bugün
- ekonomi çok iyi10
- chp seçmeni9
- rap müzik saçmalığı3
- almancıları aşağılayan lanet millet4
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü8
- suriye geçici cumhurbaşkanı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız5
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- 1 euro 53.50 tl4
- sabahları gazete okumak2
- maddenin içindeki evrenler2
- turkei kıymentini bilin21
- 2026 dünya kupası8
- türkiye a milli futbol takımı3
- gençler iş beğenmiyor5
- minyon kadın siniri6
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gammaz olmuşum13
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kemal kılıçdaroğlu36
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- mısır2
- dijital oyunların içine girmek2
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- netflix yasaklanmalıdır27
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- 4 haziran 20262
entry'ler (273)
(bkz: rıza)
Van Morrison - into the mystic.
Ama gece olması yetmez. Evinin terasında, hem şehri hem gökyüzünü süzebileceğin bir koltuğa yığılacaksın.
Yanındaki küçük sehpada bakmadan erişebileceğin sigaran, kül tablan, bir de sıcak yaz gecesini söndürecek bir içecek.
Tam geceye doğru yükselirken müziğin sesi,gökyüzüne bakacaksın.
Aşağıda sen, yukarıda yıldızların gençlik halleri.
ikinizin ortası boş.
Sabaha daha çok var, buralar hep dolacak. Anılarla, acılarla...
Neden böyle oldu birden, valla ben de anlamadım.
Ama gece olması yetmez. Evinin terasında, hem şehri hem gökyüzünü süzebileceğin bir koltuğa yığılacaksın.
Yanındaki küçük sehpada bakmadan erişebileceğin sigaran, kül tablan, bir de sıcak yaz gecesini söndürecek bir içecek.
Tam geceye doğru yükselirken müziğin sesi,gökyüzüne bakacaksın.
Aşağıda sen, yukarıda yıldızların gençlik halleri.
ikinizin ortası boş.
Sabaha daha çok var, buralar hep dolacak. Anılarla, acılarla...
Neden böyle oldu birden, valla ben de anlamadım.
Eskiden bbm vardı...
Bu da geçer.
sevgilisini telefonuna "yanlış numara" diye kaydedenden daha açık sözlü ve cesurdur.
ha kavga sebebi midir o tartışılır.
ha kavga sebebi midir o tartışılır.
--spoiler--
filmin ortalarında Grace'in bütün şehri yakmasını arzu edenler filmin sonunda huzura ermiş olabilirler ama beni yine sıkıntımdan kurtarmayan bir Lars von Trier finali daha.*
Zira filmin sonuna kadar sizi geren yönetmenden bir çığlık bekliyorsunuz, grace'e kendinizce uzun tiradlar hazırlıyor, filmin sonunda insanların yüzüne vurmasını bekliyorsunuz. ama olmuyor, bu sessiz çığlık ve kolay ölüm benim gibi birçok seyirciyi maalesef ekranın başından buruk ayırıyor.
diyalog bazı yönetmenler için pek cazip bir betimleme tarzı olmayabilir, lars von trier böyle yaparak belki de bizde intikam sevinciyle örselenmiş aforizmalar yerine filmin başından kalktığında dahi olayları sorgulayan bir sıkıntı bırakmak istiyor.
--spoiler--
her şeye bir yana çok deneysel bir yapıt ve mutlaka izlenmeli.
filmin ortalarında Grace'in bütün şehri yakmasını arzu edenler filmin sonunda huzura ermiş olabilirler ama beni yine sıkıntımdan kurtarmayan bir Lars von Trier finali daha.*
Zira filmin sonuna kadar sizi geren yönetmenden bir çığlık bekliyorsunuz, grace'e kendinizce uzun tiradlar hazırlıyor, filmin sonunda insanların yüzüne vurmasını bekliyorsunuz. ama olmuyor, bu sessiz çığlık ve kolay ölüm benim gibi birçok seyirciyi maalesef ekranın başından buruk ayırıyor.
diyalog bazı yönetmenler için pek cazip bir betimleme tarzı olmayabilir, lars von trier böyle yaparak belki de bizde intikam sevinciyle örselenmiş aforizmalar yerine filmin başından kalktığında dahi olayları sorgulayan bir sıkıntı bırakmak istiyor.
--spoiler--
her şeye bir yana çok deneysel bir yapıt ve mutlaka izlenmeli.
dünya barışına katkıda bulunmak.*
30 haziran 2012'de Galata kuledibi'nde gerçekleştirilecek sosyal medya günü etkinliği.
düzenleyen bahçeşehir üniversitesi'nin ana sponsorluğunda yaratıcı fikirler enstitüsü ve 140journos.
sosyal medya sitesi mashable 30 haziran'ı sosyal medya günü ilan ettiğinden beri tüm dünyada "kurabiye yeme, limonata içme" formatında kutlanmış bu gün. buna tepki olarak düzenlenen etkinlikte o akşam ana akım medyanın görmediği bir konu* vatandaş haberciliği formatında tartışılacakmış. kuleye de twitter timeline'ı giydiriyorlar, hem kuledibinden hem bilgisayar başından katılınabilecek..
web sitesi de şu: http://www.yaraticifikirl...roject/social-media-days/
düzenleyen bahçeşehir üniversitesi'nin ana sponsorluğunda yaratıcı fikirler enstitüsü ve 140journos.
sosyal medya sitesi mashable 30 haziran'ı sosyal medya günü ilan ettiğinden beri tüm dünyada "kurabiye yeme, limonata içme" formatında kutlanmış bu gün. buna tepki olarak düzenlenen etkinlikte o akşam ana akım medyanın görmediği bir konu* vatandaş haberciliği formatında tartışılacakmış. kuleye de twitter timeline'ı giydiriyorlar, hem kuledibinden hem bilgisayar başından katılınabilecek..
web sitesi de şu: http://www.yaraticifikirl...roject/social-media-days/
An itibariyle 20 milyon aktif kullanıcısı olan ve üzerinde 3 milyar çizim yapılan, fenomen haline gelmiş bir app.
Zynga'nın oyuna milyonlar dökmesine değmiş gibi.
Zynga'nın oyuna milyonlar dökmesine değmiş gibi.
sürekli yürür.
doğrudur, ama unutulmamalıdır ki satın alırken kendini harcar ve her şeyi satın alınca kendisini tükenmiş, bitirmiş olur.
(bkz: final aforizmaları)
(bkz: final aforizmaları)
bukowski ve can yücel'i bayağılaştıran zihniyetin bu aralar takibine aldığı reyiz bir şairdir kendisi.
bu hızla giderse hayyam kusma yaşının 9'a düşmesi muhtemeldir.
bu hızla giderse hayyam kusma yaşının 9'a düşmesi muhtemeldir.
bıyıklarını boyatmaması*
gıdısıdır belki de.
yıllardır ismini hiçbir yerde duymadığım, bu sabah bir dost meclisinde "yaa bi kırıkkale vardı noldu ona?" sorusuyla yeniden hayatıma giren gizli forvet kılıklı ilimiz.
il kültür ve turizm müdürlüğü de vardır allah bilir buranın.
il kültür ve turizm müdürlüğü de vardır allah bilir buranın.
oğlum uyuyun lan.
duvardaki pürtükleri sayıyordur, kitaba 3 saniyeden fazla bakmamaya özen gösteriyordur.
bazen horlar.