bugün
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- sözlük yazarlarının ruh hali15
- ciğer vs kokoreç7
- ciğer yiyen midesizler10
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- fatma betül sayan kaya63
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması6
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
- nervioya açılamayan utangaç gammaz2
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı15
- yunan adalarına gitmek20
- dinci ahlaksızlığı19
- hiram abas2
- filistin6
- yunan aşığı tip15
- yulaf yiyen insan5
- sözlük gammazları2
- aşerei mubeşşere2
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- hayati yazıcı'nın oğlunun mal varlığına tedbir3
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- rüyada nervio yu görmek9
- boşanmaların artma sebebi4
- fatma betül sayan kaya'nın tutuklanmaması3
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- yüz görünümlüğü5
- dertliyken dinlenilecek şarkılar2
- nervio benimle evlenir misin5
- cadı büyücü tipli kadınlar3
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması13
- truesuz sözlük11
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- mony tontana2
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- en lezzetli balık6
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- korkulan ölüm şekli5
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
- rujlu erkekle öpüşmek14
- arjantinli erkekler6
- karton abi2
- nazım hikmet ruzi nazar görüşmesi3
- ismet gürbüz'ü denize atmak3
- 34 yaşındayım noldu ki2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- sexting4
entry'ler (10)
Bazen insanlarla neden biraz mesafeli durduğumu unutuyorum. Hemen birisi yarı yolda bırakarak hatırlatıyor sağ olsun.
Bazen hiçbir şeye anlam veremiyorum.mesela insanlar çoğu davranışımı, çoğu alışkanlığımı ve tercihlerimi garipsiyorlar. Bana anormalmişim gibi davranıyorlar. Aslında kendileri anormal, o kadar tekdüze ve basmakalıplar ki anormalleştiklerinin farkında değiller.ben kendimi bildim bileli çay içmeyi sevmedim ve sevemeyeceğimde. Bir ortamda çay sevmediğimi ve içmeyeceğimi dile getirdiğimde sanki şirk koşmuşum gibi garipseniyor ve bu horgörülüyor. Neymiş çay içilmezmiymiş hiç? Çaysız olurmuymuş? Kendileri günde bir demlik içermiş falan filan.ama kimse sorgulamıyor çayı neden içiyoruz diye. Yıllar yıllar önce dedelerimiz ninelerimiz ülkemizdeki çay bolluğundan ve her şeyin yanında tadını bozmadan içilebildiğinden olsa gerek içmişler çocuklarına içirmişler derken gelenek haline gelmiş ve herkes büyük bir alışkanlıkla içer olmuş. Peki ya çay yerine örneğin ıhlamur olsaydı? Ihlamur içiyor olmazmıydı bugün herkes? Çay edebiyatı yerine ıhlamur edebiyatı olmaz mıydı? Gerçi çay edebiyatı neyse çay dediğin sıradan bir içecek işte.insanlar neyi neden nasıl yaptıklarını incelemeden düşünmeden başkalarını kınar olmuş. Bu ve bunun gibi onlarca şey kendimi graip ve yalnız hissetmeme sebep oluyor işte.
Evime gelen temizlikçi abla yarısına geldiğim 2000 parçalık puzzle'ımı derlemiş toplamış kutusuna koymuş. işini titizlikle yapmak budur.
babama kanka değilde kayınço olacağımdır.
anne ve babanın ayrılık sebebiyle 8 yıldır görüşmediğim babamın soyadını taşımak istemeyip beni büyüten yetiştiren anneannem ve dedemin soyadını almak isteyişimle ortaya çıkan durumdur.
böylelikle; annemin ve teyzemin kardeşi, teyze çocuklarının dayısı, eniştem ve babamın kayınçosu, dedem ve anneannemin oğlu olacağım. çok karmaşık işler, neyse ben gidip bi kadeh tiski içeyim bari.
anne ve babanın ayrılık sebebiyle 8 yıldır görüşmediğim babamın soyadını taşımak istemeyip beni büyüten yetiştiren anneannem ve dedemin soyadını almak isteyişimle ortaya çıkan durumdur.
böylelikle; annemin ve teyzemin kardeşi, teyze çocuklarının dayısı, eniştem ve babamın kayınçosu, dedem ve anneannemin oğlu olacağım. çok karmaşık işler, neyse ben gidip bi kadeh tiski içeyim bari.
Amcamın yakın arkadaşı, 7 yaşında 40 kilo olan yeğenime ''Büyüyünce ne olacaksın bakayım?'' diye sordu. Amcam araya girip cevap verdi. ''Godzilla olacak amcası...''
Yemek yerken en sevdiğim kısmı hep en sona bırakırım. Mesela etli yemek varsa en son eti yerim. Bir türlü vazgeçemiyorum bu huyumdan, yapıştı kaldı.
Yurdum ablalarıyla halk otobüsündeyiz. inecekleri durağa yaklaşınca ablalardan biri şoföre, "Biz de burda inelim mi gardaş?" diye sesleniyor izin ister gibi. Şoför amcamın soğukkanlı cevabıysa: "Siz bilirsiniz abla."
Okula, işe gitmiyorum. hafta sonları ve haftaiçi günleri arasında benim için hiç fark olmamasına rağmen cuma günleri anlamsızca seviniyorum.
"Yanında seni ısıtacak biri varsa üşümek gerçekten güzeldir". Can Dündar'ın bu sözünü evden dışarı çıkınca daha iyi anlıyorum. Canımsın kombi.
hem futbolu hem de kişiliğiyle tabii ki sergen yalçın. ülkemize daha iyisi gelmedi. futboluna doyamadık ama neyse ki televizyon ekranlarından da sık sık izleme şansımız oluyor kendisini ve en tarafsız dobra yorumlarını.