bugün
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması10
- arkadaşlar çok değişiksiniz11
- mantarlı ayak6
- sözlükte kadın yazar kalmaması13
- konfor alanına yapışıp kalmak7
- sizce ben velvete anadan üryan fotimi atmışmıdırım11
- keşke yunan galip gelseydi diyen kitle8
- istiklal marşı yunanlardan çalınmıştır4
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi16
- sözlüğün zenginleri4
- insanoğluna 124 000 elçi gönderilmesi3
- sözlüğün en güzel kızının kürt olması5
- ayağı şiir kokan kadın5
- 2027 de dronları jet motorlu yapacaklar mı4
- oğuzhan uğur'un zorlama kızılay eleştirisi3
- erdoğan'ın gerçekten asrın lideri olması10
- geldi yine deli6
- leandro trossard5
- velvet korumam altındadır22
- iyi gelen insan4
- kız yazarlara sataşmak vs meriçlik10
- villamda cold brew içme sebebim3
- true nickli yazar6
- linç yemeden gerçek uludağ sözlük yazarı olunmamsı3
- clydeless vs velvet9
- muhaliflerin ünlü ettiği doğru adam2
- henüz doğmamışlara tavsiyeler9
- mason greenwood29
- iki birayla yatağa atılan kız devri bitmesi6
- memur olmak isteyenlerin genelde tembel olması3
- gocu22
- haluk levent'in kumar oynama görüntüsü2
- bilgili yavşaklar2
- kitap okumayan insan2
- bugün kimi linçleyelim referandumu2
- 3 bin tl'ye ekmek arası döner satan işletme3
- hediye alan kimsenin yüzünde oluşan mutluluk2
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi11
- insan olmaya ceyrek kala13
- hayat pahalılığı ne zaman bitecek3
- 20274
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın14
- kürtlerin tekelinde olan meslekler3
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu16
- antipanik2
- dynamic mode2
- borsayı kim 14 000 de tutuyor6
- ben geldim naneler33
- ne çok kadın meraklısı dolu sözlük2
- sinir bozucu şeyler14
entry'ler (36)
a rkadaşı dedi ille gel diye
j eton yok şifre yok çekiliş yok
a nında hediyeler oylar senin diye
n apalım inandım derken çağırdı belediye. *
j eton yok şifre yok çekiliş yok
a nında hediyeler oylar senin diye
n apalım inandım derken çağırdı belediye. *
kontoru msj atarak geri istemekle sonuçlanır.
önce bir bakarsınız birisi 25 kontor yollamış. bir tarafta fakir ama gururlu tarafınız "kontorum olmayabilir fekat gönderilen kontorlerin üstüne oturacak kadar gurrusuz değilim. " derken diğer tarafınız "allaaa ulan telefon coştu 25 kontor havadan hey bre yavrum. " demektedir, ikilemdesinizdir.
derken bir mesaj gelir;
-abi ya kimsin bilmiyorum, kıza atacaktım sana gelmiş. geri yollayıver bir zahmet.
e iyi madem...
önce bir bakarsınız birisi 25 kontor yollamış. bir tarafta fakir ama gururlu tarafınız "kontorum olmayabilir fekat gönderilen kontorlerin üstüne oturacak kadar gurrusuz değilim. " derken diğer tarafınız "allaaa ulan telefon coştu 25 kontor havadan hey bre yavrum. " demektedir, ikilemdesinizdir.
derken bir mesaj gelir;
-abi ya kimsin bilmiyorum, kıza atacaktım sana gelmiş. geri yollayıver bir zahmet.
e iyi madem...
eksilerin artıları götürmesiyle entry nin nötrleşmesine sebep olur.
garip bir şekilde bir entry m ne kadar artı alıyorsa o kadar da eksi alıyor. nötrlendim. bakıp mı yapılıyor anlamadım. *
garip bir şekilde bir entry m ne kadar artı alıyorsa o kadar da eksi alıyor. nötrlendim. bakıp mı yapılıyor anlamadım. *
huysuz virjin programlarında bolca duyulan ses. seslendirme gibiydi adeta.
seçim sonuçları sebebiyle olması halinde bir şey kaybetmeyeceğimiz açıktır. zira kaybettiğimiz, seçim sonucuna kızıp ülkesini terkeden burda durdukça zaten ilime bilime pek önem vermeyecek, daha çok çene işlevini artıracak beyindir.
(bkz: kime göre neye göre)
akıllı sıfatı kişilerin değerlendirmesine göre değişebildiği için konu biraz şaibelidir.
güncel bir örnekle açıklamak gerekirse şurda akp ye oy veren herkese akılsız diyebilecek bir sürü insan vardır. akp li ye göre ise onlar akılsızdır. ayıkla pirincin taşını sen, ben bir çaya bakayım.
akıllı sıfatı kişilerin değerlendirmesine göre değişebildiği için konu biraz şaibelidir.
güncel bir örnekle açıklamak gerekirse şurda akp ye oy veren herkese akılsız diyebilecek bir sürü insan vardır. akp li ye göre ise onlar akılsızdır. ayıkla pirincin taşını sen, ben bir çaya bakayım.
dantele dedikoduyu meze yapan teyzelerdir. normalde sesleri gürdür öyle ki karşı mahlladeki fatmanım ı da yanlarına çağırabilir hatta bağırarak muhabbet edebilirler.
ama eğer fatmanım ın kızını bir erkekle el ele yakalamışlarsa onları duyamazsınız.
ama eğer fatmanım ın kızını bir erkekle el ele yakalamışlarsa onları duyamazsınız.
gün doğdu, yaşadık, bitti.
seneye yüzme olimpiyatlarında görebileceğimiz kişidir kendisi. türkiye yi iyi temsil et. kap kupayı gel.
birilerinin dershane açarak faydalanacağı, açtıktan sonra paraya para demeyecekleri sınavdır. yöneticiler ve usta yazarlar da özel ders vererek bu işi paraya dökebilirler tabi.
-sigarayı çayla için.
-esrarın da tadına bakın.
-alkolu unutmayın.
-alkollu araba kullanmanın zevkine varın.
-prize zevk için parmağınızı sokun.
-balkondan atlayarak oyun oynayın.
-doğuya gidin bir iki terör örgütü elemanı falan öldürmeyi deneyin hem böylece işe de yaramış olursunuz.
-esrarın da tadına bakın.
-alkolu unutmayın.
-alkollu araba kullanmanın zevkine varın.
-prize zevk için parmağınızı sokun.
-balkondan atlayarak oyun oynayın.
-doğuya gidin bir iki terör örgütü elemanı falan öldürmeyi deneyin hem böylece işe de yaramış olursunuz.
insanları değiştirmenin olanaksızlığını farketmiş ve bundan dolayı çözümde onları katletmekte bulmuş lider.
kapı önünde çekirdek çitleyip aralarında olmayan komşuyu çekiştiren teyzelerle beraber oturan bir yandan dantel örüp bir yandan dedikoduya katılan teyzelerdir.
öss ye günler kala girecek olan kişilerin yüzlerine bakıp ehi ehi diye gülenlere tehditidir.
-oğlunuz ne iş yapar?
-geç saatlere kadar uyuma üzerine deney yapıyor, sonra yiyecek kimyasal maddeler üzerine yaptığı ihtisas yapıyor, bilgisayar üzerindeki engin bilgilerini kullanıp uyuma üzerine deneyine devam ediyor.
-hımm bizim kız da işsiz..
-geç saatlere kadar uyuma üzerine deney yapıyor, sonra yiyecek kimyasal maddeler üzerine yaptığı ihtisas yapıyor, bilgisayar üzerindeki engin bilgilerini kullanıp uyuma üzerine deneyine devam ediyor.
-hımm bizim kız da işsiz..
kızların boya küpüne batıp kokoş olduğu, erkeklerin ceket içinde kendilerini rahatsız etseler bile çaktırmadıkları kendilerini daha bir erkek hissettikleri gecelerdir.
x in okunuşudur, bilinmeyendir, sen bulsan da o yine bilinmeyen olarak kalacaktır, çaresi yoktur.