmesi kafa karıştırıcı.

ahmet kaya

Öldükten sonra kıymeti anlaşılan sanatçılarımızdan.
Biri örnek mi dedi, Nazım hikmet, yılmaz güney, sabahattin ali, hasan hüseyin korkmazgil.

nazım hikmet ran

Evimin her köşesine şiirlerini ve resimlerini koymaktan büyük gurur duyduğum bir ozan, bir savaşçı, bir aşık, bir şair.

milliyetçi hareket partisi

Kürt sorununun bittiği gün tarih sayfalarına gömülecek bir parti.

hazreti ali

muharrem orucunun son gününde rüyama giren ve bana dünyanın en büyük mutluluğunu yaşatan kişi.
''bir kez daha seni görebilmek için nelerimi vermezdim ya ali''.
© copyright 2005 - 2026