bugün
- joseph shomolo kuschca8
- muhtemelen canabar9
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı12
- keşke yeniden çekilse denilen diziler14
- hulusi akar21
- çapkın kadınların temiz aile erkeği istemesi16
- karım beni para karşılığı kadınlara satıyordu20
- sözlük erkeğini tenhada kıstırıp hırpalamak8
- insanların yaşama amacı9
- kuresel ikinma'nın yetkili olması57
- eşşşek abur14
- kuresel ikinma nikli yazar22
- ona bir şey söyle10
- hindistan pakistan bangladeş17
- nervio'nun ameliyatı49
- trabzonspor galatasarayın pilot kulübüdür12
- sözlük yetkilisinin çaylak olmakla tehdit etmesi8
- artık memeyle anılmak istemiyorum17
- galatasaray ın şike yapmadığına kefil olamam10
- narin üzerinden dindarları hedef alıyorlar8
- masklavi'nin gs götü yalaması11
- sözlüğün en komik kız yazarı12
- tarlaları sürmek8
- ne oldu bize11
- hala fetö'nün şike kumpasını savunanlar17
- kızılcık şerbo izleyen erkek9
- şike soruşturması geçirmiş takımlar20
- nervio'nun ameliyat olması13
- evet altı yedik ama bizim uefa kupamız var18
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek18
- orta asyada kim var9
- yetkililer mesajları okuyabiliyor mu13
- fenerbahçe'ye giren 13 milyon euro20
- istanbulda oturmak22
- beyaz yaka yalakalığı11
- syn ve çok değerli yetkili hnmefendi diyeceksiniz16
- 2 yaşındaki bebeğin istismar edilmesi13
- galatasaray31
- trip atmayan kız10
- eski sevgiliyle dost kalabilmek13
- pilot karısı bile olamamak16
- narin güran9
- atatürk olmasa da kurtuluş savaşı kazanılırdı19
- gocu'dan özür diliyoruz kampanyası11
- internette sondan dünya dördüncüsü türkiye10
- asla evlenilmeyecek erkekler9
- 300 spartalı10
- ayak halhalı takan kadın güzelliği14
- arkdşlr sizce şu an çok önemli bi eksik yok mu12
- instanın erkoları ele vermesi19
entry'ler (236)
Dişimde başlayan ağrıdan dolayı uzun zaman sonra ilk defa dişçiye gittim. Sonrasında bayan bir diş hekimi geldi ve bana yaşadığım şikayeti sordu, bende dişimle ilgili olan durumu kendisine anlattım. Anlattıktan sonra dişime baktı ve dişimde çürük olduğunu ve dolgu yapılması gerektiğini söyledi ve dolgu işlemine başladı. işlem sırasında doğal olarak yakın olduğumuzdan ister istemez kızın gözlerine baktım ve baktıktan sonra biraz hoşlandım kızdan ama anlık olduğunu düşünüp çok önemsemedim. işlem bittikten sonra orta dişimde de çürük olduğunu ve tekrar gelmem gerektiğini söyledi.
O gün geldi çattı, yine dişçiye gittim ve aynı bayan diş hekimi beni karşıladı ama o an kıza daha çok hayran kaldım. Kendi kendime saçmalama diyorum ama yok mümkün değil kızdan bayağı hoşlanıyorum. Her neyse yine dişçi koltuğuna oturdum ama kızdan hala gözümü alamıyorum ara ara gözümü kaçırmaya çalışıyorum ama sonra dayanamayıp tekrar bakıyorum. Aynı işlemlere başladı tabi yakın göz teması da var haliyle ben sürekli gözlerine bakıyorum kızda o sırada benim dişime odaklanmış durumda dolgu işlemine devam ediyor. işlemler bitti kız geçmiş olsun herhangi bir durum olursa benimle irtibata geçersiniz dedi bende salak gibi telefon numarasını istemeden tamam dedim. Sonra da kız çıktı ve arabasına doğru gitti bende arabama doğru gittim arabam da kızın arabasının önündeymiş kız kendi arabasına bindi kıza el salladım kızla bana gülerek el salladı ama benim orada içim eridi resmen.
Sonuç olarak benim bu kızla şansım olabilir mi? Doktor hasta ilişkisinin etik olmadığını biliyorum ama kızı da bir türlü unutamıyorum sizce ne yapmam lazım?
O gün geldi çattı, yine dişçiye gittim ve aynı bayan diş hekimi beni karşıladı ama o an kıza daha çok hayran kaldım. Kendi kendime saçmalama diyorum ama yok mümkün değil kızdan bayağı hoşlanıyorum. Her neyse yine dişçi koltuğuna oturdum ama kızdan hala gözümü alamıyorum ara ara gözümü kaçırmaya çalışıyorum ama sonra dayanamayıp tekrar bakıyorum. Aynı işlemlere başladı tabi yakın göz teması da var haliyle ben sürekli gözlerine bakıyorum kızda o sırada benim dişime odaklanmış durumda dolgu işlemine devam ediyor. işlemler bitti kız geçmiş olsun herhangi bir durum olursa benimle irtibata geçersiniz dedi bende salak gibi telefon numarasını istemeden tamam dedim. Sonra da kız çıktı ve arabasına doğru gitti bende arabama doğru gittim arabam da kızın arabasının önündeymiş kız kendi arabasına bindi kıza el salladım kızla bana gülerek el salladı ama benim orada içim eridi resmen.
Sonuç olarak benim bu kızla şansım olabilir mi? Doktor hasta ilişkisinin etik olmadığını biliyorum ama kızı da bir türlü unutamıyorum sizce ne yapmam lazım?
Sanal alem boş böyle yerlerde umursanmamayı önemsemeyin. Önemli olan gerçek hayatınızı güzel bir şekilde yaşayabilmeniz.
Yerinde bir söylem. Aslında bir çok şeyi gözümüzde olumlu ya da olumsuz çok farklı hallere getiriyoruz ve bu bir çok şeyi yanlış algılamamıza sebep oluyor, ama eğer bu düşünce şeklini bir kenara bırakmayı başabilirsek belki saf gerçeği daha iyi görebiliriz.
Sen tefeciden para alıp kaçarsın ama tefecinin global bağlantıları vardır. Geçmiş olsun kardeş.
Umarım güzel bir hayat yaşıyordur.
Eğer hayatı boyunca sosyal medya kullanmamışsa geçmişten gelmiş olabilir.
Yazılmaya kalkışılsa muhtemelen sayfalar sürer.
Çok şükür zamanında bu kadar düşmedim.
içinde olan hevese bağlıdır. Eğer içinde aşk ve sevgiye karşı bir heves varsa ve eğer içinde kendine bir sevgili bulma arzusu varsa eninde sonunda birine aşık oluverirsin ve gerisini içindeki bu isteğe bağlı duygular devam ettirir. Ancak eğer artık içinde heves kalmamışsa, aşkı hissetsen bile ondan uzak durmak istersin çünkü artık hevesin kaçmıştır ve bu gibi işlerin sonuçlarını az çok kestirebiliyorsundur.
Aslında doğru bu dünyaya bir kere geliyoruz ama özellikle günümüz ülkesinde bir çok kişi pek iyi durumlarda yaşayamıyor. Ülkenin şartları git gide zorlaşıyor ve dünyadaki statümüzü yavaş yavaş kaybediyoruz. Bu şartlarda ister istemez bizi bu hale sokuyor.
2 yıldır onay bekliyorum bakalım kısmet.
Bu başlıkları açarken neyin kafasını yaşadıklarını anlamadığım kesimdir. Yani zevk alıyorlar anlıyorum ama bu bildiğin sapıklık hemde anormal düzeyde bir sapıklık. Allah akıl fikir versin hepsine.
Şimdiye kadar hayatımı kökten değiştiren birisi ile karşılaşmadım, artık 27 yaşındayım daha da karşılaşmam.
Eğer hastalığın etkisi hafifse ya da ortanın biraz altıysa sorun yok dinlenirsin geçer, ama artık ortanın üstüne çıktıysa erkekliği bir kenara koyma vakti gelmiş demektir.
Ted Mosby ama aşkla ilişiğini tümüyle kesmiş versiyonu.
Bende sakallar simsiyah ama saçların yarısı beyaz.
Selamünaleyküm ne var ne yok hayat nasıl gidiyor yazın sonrasına karışmayın.
Ben nerden baksanız bi 4 defa aşık olmuşumdur. Tabi baktım hepsi sonuçsuz artık aşktan soğudum. Belki de sihirli sayı 4’dür.
Ya siyah ya lacivert ya da grinin 50 tonu.