bugün
A
afrodayti9 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
A
afrodayti10 yıl önce
geceye bir civciv bırak
(bkz:başlığınız çok yaratıcıymış)
A
afrodayti10 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
A
afrodayti10 yıl önce
kol saati
adına rağmen bileğe takılan, cep telefonlarının çıkmasıyla birlikte, artık ihtiyaçtan çok aksesuar amaçlı takılan saattir.
A
afrodayti10 yıl önce
dizüstü bilgisayarı dizde kullanmak
adı her ne kadar dizüstü olarak kullanılsa da dizüstünde kullanıldığında vücut ısısıyla birleşen pc ısısı kullanıcı kişiyi son derece rahatsız eder. hatta kişiye sağlık açısından zarar verici etkisi olduğunu iddia eden uzmanlar da olmuştur.
A
afrodayti10 yıl önce
uludağ sözlükte kızlara yer yoktur
bir insan topluluğunda huzursuzluk ve kavga çıkmasının en büyük iki nedeni para ve kadındır. dünyada savaşlar bunlar yüzünden çıkar. uludağ sözlükte orasının burasının capsini atarak, tanımadığı erkeklerle konuşarak, her entride kız olduğunu belli ed… devamını gör
A
afrodayti10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
A
afrodayti10 yıl önce
emre s
Ben sana demedim mi oglum emre'li nick alma diye. Neyse nickini degistirmis eski bir yazardir kendisi.
A
afrodayti10 yıl önce
metrobuste yer kapan muhendis
bıyıklı bayan mühendistir.
A
afrodayti10 yıl önce
naneli patty
Yeni gelmiş ferahlatıcı yazar. Ne yeni ne eski sayılır. Belki de hep buralardaydı. Hoş geldim.
A
afrodayti10 yıl önce
milyonlarin bacisi kadınsa diğerleri ne
Milyonlarin bacisi da kimmiş ayol. Hep yokluktan bunlar.
A
afrodayti10 yıl önce
sözlükte kız var efsanesi
güldürmüştür.
A
afrodayti10 yıl önce
sözlük yazarlarının göz rengi
turuncudan hallice ateş renginden pekçe.
A
afrodayti10 yıl önce
hdp ye oy verdim çok mutluyum
(img:#879687)
A
afrodayti10 yıl önce
nerede bu süt gibi erkekler
başlık çalma abla ayıp valla ayıpp rusyada.
A
afrodayti10 yıl önce
metrobuste yer kapan muhendis
bıyıklı bayan mühendistir.
A
afrodayti10 yıl önce
kızların birbirini çekememesi
çoğu kızda görülen ve ilerki zamanlarda da görülmesi muhtemel durum. Yaratılış gereği olsa gerek.
A
afrodayti10 yıl önce
bu tiple dönercide çalışabilir miyim
A
afrodayti10 yıl önce
oyum ak parti ye çünkü
ülke değerlerini savunan tek partidir şeklinde devam eden cümlenin başlangıcı. oyum ak parti'ye çünkü, ordumuzdan darbecileri temizledi. tank, gemi, helikopter, savaş uçağı, uçak gemisi projesi, uydu, muhtelif silah sistemleri geliştirildi. dosta… devamını gör
A
afrodayti10 yıl önce
sözlük kızları neye benziyor sorunsalı
(img:#878910) tamı tamına örtüşmektedir.
A
afrodayti10 yıl önce
matt smith
doctor who serisinin 11. dr. fena seçim değil, alışılır ama `christopher eccleston` ve `david tennant`'ı `çok sevdik be abi`. ~swh~
A
afrodayti10 yıl önce
titanik filmindeki batan gemi
bir yazar dostumuzdur kendileri.
A
afrodayti10 yıl önce
tarihte söylenmiş en karizma sözler
"Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz"(bkz:fatih sultan mehmed han )
A
afrodayti10 yıl önce
keman
en vefalı dost.. kolay küser, zor barışır.
© copyright 2005 - 2026