A
alininki2 yıl önce
28 haziran 2024 elektrik zammı
https://x.com/Darkwebhaber/status/1806633145451618576?t=HXVCftQY0lMGHzTsBvXjVg&s=19 1 temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak olan zamcıktır. %38 zam geliyor. Neyse kanzi ümmet, israil, Kudüs, reis falan uçuyoruz. (bkz: 1 temmuz 2024 büyük elektr… devamını gör
A
alininki2 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
A
alininki2 yıl önce
devlet bahçeli
halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör
A
alininki2 yıl önce
devlet bahçeli
halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör
A
alininki2 yıl önce
en yakışıklı siyasetçiler
tabiki en yakışıklısı `recep tayyip erdoğan` dır.
A
alininki2 yıl önce
en yakışıklı siyasetçiler
tabiki en yakışıklısı `recep tayyip erdoğan` dır.
A
alininki2 yıl önce
bi mavi
`a101`'in `yedigün blue` çakması ürünü. tadı fena değil ayrıca muadiline göre ucuz.
A
alininki2 yıl önce
hamza dağ
AK Parti'nin izmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı.
A
alininki2 yıl önce
sagiv jehezkel
Antalya - Trabzon maçında, israil i desteklediği için, Antalya cumhuriyet başsavcısıligi tarafından, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme yüzünden,soruşturma başlatılan, antalyasporlu futbolcu. Evet.
A
alininki2 yıl önce
yıldırım demirören
beşiktaştaki başkanlığı boyunca ve şimdi dahi babasının gölgesinde kalmış ve onun sözünden çıkamamış demirören şirketler grubu başkanı.
A
alininki2 yıl önce
deniz ertaş
`konyaspor`'un 18 mart 2005 doğumlu genç kalecisi. çocuğun şansına ilk maçı galatasaray ikinci maçı fenerbahçe ile oldu. bu akşam fenerden 7 gol yemiştir.
A
alininki2 yıl önce
mehmet burak kural
`a spor`'da yorumculuk yapan teknik direktör. merak edenler için: (img:#2345469)
A
alininki2 yıl önce
abdülkadir selvi
bugün "asker prangası nasıl kırıldı" başlıklı eseri yayımlanan `yeni şafak` yazarı. işte bünyesinde ihtiras, dümen, satış gibi türlü türlü şeyler barındıran ve içerdiği kişilerle kurumların hayal ürünü olmadığı o eser: `asker prangası nasıl kırıld… devamını gör
A
alininki2 yıl önce
berat albayrak
`rte`nin damadı, `sadık albayrak` ın küçük oğludur.
A
alininki2 yıl önce
2023 süper kupa finalinin iptal olması
maçın başlamasında yarım saat var ne 11'ler açıklandı ne takımlar sahaya ısınmaya çıktı. büyük ihtimal iptal oldu maç. gassaray ve fenerbahçemizi tebrik ediyoruz. selam ve dua ile. edit : (img:#2343863)
A
alininki3 yıl önce
hakan peker in yaşlanmaması
hakan peker'in lost adasına düşüp `jacob`'un tükmüklü şarabından içmiş gibi, yıllar geçse de bir türlü yaşlanmaması durumudur. yahu ben ortaokuldaydım, adam babyface idi ben 427 yaşıma geldim, adam hala babyface. ~swh~ bu ne enerji arkadaş? + hak… devamını gör
A
alininki3 yıl önce
renault austral
renault'un yeni suv modeli. `togg`'un sıkı rakiplerinden biri olacak sanırım. (img:#2309574)
A
alininki3 yıl önce
27 nisan 2023 ekrem imamoğlu inegöl mitingi
helal olsun ekrem başkana akp'nin kalesi olarak bilinen `inegöl`'de yoğun yağmura rağmen devasa bir kalabalık toplamayı başarmış. ben bugün anladım inegöl gibi akp kalesi olarak bilinen bir kent bile başkana bu kadar ilgi gösteriyorsa bu iş bitmiştir… devamını gör
A
alininki3 yıl önce
twitter logosunun köpek olarak değiştirilmesi
`elon musk` rahat durmuyor bu seferde logoyu sarı bir köpek yapmış kuş daha iyiydi bence. yeni logonun adı `dogecoin` imiş. hayırlı olsun. https://webrazzi.com/2023/04/03/twitter-logosunun-yerini-dogecoin-aldi
A
alininki3 yıl önce
jakov milatovic
`karadağ`'ın 37 yaşındaki yeni cumhurbaşkanı. (img:#2298468)
A
alininki3 yıl önce
doğu perinçek
dün gece ulusal kanalda canlı yayınlanan programda `resülullahın karikatürünü çizmek` meselesini müslüman kesimin tamamından daha iyi değerlendirmeyi başarmış siyasetçi. şu cümleleri kendine hayran bırakmıştır. "`hz. muhammed` bir ulus devrimcisi… devamını gör
A
alininki3 yıl önce
ak partinin suriyeli milletvekili aday adayı
siyaset kimlere kaldı be! https://www.mersinportal.com/ozel-haber/mersin-ak-parti-den-milletvekili-aadayi-olan-suriyeli-mohammad-h73096.html
A
alininki3 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
A
alininki3 yıl önce
paşalı birol
kımlan bu pasalı bırol!
© copyright 2005 - 2026