bugün

diş hekimine aşık olmak

Dişimde başlayan ağrıdan dolayı uzun zaman sonra ilk defa dişçiye gittim. Sonrasında bayan bir diş hekimi geldi ve bana yaşadığım şikayeti sordu, bende dişimle ilgili olan durumu kendisine anlattım. Anlattıktan sonra dişime baktı ve dişimde çürük olduğunu ve dolgu yapılması gerektiğini söyledi ve dolgu işlemine başladı. işlem sırasında doğal olarak yakın olduğumuzdan ister istemez kızın gözlerine baktım ve baktıktan sonra biraz hoşlandım kızdan ama anlık olduğunu düşünüp çok önemsemedim. işlem bittikten sonra orta dişimde de çürük olduğunu ve tekrar gelmem gerektiğini söyledi.

O gün geldi çattı, yine dişçiye gittim ve aynı bayan diş hekimi beni karşıladı ama o an kıza daha çok hayran kaldım. Kendi kendime saçmalama diyorum ama yok mümkün değil kızdan bayağı hoşlanıyorum. Her neyse yine dişçi koltuğuna oturdum ama kızdan hala gözümü alamıyorum ara ara gözümü kaçırmaya çalışıyorum ama sonra dayanamayıp tekrar bakıyorum. Aynı işlemlere başladı tabi yakın göz teması da var haliyle ben sürekli gözlerine bakıyorum kızda o sırada benim dişime odaklanmış durumda dolgu işlemine devam ediyor. işlemler bitti kız geçmiş olsun herhangi bir durum olursa benimle irtibata geçersiniz dedi bende salak gibi telefon numarasını istemeden tamam dedim. Sonra da kız çıktı ve arabasına doğru gitti bende arabama doğru gittim arabam da kızın arabasının önündeymiş kız kendi arabasına bindi kıza el salladım kızla bana gülerek el salladı ama benim orada içim eridi resmen.

Sonuç olarak benim bu kızla şansım olabilir mi? Doktor hasta ilişkisinin etik olmadığını biliyorum ama kızı da bir türlü unutamıyorum sizce ne yapmam lazım?