bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti5
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- erkek olmanın çok zor olması5
- tecavüze ceza önerisi7
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- ai ai diyen yazar3
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- coco star5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- ctrlx abla12
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben aslında kızım7
- hard seven kız3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- hurma2
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- başbiraderin edirneli olması2
- anne baba özlemi2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- antipanik8
- uyku öncesi ritüelleri2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- oytunkaran'ı özlemek6
- hiç bir kızla arkadaş olmamak2
- kitap okuyan erkek9
- özgür özel7
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sudekiray'ın ai olması2
- o son birayı içmek5
- rastgele diyalog etkileşimi3
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- illuminati'nin amacı2
- öğretmen dayağı2
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- cilgincapkin7
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio abla6
- en köylü özelliğiniz3
entry'ler (55)
büyüyüpte ne olucam!
Şanslısın, seninle tanışana dek tüm yapılmaması gerekenleri öğrendim.
türkiye'de yaşıyordur ve türk kimliği taşıyordur bunların sonucunda özgürce hissettiğini dillendirebiliyordur. dolaylı yoldan Türk olmaktan gurur duyuyorum da diyen insandır aslında da; ama o bilmez, farkında değildir bunun.
cehennem kapısının önünde beklerken, kapının hafif aralanması ile içeriyi bir anlık gören adamın tepkisi.
hangi dil konusuluyor acaba?
cenabet uyanarak cıkılan yolculuklar, otobuste gıderken uykuya dalıp boy abdesti aldıgını gorerek guzel bı yolculuga cevrılebılır. işe yarıyor, en azından kendını ıyı hıssedıyorsun. Tabı boy abdesti aldıgını gormek; ancak cenabet yolculuktan cok korkuyorsan gerceklesebılır.
hayal gücü böylesine geniş, görmek istediğini gören, küçük detaylarla mutlu olmayı bilen Türk çoçuğudur.
"Kız kulesi, bebeğini bogaz köprüsünde sallayan annenin soğusun diye suya koydugu biberondur."
Hiçbirimiz dünya hayatında yapacağımız ya da yaşayacağımız bir olay için hissedeceğimiz duyguları kesin olarak belirleyemeyiz, zamanı geldiğinde öğreniriz hissederiz. Ama bize verilmiş güzel bir fırsat vardır ki, herkesin yaşayacağı ölüm olayında neler hissedeceğimizi bilebiliriz, belirleyebiliriz. Bu bizim elimizdedir. Dünya hayatını nasıl yaşarsan, dünyadan ayrılışında o duygularla olacaktır elbetki.
mahalledeki teyze'nin dediği gibi: "yiyom yiyom şişmanlamıyom."
angry birds oynamak.
uludağ'ın zirvesindedir!
Ayna getirin bana, ilerde ne olacağıma bakmak istiyorum!
ortada farklı bakış açıları olabilir; ama bu birbirimizden uzaklaşmak
aynı yerlerde bulunmamak anlamına mı gelmeli? gidiyorum ben bu ülkeden diyen mi
istersin, seçimde çoğunluga küfür eden mi! nereye gidiyorsunuz, kime
küfür ediyorsunuz! mağdem ortada doğru var seçilmeyen ve bu doğruyu göremeyen insanlar var yanlışı seçen,
görene kadar gözlerine sokun o zaman. kaçıp gitmeklemi çözülmesini sağlayacaksınız!
sinirlenmemek elde değil.
aynı yerlerde bulunmamak anlamına mı gelmeli? gidiyorum ben bu ülkeden diyen mi
istersin, seçimde çoğunluga küfür eden mi! nereye gidiyorsunuz, kime
küfür ediyorsunuz! mağdem ortada doğru var seçilmeyen ve bu doğruyu göremeyen insanlar var yanlışı seçen,
görene kadar gözlerine sokun o zaman. kaçıp gitmeklemi çözülmesini sağlayacaksınız!
sinirlenmemek elde değil.
tek bir boyuttan bakılmaması gereken bir olaydır. Belki de o arkadan koşanlar sizin iyiliğiniz için, yanlış yoldan gidiyorsun geri dön demek için koşturuyorlardır. her zaman arkaya dönüp "dikkatlice" bi bakmak gerekir.
konusulacak cok ınsan vardır elbet hayatta; ama neyi kiminle konusacagını iyi bilmek gerekir. Her dogru her yerde soylenmez oldugu gibi, her insana da herşey soylenmez. insan, çevresinde herşeyi konusabılecegı dost bulamazsa eger ve herseyınde herkesle konusulamayacagını bılen bır olgunluktaysa, çiçekleriyle konusabılecek ve onların verdiği kokuyla mutlu olabılecek kadar da kendini ve hayatta mutlu olmayı bilendir.
parfüm kokularına alışkın burunlar için doğru bir gerçektir;ama sorsan köylüye onun için de parfüm kokusu gariptir. asıl olması gereken her iki durumada alışkın olabilmektir. Çöp toplama işiyle uğraşan adamın, parfüm kokusu duymasıyla bayılması ne kadar vahim bir durum olur değil mi?
Mustafa Kemal : Atatürk
aslında zamanında yapabılecegınız; ama bir takım kişisel yanlışlarınızdan dolayı (ertelemek, yeteri kadar önem vermemek vs.) yapmadıgınız şeyleri, zaman zaman hatırlayıp "keşke yapsaydım, yapabilirdim" demek pişmanılıgın en fazla hissedildiği anlardandır. Pişman olmamak için, gücün yettiği kadarıyla her yol denenmelidir ki, sonrasında aklın bir yerinde kalması sonucu sizi kemirmesi engellenebilir.
karşı tarafın anladığı şey işinize geliyorsa, anlaşılan üzerinden devam etmek akıllıcadır.