bugün
- beyazsemsiyeliyabanci19
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gina carano12
- diamond bosphoruss denen yazar6
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar4
- katatespizartmasi15
- yorgun mermi8
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- intikam almanın çok keyifli olması3
- anın görüntüsü20
- g35
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- en son ne yediniz11
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- ben geldim naneler2
- baba olmak istemeyen erkek3
- sözlüğün kırbacı5
- libido yükselten şeyler4
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- futbol9
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- 7 haziran 2026 fenerbahçe başkanlık seçimleri2
- bu son entry2
- uysaljakoben32
- türkiye17
- kene vs ktç6
- ona bir şey söyle15
- ateist görünce korkan dinci5
- fenerbahçe8
- havaların ısınmasıyla çok fena azmak7
- bir ulu yazarına sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak2
- venezuela3
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- kiralar2
- arnavutluk2
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı11
- anne olmak istemeyen kadın2
- hakan çalhanoğlu4
- chatgpt4
- birini özlememek için yapılan şey3
- pilates3
- toplum içinde sözlüğe girmekten utanmak6
- manifest3
- genç yaşta ölen ünlüler9
- arkadaşlar bakar mısınız bi5
- komşu semra teyze vs ben4
- sende kalmış2
- avrupa birliği2
Dişimde başlayan ağrıdan dolayı uzun zaman sonra ilk defa dişçiye gittim. Sonrasında bayan bir diş hekimi geldi ve bana yaşadığım şikayeti sordu, bende dişimle ilgili olan durumu kendisine anlattım. Anlattıktan sonra dişime baktı ve dişimde çürük olduğunu ve dolgu yapılması gerektiğini söyledi ve dolgu işlemine başladı. işlem sırasında doğal olarak yakın olduğumuzdan ister istemez kızın gözlerine baktım ve baktıktan sonra biraz hoşlandım kızdan ama anlık olduğunu düşünüp çok önemsemedim. işlem bittikten sonra orta dişimde de çürük olduğunu ve tekrar gelmem gerektiğini söyledi.
O gün geldi çattı, yine dişçiye gittim ve aynı bayan diş hekimi beni karşıladı ama o an kıza daha çok hayran kaldım. Kendi kendime saçmalama diyorum ama yok mümkün değil kızdan bayağı hoşlanıyorum. Her neyse yine dişçi koltuğuna oturdum ama kızdan hala gözümü alamıyorum ara ara gözümü kaçırmaya çalışıyorum ama sonra dayanamayıp tekrar bakıyorum. Aynı işlemlere başladı tabi yakın göz teması da var haliyle ben sürekli gözlerine bakıyorum kızda o sırada benim dişime odaklanmış durumda dolgu işlemine devam ediyor. işlemler bitti kız geçmiş olsun herhangi bir durum olursa benimle irtibata geçersiniz dedi bende salak gibi telefon numarasını istemeden tamam dedim. Sonra da kız çıktı ve arabasına doğru gitti bende arabama doğru gittim arabam da kızın arabasının önündeymiş kız kendi arabasına bindi kıza el salladım kızla bana gülerek el salladı ama benim orada içim eridi resmen.
Sonuç olarak benim bu kızla şansım olabilir mi? Doktor hasta ilişkisinin etik olmadığını biliyorum ama kızı da bir türlü unutamıyorum sizce ne yapmam lazım?
O gün geldi çattı, yine dişçiye gittim ve aynı bayan diş hekimi beni karşıladı ama o an kıza daha çok hayran kaldım. Kendi kendime saçmalama diyorum ama yok mümkün değil kızdan bayağı hoşlanıyorum. Her neyse yine dişçi koltuğuna oturdum ama kızdan hala gözümü alamıyorum ara ara gözümü kaçırmaya çalışıyorum ama sonra dayanamayıp tekrar bakıyorum. Aynı işlemlere başladı tabi yakın göz teması da var haliyle ben sürekli gözlerine bakıyorum kızda o sırada benim dişime odaklanmış durumda dolgu işlemine devam ediyor. işlemler bitti kız geçmiş olsun herhangi bir durum olursa benimle irtibata geçersiniz dedi bende salak gibi telefon numarasını istemeden tamam dedim. Sonra da kız çıktı ve arabasına doğru gitti bende arabama doğru gittim arabam da kızın arabasının önündeymiş kız kendi arabasına bindi kıza el salladım kızla bana gülerek el salladı ama benim orada içim eridi resmen.
Sonuç olarak benim bu kızla şansım olabilir mi? Doktor hasta ilişkisinin etik olmadığını biliyorum ama kızı da bir türlü unutamıyorum sizce ne yapmam lazım?
güncel Önemli Başlıklar